Ζώδια: Τι τα τρομοκρατεί

Ζώδια: Τι τα τρομοκρατεί

Τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο τρέμει στη σκέψη ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει; Ποιό είναι αυτό που δεν παραδέχεται, αλλά το τρομοκρατεί;

Αφήστε ό,τι κάνετε και καθίστε αναπαυτικά γιατί ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το τι τρομοκρατεί το κάθε ζώδιο...


kriosΚριός
Να διώχνει ανθρώπους μακριά / Να χάνει ανθρώπους

Παρ'όλο που το παίζει άνετος, είναι ισχυρογνώμων και το ξέρει. Και ξέρει ότι το ξέρουν και οι γύρω του – και ξέρει ότι οι γύρω του ξέρουν ότι το ξέρει και ότι δεν προσπαθεί να το αλλάξει. Γι’ αυτό φοβάται ότι οι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζεται κάποια στιγμή θα τον σιχαθούν και θα φύγουν μακριά του.


tavrosΤαύρος
Η αλλαγή / αστάθεια

Γενικά ο Ταύρος φοβάται τις αλλαγές. Η μόνη αλλαγή που δεν τον τρομάζει είναι η μέρα να γίνεται νύχτα ή η αλλαγή εσωρούχων – στην πραγματικότητα αυτό του αρέσει. Αν όμως βλέπει τα πάντα τριγύρω του να αλλάζουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ενθουσιαστεί, απλώς θα πραγματοποιηθεί ένας εφιάλτης του.


didimoiΔίδυμοι
Η αδυναμία έκφρασης

Πάρε έναν Δίδυμο και βάλ’ τον σε ένα χώρο αντιθετοαντίστροφο από τον ίδιο. Σε ένα μέρος όπου οι πεποιθήσεις του θεωρούνται βλακείες. Για παράδειγμα, πάρε έναν Δίδυμο που πιστεύει σε υπερφυσικά ή παραφυσικά φαινόμενα και βάλε τον μπροστά σε ορθολογιστές. Μόλις κατάφερες να του δημιουργήσεις ψυχολογικά – το βράδυ θα δει στον ύπνο του ότι είναι γυμνός μπροστά σε κόσμο.


karkinosΚαρκίνος
Η απόρριψη

Τα περισσότερα άγχη του ανθρώπου βασίζονται σε τρεις φοβίες, εκ των οποίων η μία είναι ο φόβος του να μείνεις μόνος. Ένας Καρκίνος ζει καθημερινά με αυτόν τον φόβο. Αν είσαι σύντροφος του να ξέρεις ότι καθημερινά σκέφτεται τι θα γίνει αν τον παρατήσεις. Κάνε ένα πείραμα, πες του ότι θέλεις να μιλήσετε με στεναχωρημένο ύφος.


leonΛέων
Να τον αγνοείς

Αν ρωτήσεις ένα Λέοντα καλλιτέχνη (κωμικό, τραγουδιστή κτλ) τι είναι χειρότερο, το λιντσάρισμα ή να μιλάει το κοινό μεταξύ του, θα σου απαντήσει ξεκάθαρα το δεύτερο. Δεν υπάρχει χειρότερο σενάριο για τον Λέοντα να προσπαθεί να σου τραβήξει (μάταια) την προσοχή. Να εκτεθεί και τελικά να τον φτύσουν; Πες τον άσχημο, καλύτερα. Τουλάχιστον ασχολήθηκες.


parthenosΠαρθένος
Όταν δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο –σχεδόν- των πάντων

Ο εφιάλτης του Παρθένου είναι ότι κάποια στιγμή το smartphone του θα αρχίσει να διαβάζει τη σκέψη του, θα τη χακάρουν, θα του κλέψουν πληροφορίες και τελικά θα πρέπει να προσέχει τι να σκεφτεί. Γενικά ο Παρθένος είναι ψυχωσικό ζώδιο, θέλει να έχει τον έλεγχο, να είναι όλα καθαρά, πρέπει κάποια πράγματα να γίνονται στα κουτάκια τους. Για παράδειγμα, είναι από αυτούς που πρέπει πρώτα να ανάψουν το φως και μετά να ανοίξουν την πόρτα. Γενικά δεν είναι και πολύ καλά.


zygosΖυγός
Η προδοσία

Ο κοινωνικός του ζωδιακού νοιάζεται περισσότερο από όλα για ένα πράγμα. Την προδοσία από έναν κοντινό του άνθρωπο. Μεταξύ μας, είναι λίγο ρηχός ο Ζυγός, δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα ποιος θα τον προδώσει αλλά ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ θα βγει στην κοινωνία. Τι θα πει το χωριό;


skorpiosΣκορπιός
Η ευαλωτότητα

Αν υπήρχε κάποια έκφραση να περιγράψει τον Σκορπιό είναι η λέξη ανατριχίλα. Φαίνεται αρκετά άνετος, ήρεμος, ένας άνθρωπος που θέλεις να κάνεις παρέα. Μόλις νιώσει ότι αρχίσατε να δένεστε και αρχίζουν να υπάρχουν ψήγματα ενδιαφέροντος, είτε φιλικά είτε ερωτικά, αρχίζει να πεθαίνει από αμηχανία. Δάκρυσε μπροστά του και τον σκότωσες. Αν θες να τον κάνεις να φοβηθεί βάλε του ρομαντική κομεντί.


toxotisΤοξότης
Να τους ελέγχεις / περιορίζεις

Πήγαινε τον οργανωμένες διακοπές με γκρουπ. Γράφ’ τον σε μία ομάδα που πρεσβεύει την πειθαρχία. Αυτά είναι δύο πιθανές τιμωρίες για τον Τοξότη. Σιχαίνεται να του λες τι θα κάνει και πώς. Μπορείς να αντιπροτείνεις, αλλά μην του επιβάλλεις.


aigokerosΑιγόκερως
Η αποτυχία

Τι θα μπορούσε να ρίξει κάτω από τα παπλώματα έναν Αιγόκερο; Η αποτυχία, συγκεκριμένα μετά από καιρό προσπάθειας. Οποιοσδήποτε θα στεναχωριόταν με κάτι τέτοιο, αλλά ο Αιγόκερως τρέμει στη σκέψη. Πιθανά τρομοκρατικά σενάρια Αιγόκερου: Να κάνει γυμναστική και να μην χάνει βάρος,λίπος ή ό,τι άλλο, να φτιάχνει μουσακά και τελικά να του καίγεται, να του καταρρίπτεις πανηγυρικά μία άποψη.


ydroxoosΥδροχόος
Το σκεπτικό μίας συμβατικής ζωής

Θέλεις να κάνεις τον Υδροχόο να φύγει τρέχοντας από το φόβο του; Πες του ότι θέλεις να κάνεις οικογένεια, παιδιά, να παίζεις παντομίμα για το υπόλοιπο της ζωής σου και να ακούς μόνο Αντώνη Ρέμο. Αυτό δεν ισχύει μόνο για όσους ενδιαφέρονται ερωτικά για τον Υδροχόο, αλλά και φιλικά. Δεν αντέχει τίποτα συμβατικό στη ζωή του, φοβάται την ιδέα του να γίνει ο ίδιος συμβατικός, άρα και αφόρητα βαρετός.


ixthysΙχθείς
Η κριτική και η αντιπαράθεση

Ο Ιχθύς είναι πολύ αστείος όταν του φωνάζεις, σε κοιτάει με το σπινθηροβόλο βλέμμα του ροφού. Αν αρχίσεις να του φωνάζεις, πρέπει με κάποιο τρόπο να του κάνει επανεκκίνηση αν θες κάποια στιγμή να σου απαντήσει. Τρομοκρατείται, δεν αντέχει ούτε την κριτική, ούτε τους τσακωμούς. Έχουν πολλή ένταση.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Ψυχολογική Αστρολογία Ψυχολογική Αστρολογία
Το βιβλίο Ψυχολογική Αστρολογία είναι ένα απαραίτητο βοήθημα για το σπουδαστή της Αστρολογίας που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα