Ζώδια: Η αδελφή ψυχή τους

Ζώδια: Η αδελφή ψυχή τους

Τι χρειάζεται το κάθε ζώδιο από την αδελφή ψυχή του για να νιώσει ολοκληρωμένο; Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η αδελφή ψυχή του;


krios
Κριός

Ο Κριός την θέλει την αδερφή ψυχή του αλέγρα, ενθουσιώδη με όρεξη για τσάρκες και ταξίδια. Δεν θα άντεχε στη σκέψη ότι κάποιος θα προσπαθούσε να τον σοβαρέψει, να γίνει σπιτόγατος και να τον ζηλεύει παρανοϊκά. Ο Κριός είναι σαν την άμμο, όσο τον σφίγγεις τόσο φεύγει από τη χούφτα σου.


tavros
Ταύρος

Για τον Ταύρο η αδελφή ψυχή του θα πρέπει να του κάνει όλες τις χάρες. Ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να εμπιστευτεί εύκολα, του αρέσει η σχέση γιατί έχει δικαιολογία να κάθεται σπίτι και να κάνει αγκαλίτσες. Η αδερφή ψυχή του θα του κάνει τις χάρες και θα τον κάνει να νιώθει ασφαλή. Η αδελφή ψυχή του δηλαδή είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να μείνει δίπλα του.


didimoi
Δίδυμοι

Η αδελφή ψυχή του Διδύμου πρέπει να είναι κάποιος με ηγετικές ικανότητες και ευγενική προσωπικότητα. Δεν το έχουν πολύ με την λήψη αποφάσεων και θέλουν επιτέλους κάποιος να τους πει έναν καλό λόγο. Τέλος, θέλουν η αδελφή ψυχή τους να μην ακολουθεί τη μάζα και να είναι περίεργη να εξερευνήσει νέα πράγματα.


karkinos
Καρκίνος

Η αδελφή ψυχή του Καρκίνου πρέπει να πληροί ό,τι έχεις στο μυαλό σου για τις αδελφές ψυχές. Να είναι δοτική, να τον αγαπά απεριόριστα, να τον εμψυχώνει, να τον βοηθά να εξελιχθεί. Γενικά ο Καρκίνος για αδελφή ψυχή θέλει έναν Καρκίνο, επειδή έτσι θα επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία


leon
Λέοντας

Για τον Λέοντα δυνητικά όλοι έχουν τα φόντα να γίνουν αδελφές ψυχές του. Όχι δεν εννοούμε ότι είναι πολυγαμικό ζώδιο, απλώς αρκείται με λίγα πράγματα. Θέλει η σχέση του να είναι ισότιμη και να τον θαυμάζει (και να του το δείχνει φυσικά). Αν έχει αυτή τη στήριξη από τη σχέση του νιώθει βασιλιάς.


parthenos
Παρθένος

Εσένα μπορεί να σε εκνευρίζει ο Παρθένος και η τελειομανία του, αλλά του ίδιου του αρέσει έτσι όπως είναι. Χρειάζεται κάποιον να τον συμπληρώνει και να εκτιμά τη σκληρή του δουλειά, την οργάνωση και τη φροντίδα που προσφέρει στη σχέση. Ο Παρθένος θέλει μία σχέση Γιν-Γιανγκ, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Ναι, και εκεί.


zygos
Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να είσαι δημοσιοσχεσίτης. Να σε πετάει μέσα σε μια παρέα και να μπορείς να πεις κάτι με όλους. Του αρέσει να συναναστρέφεται πολύ με τους φίλους του και να είναι όλη μια μεγάλη οικογένεια. Το χειρότερο του ξέρεις ποιο θα ήταν; Να έχει μπει στο στέκι του και εσύ να κρεμιέσαι από την άκρη του σακακιού του αμίλητος, περιμένοντας να σου δώσει ο ίδιος σημασία. Αν θες να διαπιστώσεις αν είσαι η αδελφή ψυχή του Ζυγού, πήγαινε μια μέρα σε ένα οικογενειακό του τραπέζι.


skorpios
Σκορπιός

Ο Σκορπιός βιώνει μία διαρκή εσωτερική μάχη. Το τσαγανό που έχει έρχεται κόντρα με την μυστική του επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί ο γλυκούλης. Κατά βάθος είναι καλός. Η αδελφή ψυχή του είναι κάποιος που δεν του αρέσουν οι τσακωμοί και δεν ενδίδει στα παιχνιδάκια του. Κάποιος ευθύς και ειλικρινής που θα κόβει το Σκορπιό όποτε έχει πάρει φόρα.


toxotis
Τοξότης

Αν είσαι κωμικός είσαι η αδελφή ψυχή του Τοξότη. Πρέπει να τον κάνεις να γελάει. Για τον Τοξότη είναι θαύμα ότι ήρθε σε τούτο τον κόσμο και θέλει να του υπενθυμίζεις κάθε μέρα πόσο όμορφη είναι. Το γέλιο δονεί το μέσα του και τον κάνει να νιώθει ζωντανός σαν σε διαφήμιση γιαουρτιού.


aigokeros
Αιγόκερως

Πρέπει να είσαι λίγο παλαιών αρχών για να γίνεις η αδελφή ψυχή του Αιγόκερου, και όχι με την κακή έννοια. Ο Αιγόκερως θα μπορούσε να γνωρίσει την αδελφή ψυχή τους σε συνοικέσιο. Θέλει απλώς να μοιράζεστε κάποιες κοινές αξίες, την επιθυμία για καριέρα, παρόμοια γούστα και σεβασμό στην οικογένεια.


ydroxoos
Υδροχόος

Η αδελφή-ψυχή του Υδροχόου του θέτει διαρκώς ερωτήματα. Ας είναι και ηλίθια, αρκεί να το κάνει να σκεφτεί, να αναρωτηθεί και να αμφισβητήσει τις μέχρι τώρα απόψεις του – αν είναι δυνατόν τις πιο ριζοσπαστικές. Μπορεί να κάνει ντιμπέιτ και στον ύπνο του και αυτό πρέπει να μπορεί να κάνει και η αδελφή ψυχή του.


ixthys
Ιχθείς

Έχει φαντασιωθεί ότι κάνει σεξ με τον δάσκαλο καλλιτεχνικών. Θέλει η αδερφή ψυχή του να τον εμπνέει. Να γράψει, να τραγουδήσει, να ζωγραφίσει, να μαγειρέψει τουλάχιστον. Η αδερφή ψυχή του Ιχθύ σέβεται τον προσωπικό του χώρο και τον κάνει να νιώθει την ασφάλεια που χρειάζεται ο Ιχθύς για ασχοληθεί με την τέχνη του.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα