Καρκίνος | Μηνιαία Πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2019

karkinos

Μια μια έντονη καθημερινότητα σας βρίσκει ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου. Αρκετά επικοινωνιακοί, τρέχετε να προλάβετε προθεσμίες αλλά μάλλον δεν φαίνεται να τα καταφέρνετε όλα.

Όμως το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σας φέρει μικρές αποδράσεις ή γνωριμίες και επαφές που μπορούν να σας προσφέρουν κάποιες νέες ιδέες.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 14/9 σας κάνει αρκετά ονειροπόλους και με διάθεση για ταξίδια ή για πνευματικές εργασίες.

Παρ’ όλα αυτά η ασάφεια και οι λαθεμένες κινήσεις μπορεί να σας βγάλουν αλλού από εκεί που επιθυμείτε, γι’ αυτό ας έχετε κατά νου την πραγματικότητα μέσα στην οποία κινείστε.

Το δεύτερο μισό του μήνα θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας θα έρθουν στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται και μια σημαντική επισημοποίηση σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται μέσα στον 4ο ηλιακό σας οίκο, και για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας κάποιες οικογενειακές αλλαγές θα ανοίξουν μια νέα πορεία για εσάς καθώς κάποια θέματα ασφάλειας φαίνονται πως τώρα αρχίζουν να λύνονται.


Το μήνυμα του Σεπτεμβρίου
Η σταθεροποίηση στη ζωή σας φαίνεται να είναι το ζητούμενο για εσάς αυτόν τον μήνα. Οι δεσμεύσεις σας θα είναι το αντίτιμό της.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Εσωτερισμός (μέρος 1ο) Εσωτερισμός (μέρος 1ο)
Σεβόμενοι τις αρχές της λογικής δεν είναι καθόλου συνετό να θέλουμε να περιορίσουμε τα όρια της δεν είναι συνεπώς λογικό να περιο...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
24 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
17 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
17 ημερών
Powered by Saxum