Ταύρος | Μηνιαία Πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2019

tavros

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σας βρίσκει αρκετά πρακτικούς. Έχετε προτάξει μπροστά όλη την οργανωτική σας διάθεση και προσπαθείτε να βάλετε την συναισθηματική σας ζωή σε μια τάξη.

Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση φαίνεται να είναι τα ατού σας μπροστά στα καινούρια σκηνικά της ζωής σας.

Όμως με την ενεργοποίηση και πάλι του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να προσέξετε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε φίλους στις οικονομικέ σας υποθέσεις, κάτι που μάλλον μπορεί να σας οδηγήσει σε παγίδες.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 14/9 και μέσα στον 11ο ηλιακό σας οίκο, σας κάνει αρκετά ρομαντικούς κι ονειροπόλους, όμως εστιαστείτε σε εφικτούς στόχους και συμμαζέψτε λίγο παραπάνω τις δαιδαλώδης διαδρομές με τον εαυτό σας.

Το δεύτερο μισό του μήνα σας περιμένει αρκετή δουλειά και ο χρόνος της ελευθερίας σας μάλλον θα περιοριστεί. Η καθημερινότητα αποκτά για σας προτεραιότητα και σε πρώτο πλάνο έρχονται η εργασία και η υγεία σας.

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 28/9 και είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα στον τομέα της εργασίας μέσα από ευκαιρίες που φαίνονται τώρα να ξεδιπλώνονται.


Το μήνυμα του Σεπτεμβρίου
Η οργάνωση αλλά και ο συντονισμός με τον εαυτό σας είναι τα δυο βασικά ζητούμενα του μήνα για εσάς. Προωθήστε τα όσο καλύτερα μπορείτε.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Εσωτερισμός (μέρος 1ο) Εσωτερισμός (μέρος 1ο)
Σεβόμενοι τις αρχές της λογικής δεν είναι καθόλου συνετό να θέλουμε να περιορίσουμε τα όρια της δεν είναι συνεπώς λογικό να περιο...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
24 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
17 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
17 ημερών
Powered by Saxum