Διέλευση Ουρανού από τον Ταύρο

Η Διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο

Ο Ουρανός στον Ταύρο από την 6ην Μαρτίου 2019 ως την 26ην Απριλίου 2026

Τα ζώδια που ευνοούνται από τη διέλευση του Πλανήτη Ουρανού είναι οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι, τα Ψάρια και οι Καρκίνοι.

Το πέρασμα του Πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου από την 6ην Μαρτίου μέχρι την 26ην Απριλίου 2026 σχετίζεται κατά κύριο λόγο με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά αλλά και όλων των ειδών τις αξίες, αισθηματικές, καλλιτεχνικές, ηθικές κλπ. Η τροφές επίσης θα πάρουν πρωτοποριακή μορφή θα στραφούμε σε πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και φυσικά αφού θα «ξεκουνήσει» τον Ταύρο κάποια κιλά θα τα χάσουμε.

Τώρα θα έχουμε μία επανάσταση σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να έχουμε αλλαγές στο τραπεζικό και φορολογικό σύστημα, ακόμη και παράλληλα νομίσματα και αλλαγές σε ότι αφορά τις ακίνητες περιουσίες.

Αυτό αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά ως οντότητα αλλά και όλο τον κόσμο και κράτη στο σύνολο τους.


krios
ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας που θα επηρεαστεί περισσότερο Κριάρι μου, με την νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο θα είναι των οικονομικών σου (2ος Ηλιακός Οίκος). Αν είσαι άτομο απόλυτα εξαρτημένο από τα χρήματα δε θα σου αρέσει η επιρροή εκτός κι αν σχηματίσει ευνοϊκές γωνίες με του Πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σου. Τον Ουρανό πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά και ευέλικτα, Όταν όμως λέω αλλαγές στα οικονομικά δεν εννοώ απόλυτα απώλεια χρημάτων ή ζημιά. Μπορεί να σου έρθουν απρόβλεπτα κέρδη. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το προς το ζην θα αλλάξει υπάρχει ακόμα και περίπτωση αν είσαι στην κατάλληλη ηλικία και συμφωνούν οι γενέθλιες γωνίες να πάρεις ακόμα και σύνταξη. Μπορεί να βρεις καινούργια δουλειά που να σχετίζεται σε ότι ανήκει στη δικαιοδοσία του Ουρανού: ψηφιακή τεχνολογία, ηλεκτρισμό, αστρολογία και οτιδήποτε πρωτοποριακό. Ο δεύτερος Οίκος όμως δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί σε οικονομικό επίπεδο, ίσως τα χρήματα να μην έχουν ιδιαίτερη αξία για σένα, αλλά να έχεις άλλες αξίες στη ζωή σου. Έτσι ίσως η διέλευση να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποδεσμευτείς από οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση ή υποχρεώσεις και ευθύνες που συνδέονται με υλικά θέματα. Αν το πιστεύεις αυτό τότε δε θα νιώσεις καμία αναστάτωση. Για να είναι θετικό το αποτέλεσμα της διέλευσης πρέπει να μην αντισταθείς στις αλλαγές και να είσαι ευέλικτος. Το ίδιο ισχύει και στις αισθηματικές υποθέσεις (Ταύρος–Αφροδίτη).


tavros
ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, με το θα που κάνει την είσοδο ο Ουρανός στο ζώδιό σου, θα σηματοδοτήσει ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου με τους άλλους. Κι αυτό γιατί αρχίζεις ξαφνικά να επαναστατείς ενάντια σε ανθρώπους και καταστάσεις, όχι επειδή... τρελάθηκες (Ταύρος σε υαλοπωλείο, όχι) αλλά επειδή ζητάς να απελευθερωθείς από όλους και από όλα και να δρας πλέον μόνο με προσωπική πρωτοβουλία. Και φυσικά οι άλλοι δε θα σε αναγνωρίζουν και θα σε αντιμετωπίσουν την αλλαγή με καχυποψία και ίσως και φόβο ακόμα. Θα θελήσεις να ξεφύγεις από δεσμούς και κατεστημένο –ναι εσύ– και να ακολουθήσεις έναν εξελικτικό ρυθμό στη ζωή σου κι έτσι θα διεκδικήσεις την ελευθερία σου. Όμως δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί αυτό. Ίσως ναι, πρέπει να σπάσουν κάποιοι δεσμοί αλλά όχι με πνεύμα ανευθυνότητας, αλλά συνειδητά τότε και μόνο τότε σημαίνει ότι η αλλαγή είναι αναγκαία. Επειδή οι Ταύροι τρομάζουν μπροστά στις αλλαγές είναι καιρός να αναρωτηθείς τι φοβάσαι και τι σε εμποδίζει να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Μήπως υποσυνείδητα, προκαλούσες μόνος/μόνη τα διάφορα ατυχή γεγονότα στη ζωή σου κι αυτό επειδή φοβόσουν να απαγκιστρωθείς από ανθρώπους και καταστάσεις; Συνειδητά ακόμα και τώρα φοβάσαι την αλλαγή αλλά το υποσυνείδητό σου λέει «ότι ήρθε η ώρα». Η συμβουλή μου είναι να ψάξεις να βρεις το δρόμο σου μέσα από τη γνώση –η Αστρολογία θα σε βοηθήσει. Είναι μια περίοδος στην οποία μπορείς να σχηματίσεις μια νέα αντίληψη για τη ζωή, ώστε αν αυτή να συνδυαστεί με τη γνώση, τα όπλα σου για τη μελλοντική πορεία σου να γίνουν ισχυρά.


didimoi
ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε αυτή τη διέλευση Διδυμάκι μου τα αποτελέσματα του Ουρανού δεν είναι αρκετά ευδιάκριτα (12ος Ηλιακός Οίκος), είναι όμως πολύ σημαντικά. Ίσως σου παρουσιαστούν υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών ακόμα και εχθρικές ενέργειες ΑΛΛΑ όχι ξαφνικά, δε θα τόλεγα! Είναι αποτέλεσμα ενεργειών του παρελθόντος. Ο 12ος Οίκος κυβερνά ένα μέρος του υποσυνείδητου που καταπνίγει όσες εμπειρίες δεν είναι αρεστές στη συνείδηση. Και φυσικά το κάρμα είτε του παρόντος είτε του παρελθόντος. Η ενέργεια που συνδέεται με απωθημένες εμπειρίες δεν εμφανίζεται αλλά κινεί ανατρεπτικά τα νήματα κι αποτελεί το έναυσμα για τις μελλοντικές συνέπειες που εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις, έτσι ώστε να τις βλέπεις σαν καινούργια γεγονότα. Τι γίνεται όμως με αυτές τις καταστάσεις και πως αντιμετωπίζονται σοβαρά, γιατί τώρα δεν είναι καιρός για παιχνίδια; Ένας τρόπος είναι να αντέξεις και να μάθεις το «γιατί» είναι να καταφύγεις σε κάποια τεχνική πχ. ψυχοθεραπεία. Εξαιρετικά μπορούν να σε βοηθήσουν οι αναλύσεις των προηγούμενων ζωών κατά Edgar Caesy που προσφέρω μαζί με την δική μου καρμική ανάλυση. Αυτό βέβαια, στην περίπτωση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις με το υποσυνείδητό σου. Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή: ενώ έχεις πλήρη συνείδηση των πράξεών σου, προσπαθείς να τις κρατάς κρυμμένες για διάφορους λόγους. Προτιμότερο είναι λοιπόν να προκαλέσεις τις αποκαλύψεις μόνος σου γιατί δεν ξέρεις πότε μπορεί να συμβούν και τι μπορεί να αποκαλυφθεί. Ξεκαθάρισε λοιπόν συνειδητά και μια για πάντα αυτή την κρυφή πλευρά του εαυτού σου. Πάντως να ξέρεις ότι αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να δεχθείς πιο εύκολα τη διέλευση του Ουρανού μετά από τον 1ο σου Οίκο, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά την ευκαιρία να απελευθερωθείς από τα απωθημένα του υποσυνείδητού σου για να εκφραστείς πιο ελεύθερα όταν ο Ουρανός μπει στο ζώδιό σου.


karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι μου όπως είδες παραπάνω εσύ ευνοείσαι με την αυτή τη διέλευση Ουρανού στον Ταύρο και στον 11ο Ηλιακό σου Οίκο, τον Οίκο που στον Ουρανό συμβολίζει το «σπίτι» του και έτσι έρχεται και για σένα μία περίοδος σχετικής ηρεμίας αγαπητέ Καρκίνε. Σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό που προκαλούσε αναπάντεχες και βίαιες αλλαγές στην ζωή σου όσο ήταν στο Μεσουράνημά σου, τώρα όλα έρχονται και καταλαγιάζουν. Ο 11ος Οίκος σχετίζεται με τους φιλικούς δεσμούς, την κοινωνική ζωή και την ομαδική δραστηριότητα. Αυτοί οι τομείς θα υποστούν αλλαγές. Ίσως –και καλά θα κάνει- να απορρίψεις κάποιους φίλους που δε στάθηκαν στο πλευρό σου είτε αποδείχθηκαν φίλοι–φίδια. Τα επόμενα χρόνια οι ομάδες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Παγκόσμια ταξίδια. Φιλανθρωπικές οργανώσεις. Αλλαγή μέσα στην αλλαγή. Θα αποκτήσεις την επιθυμία για περισσότερη γνώση και πνευματική επανάσταση. Πρόσεχε μόνο μην το παρατραβήξεις σε ομάδες που μπορεί να θεωρηθούν ακόμα και εξτρεμιστικές που έχουν σκοπό την «αναμόρφωση» του κόσμου. Άνθρωποι που μέχρι τώρα δεν τους είχες δώσει καμία απολύτως σημασία έρχονται να σταθούν δίπλα σου και να σε υποστηρίξουν.


leon
ΛΕΩΝ

Λιοντάρι μου, με τη διέλευση του Ουρανού στην νέα του θέση στο ζώδιο του Ταύρου, στον 10ο Ηλιακό σου Οίκο, στο Ζενίθ του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου, την κοινωνική σου θέση, το επάγγελμά σου και τη φήμη σου. Σε αυτούς τους τομείς θα έχεις αλλαγές. Επαναστατική διάθεση για όσους ασκούν εξουσία επάνω σου θα πρέπει να την προσέξεις είτε είναι αυτοί γονείς, είτε προϊστάμενοι, εργοδότες, κυβερνητικοί παράγοντες κλπ. Μην πάρεις σε καμία περίπτωση βιαστικές αποφάσεις και μην ενεργήσεις ούτε να αποφασίσεις με βιαστικό τρόπο. Να πάρεις τις ανάλογες προφυλάξεις. Πρέπει να δεχθείς τις αλλαγές και να ακολουθήσεις χωρίς αντίσταση το ρεύμα όπως ακριβώς ένας καπετάνιος τα αντίστοιχα θαλάσσια. Γιατί οι «ισχυροί» θα σε πολεμήσουν. Αν έχεις ήδη μια υπεύθυνη θέση αλλά είναι δύσκολο να ξεφορτωθείς ορισμένες αρμοδιότητες, η διέλευση του Ουρανού μπορεί να σε ωθήσει στον πειρασμό να τα εγκαταλείψεις όλα και να στραφείς προς μια νέα κατεύθυνση. Ίσως αυτή σου η απόφαση να αποδειχθεί καλύτερη από το να σε αναγκάσουν εξωγενείς παράγοντες να προχωρήσεις σε μια παρόμοια ενέργεια αφού έτσι κι αλλιώς η Ουράνια επίδραση θα σου προκαλέσει αλλαγές. Με αυτό εννοώ ότι μια οικιοθελής αλλαγή είναι προτιμότερη από μια αναγκαστική. Γιαυτό τώρα που πλησιάζει η Ουράνια διέλευση πρέπει παράλληλα να προχωρήσεις και σε βαθειά αυτοανάλυση. Να δεις ποιος, ποια είσαι που και πως πρέπει –γιατί πρέπει- να γίνουν κάποιες αλλαγές, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα που έχεις σύμμαχο τον Δία, ώστε αυτές να μη σου έρθουν ουρανοκατέβατες.


parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθενάκι μου, το έχω αναφέρει ξανά και ξανά ότι είσαι το μόνο σχεδόν ζώδιο που ευνοείσαι και φέτος αλλά και με τη διέλευση του Ουρανού από τον 9ο Ηλιακό σου Οίκο. Ο διελαύνων Ουρανός εδώ θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον κόσμο. Θα γίνει ακόμα περισσότερο ρεαλιστής αλλά και φιλόσοφος τώρα, αποκτώντας παράλληλα την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ηθικές αξίες της ζωής. Για να γίνουν όμως όλα αυτά πρέπει να αφήσεις το μυαλό σου να δουλέψει πιο πλατιά. Ο Ουρανός είναι αποκαλυπτικός και επαναστατικός Πλανήτης. Αν εσύ θέλεις να μείνεις στις παλαιολιθικές σου απόψεις τότε κανείς δεν μπορεί να σε προστατέψει από τις περιπέτειες που μπορεί να μπλεχθείς. Τώρα θα αντιληφθείς κάποια λάθη σου και θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Κι αν τελικά το καταφέρεις, να είσαι σίγουρος/η ότι θα βγεις κερδισμένος/η. Σε ότι κάνεις φρόντισε να είσαι απόλυτα νομοταγής διότι ο 9ος Οίκος σχετίζεται και με τον νόμο. Μεγάλη και ξαφνική στροφή και λαχτάρα για γνώση. Αλλαγές σε ότι αφορά φροντιστήρια και ξένες γλώσσες, μεταπτυχιακές σπουδές και Ανώτερη Παιδεία, ενοικιοστάσια, ξένους και εξωτερικό, κλήρο, θρησκεία συγγενείς εξ αγχιστείας, τυπογραφεία και εκδοτικούς Οίκους. Φιλοσοφία και ανώτερη γνώση.


zygos
ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ωραίε και ισορροπιστή, ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο με την παρουσία του Ουρανό στον Ταύρο, τον 8ο Ηλιακό σου Οίκο. Αφορά όμως χρήματα τρίτων και όχι αυτά που αποκτάς μέσα από προσωπικές προσπάθειες. Οι οικονομικοί περιορισμοί από αυτόν τον τομέα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Θα γίνουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα επηρεάσουν αυτά τα χρήματα, κυρίως αυτά που προέρχονται από άλλους ή αυτά που μοιράζεσαι με άλλους (σύζυγο- συνέταιρο). Αλλαγές θα υπάρξουν σίγουρα το τι ακριβώς θα είναι όμως μόνο από τις όψεις που θα κάνει με τους γενέθλιους πλανήτες μπορείς να το γνωρίζεις. Θέματα κληρονομιών στο προσκήνιο. Εφορείες, δάνεια, δωρεές. Ειδικά όμως για δάνεια συνιστώ επιφυλακτικότητα μη δεσμευτείς. Ο 8ος Οίκος επίσης αφορά και την ερωτική ζωή. Μια καινούργια γνωριμία σίγουρα θα σε απογειώσει πιθανόν όμως, μην πιστέψεις ότι θα έχει διάρκεια πόσο μάλλον τη στιγμή που ακόμα και η παλιά σου ερωτική σχέση θα υποστεί αλλαγές. Στον χρόνο διέλευσης του Ουρανού απότον8οΟίκο σου, αγγίζεται η ψυχή, το πιο ευαίσθητο σημείο της ύπαρξής σου, και θα σε φέρει πολλές φορές μπροστά στην εικόνα της ζωής. Μετά από αυτή την εμπειρία να είσαι σίγουρος/η ότι θα φτιάξεις έναν καινούργιο δικό κόσμο πιο υγιή και όμορφο.


skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου, τον 7ο Ηλιακό σου Οίκο. Και με αυτή τη διέλευση ανάλογα με τις γενέθλιες γωνίες θα έχεις τα αποτελέσματα. Εδώ οι γερές σχέσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αντίθετα με τις αδύναμες που «ότι δε λύνεται κόβεται». Ακόμα κι αν έχετε σταθερή σχέση και κάνετε μια καινούργια εντυπωσιακή γνωριμία, θα είναι μια δικαιολογία προς τον εαυτό σας και τους άλλους για την ήδη σχέση σας να απαγκιστρωθείτε από ένα/μια σύντροφο που σας καταπίεζε. Να προσέχετε επίσης νομικές υποθέσεις. Το μυστικό κι εδώ για να ξεπεραστεί η διέλευση ανώδυνα είναι να αποφασίσετε μόνοι σας τις αλλαγές. Η ελευθερία θα κυριαρχήσει μόνο μέσα από αλλαγές. Αν αντισταθείτε στην Ουράνια ενέργεια θα προκαλέσετε την αύξησή της με όλες τις συνέπειες σε αυτούς τους τομείς. Δεν συνίσταται καινούργιες σχέσεις όλων των ειδών, δεν θα έχουν διάρκεια αφού και οι παλιές ίσως κλονιστούν. Προσέχετε λόγια προς τους άλλους ιδίως εν θυμώ που μετά θα μετανιώσετε.


toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στον 6ο σου Ηλιακό Οίκο συνιστά προσοχή γιατί θα κινδυνεύσεις από υπερκόπωση. Η καθημερινότητά σου θα είναι έντονη, γεμάτη αλλαγές και εκνευρισμό. Άρωμα... μπαρουτιού θα πλανάται στην ατμόσφαιρα κι εσύ αν και το πιο καλόκαρδο ζώδιο θα έχεις διάθεση για καυγά. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους θα υποστούν αλλαγές. Προσπάθησε να εκδηλώνεσαι ακόμα κι αν αυτό σε οδηγεί σε αντιπαραθέσεις γιατί ανα δεν το κάνεις θα εκδηλωθεί στην υγεία σου όλη αυτή η ψυχική καταπίεση. Κι εδώ το μυστικό είναι να κάνεις αλλαγές εσύ στους τομείς της ζωής σου πχ όχι αλλαγές αντικειμένου εργασίας αλλά των όρων εργασίας. Πάντως μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι κάτω από τις προστατευτικές φτερούγες του Δία. Σκέψου με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλεις από την δουλειά σου, διασφάλισε καλύτερα «μέσα» για επίτευξη των στόχων σου και μην στέκεσαι στο πρόβλημα αυτό καθαυτό. Επίσης αυτό το χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να βρεις διεξόδους σε εναλλακτικές θεραπείες και να ανοίξεις νέους δρόμους βλέποντας την ζωή σου διαφορετικά, πιο σφαιρικά και ίσως και ουσιαστικά.


aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός από την νέα του θέση στον Ταύρο στον 5ο σου Ηλιακό Οίκο θα προκαλέσει αλλαγές στον τομέα της ερωτικής σου ζωής. Το πάθος ξυπνά μέσα σου και η ανάγκη ελευθερίας και συναισθηματικής έκφρασης μπορεί να σε κάνει να ζήσεις ένα θυελλώδη ερωτικό δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να βρεις την συναισθηματική σου ταυτότητα μέσα από αναπάντεχες συμπτώσεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα, οδηγώντας την ζωή σου σε μία «αιώνια» δέσμευση. Με τις διελεύσεις όμως του Ουρανού είναι δύσκολο να διαρκέσουν σχέσεις (εκτός κι αν στη συναστρία υπάρχει ισχυρή ευνοϊκή γωνία) παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δε θα είναι ανιαρές. Θα είναι μια συναρπαστική επταετής περίοδος που θα εξελίσσεται μέσα από νέες μορφές αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας. Νέες εμπειρίες νέοι πειραματισμοί, προσεγγίσεις και καινοτομίες φυσικά προϋποθέτει αυτή η διέλευση που εσύ σαν Αιγόκερως καλείσαι να τις κάνεις, θυμάσαι που σου γράφω συνέχεια για το φως στον ορίζοντα; Είσαι μαζί με την Παρθένο από τους ευνοημένους αν κάνεις αυτά που γράφω. Τώρα ήρθε η ώρα που θα ελευθερωθείς από προκαταλήψεις και ενοχές που σε κρατούσαν πίσω και θα αναζητήσεις την χαρά της ζωής μέσα από διάφορες και νέες διαφορετικές δραστηριότητες. Επίσης θα πάρεις πολύ μεγάλη χαρά από ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά. Ίσως ο ερχομός ενός νέου μέλους της οικογένειας σου να σε βρει μεν απροετοίμαστο αλλά είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει τόσο χαρούμενο όσο τίποτε άλλο στην ζωή σου.


ydroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η διέλευση πραγματοποιείται στον 4ο Ηλιακό σου Οίκο που αφορά ακίνητη περιουσία, σπίτι και οικογένεια. Θα υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές στην καθημερινότητά σου και σε ότι σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι αλλά και την καριέρα σου. Μπορεί να προκύψει μία μετακόμιση, μία αλλαγή στο σπίτι ή ακόμα και ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια, που θα δώσει χαρά! Τώρα θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά, στα κοινωνικά και στα προσωπικά σου θέματα. Ο Ουρανός από αυτήν την θέση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργική σου σκέψη ιδιαίτερα σε ότι αφορά την έκφραση του συναισθήματος σου. Οι ξαφνικές εναλλαγές στην συμπεριφορά σου και στα συναισθήματά σου ωστόσο μπορεί από εδώ και στο εξής να προκαλέσουν και κάποιες τριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Μην οπισθοχωρήσεις όσο κι αν κάτι τέτοιο σε πληγώνει. Ψάξε και βρες αυτό που σε κάνει εσένα χαρούμενο και ισορροπημένο και μην εμμένεις σε παγιωμένες απόψεις που μόνο στασιμότητα μπορούν να σου προσφέρουν.


ixthys
ΙΧΘΕΙΣ

Ψαράκι μου, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου τον 3ο σου Ηλιακό Οίκο, σου δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα! Ο τρόπος συμπεριφοράς, σκέψης, έκφρασης και επικοινωνίας θα απελευθερωθεί από πολλές προκαταλήψεις και συνήθειες. Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις που θα έχεις αυτό το διάστημα θα σου δώσουν ευκαιρίες ενώ νέες προτάσεις και απρόσμενες ανατρεπτικές αλλά και ευχάριστες εξελίξεις θα σε ωθήσουν να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και να αναλάβεις δράση. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για επικοινωνίες και συναντήσεις με φίλους, συγγενικά πρόσωπα αλλά και με επαγγελματικούς συνεργάτες. Ευχάριστες εκπλήξεις θα σου τονώνουν κάθε τόσο το ηθικό και θα σε χαροποιούν. Αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου, μπορεί να κάνεις νέα σχέδια και ταξίδια ή ακόμη και η δουλειά σου να σχετίζεται με ταξίδια ή και γενικώς να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου όχι όμως με βίαιο αλλά με ένα γλυκό και ήπιο τρόπο που θα σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και σε οικονομικό επίπεδο.


Η Διέλευση του Ουρανού


ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Το 1927- 1934 έκανε την πρώτη υπερατλαντική πτήση ο Charles Lindbergh, ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη, έγιναν οι πρώτες τηλεοπτικές εκπομπές, και έγιναν σημαντικές εξελίξεις στην κβαντική φυσική. Το 2010 σηματοδότησε την απαρχή πολλών εντάσεων και πολέμων (Συρία, Κριμαία). Η βία είναι έκδηλη, είτε είναι οικονομική είτε είναι φυσική. Το να επιβάλει κανείς με βία αυτό που θέλει είναι αρκετά εύκολο αρκεί να είναι έτοιμος για όλα (το παράδειγμα των Αθηναίων με τους Μήλειους). Η Αραβική Άνοιξη άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου με το Ισλαμικό Κράτος να μονοπωλεί τα καθημερινά δελτία ειδήσεων, με τον πόλεμο που διεξάγει στην Συρία και το Ιράκ και τα συνεχή τρομοκρατικά κτυπήματα. Η Οικονομική Κρίση οδήγησε σε βίαιη ανατροπή των κοινωνιών (το παράδειγμα της Κρίσης του ’29). Οι μικρές εστίες είναι ικανές να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα (κρίση του Μεσοπολέμου). Παντού εστίες πολέμου, έστω και περιφερειακές. Ο Ουρανός, το διάστημα που παρέμεινε στον Κριό, ουσιαστικά ευνούχισε τον Άνδρα. Το κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών και των ομοφυλόφιλων, οδήγησε στην μείωση και απαξίωση των ανδρών, με κύριο εργαλείο την τέχνη. Επίσης, ο ελεύθερος λόγος πέθανε, άλλωστε ο Κριός φημίζεται για την έλλειψη διαλόγου και εμμονής στην άποψή του. Όποιος είχε αντίθετη άποψη ήταν «σεξιστής», «φασίστας», «ναζί». Ο αναρχισμός Ουρανού σε συνδυασμό την πολεμική του Κριού δημιούργησε βίαια ακτιβιστικά κινήματα, κυρίως από νεαρά άτομα, όπως η Αντίφα. Η γενεά αυτή θα είναι εκείνη που όταν ενηλικιωθεί θα πάρει τα «όπλα» της να υπερασπιστεί την ελευθερία της.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (28/03/1935-15/05/1942)
Αυτή η περίοδος σηματοδότησε την άνοδο και την πτώση της τρίτης πολιτικής ιδεολογίας του 20ου αιώνας, του μονοκομματικού εθνικιστικού κράτους. Η ανάγκη της ανθρωπότητας, και κυρίως της Ευρώπης, να πατήσει πάνω στα εθνικά κόμματα ήταν τόσο η απειλή του κομμουνισμού ο οποίος είχε κάνει δυναμικά την εμφάνισή του (ΕΣΣΔ, Γερμανία, Ισπανία, Κίνα) αλλά και το «δυτικό μοντέλο» που εξαθλίωσε τους ηττημένους του πρώτου παγκοσμίου πολέμου αλλά και από γεγονός ότι τα παλαιοκομματικά στοιχεία των κρατών είχαν διαιωνίσει τόσο την οικονομική κρίση του 1929 όσο και την ηθική κατάπτωση κι εξαθλίωση που προκάλεσε αυτή. Επίσης, η πολιτική του κατευνασμού (κυρίως της Βρετανίας υπό τον Τσάμπερλαιν), οδήγησε σε ανοικτό πόλεμο και την ανθρωπότητα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το οξύμωρο είναι πως τόσο ο Στάλιν όσο και ο Τσώρτσιλ, όταν έβλεπαν την ήττα προ των πυλών, έβγαλαν λόγους που έγειραν τα εθνικά συναισθήματα των λαών τους. Το 1936, εγκαταλείφθηκε οριστικά ο «κανόνας του χρυσού», οδηγώντας στην υιοθέτηση του δολαρίου στον καθορισμό της αξίας των νομισμάτων των κρατών. Το οξύμωρο είναι πως τόσο ο Στάλιν όσο και ο Τσώρτσιλ, όταν έβλεπαν την ήττα προ των πυλών, έβγαλαν λόγους που έγειραν τα εθνικά συναισθήματα των λαών τους. Το 1936, εγκαταλείφθηκε οριστικά ο «κανόνας του χρυσού», οδηγώντας στην υιοθέτηση του δολαρίου στον καθορισμό της αξίας των νομισμάτων των κρατών. Το αποτέλεσμα ήταν η σταδιακή κατάρρευση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας καθώς όλα τα κράτη άρχισαν να αποδεσμεύονται από την λίρα. Στην τέχνη είχαμε την εισαγωγή της τζαζ, του σουίνγκ και των μεγάλων ορχηστρών.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ (15/05/1942-10/06/1949)
Το 1942 σηματοδοτεί την πλήρη εμπλοκή των ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό ήταν και το έναυσμα του χωρισμού του κόσμου σε δύο στρατόπεδα, το Ανατολικό με υπερδύναμη την ΕΣΣΔ και το Δυτικό με υπερδύναμη τις Η.Π.Α. Επειδή ο κόσμος δεν άντεχε άλλον έναν παγκόσμιο πόλεμο, αναγκάστηκε να ανακαλύψει νέες μεθόδους επικοινωνίας. Χάρη σε αυτό το ουτοπικό όνειρο γεννήθηκε ο Ο.Η.Ε. Παράλληλα, γεννήθηκε ο πρώτος ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Η γενιά αυτή έζησε τον πόλεμο και τον διχασμό. Όταν ενηλικιώθηκε, αναζήτησε νέους τρόπους εκφράσεως και την ανάγκη τους να ζήσουν και πάλι σαν παιδιά. Έτσι η περίοδος αυτή γέννησε την πολύχρωμη και άκρως πρωτοποριακή δεκαετία του ’60.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (10/06/1949-10/06/1956)
Το 1949, το κεφάλαιο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος κλείνει οριστικά. Η ανάγκη τώρα είναι να ανοικοδομηθούν όλες οι χώρες που καταστράφηκαν από τον πόλεμο. Όμως οι μεγάλες αποικιακές δυνάμεις (Γαλλία, Η.Β.) αν και προσπάθησαν να επαναφέρουν το προηγούμενο καθεστώς ελέγχου, δεν τα κατάφεραν. Νέοι ηγέτες, επαναστάτες, με όραμα την ανεξαρτησία της πατρίδας τους ξεκίνησαν ένοπλο αντί-αποικιακό αγώνα (Ινδία, Ινδοκίνα, Κύπρος, Χώρες του Ζάγκρεμπ, Αραβικές χώρες).
Η γενιά αυτή μεγάλωσε χωρίς την ασφάλεια της οικογένειας, λόγω των νεκρών γονιών, την καταστροφή των οικιών, ακόμη και τον διαμελισμό των οικογενειών. Ακριβώς επειδή δεν είχαν καθοδήγηση, ανέπτυξαν εχθρότητα σε κάθε τι παραδοσιακό. Έτσι γεννήθηκε το κίνημα των Χίπης και οι αγώνες ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή των δυνάμεων σε άλλες χώρες (διαδηλώσεις για το Βιετνάμ, την Παλαιστίνη, τα δικτατορικά καθεστώτα).


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (24/08/1955-01/11/1961)
Το διάστημα αυτό, σηματοδότησε το τέλος των μεγάλων δυνάμεων του παρελθόντος (Γαλλία, Η.Β.) και την ανάδειξη νέων, των ΗΠΑ και των Ε.Σ.Σ.Δ. Πλέον δεν μιλάμε για Μεγάλες Δυνάμεις αλλά για Υπερδυνάμεις. Νέα όπλα, νέα μορφές επίδειξης ισχύος. Αρχίζουν να υπάρχουν οι πρώτες υποκινούμενες επαναστάσεις ανάλογα σε ποιο μπλοκ θέλουν να ενταχθούν. Το λεγόμενο Baby boom είναι γεγονός (η έκρηξη γεννήσεων).
Οι γεννημένοι σε αυτήν την περίοδο βιώνουν για πρώτη φορά ηρεμία και λίγη καλή ζωή. Όταν ενηλικιώθηκε αυτή η γενεά, ξεκίνησε η σεξουαλική απελευθέρωση. Το μπικίνι πλέον ήταν απαραίτητο αξεσουάρ στην παραλία.


ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (01/11/1961-28/09/1968)
Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την εισαγωγή της τεχνολογίας στην κάλυψη των αναγκών της «μέσης νοικοκυράς». Ηλεκτρικά πλυντήρια, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικές κουζίνες, τα πάντα στην υπηρεσία της. Το ραδιόφωνο και σιγά σιγά η τηλεόραση δημιουργούν μία ευρύτερη μεσοαστική τάξη.
Οι γεννημένοι σε αυτήν την περίοδο ζουν μέσα σε ένα κράμα μικροαστισμού και μεγαλοαστισμού. Έχουν αρκετές ελευθερίες αλλά δεν μπορούν να γλιτώσουν από τον μικροαστισμό των γονέων τους, δημιουργώντας έτσι θέματα αποδοχής. Το αποτέλεσμα είναι η γέννηση του κινήματος των Πανκ.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ (28/09/1968-21/11/1974)
Η εποχή της κρίσης της οικογένειας και των δεσμών. Ο γάμος περνάει κρίση καθώς θεωρείται ξεπερασμένος. Η ανάγκη των ανθρώπων για νέες μορφές αγάπης και συντροφικότητας, οδήγησε στην Παγκόσμια Αγάπη, μέσα από κινήματα όπως των Χίπης. Είναι όμως κι εποχή που ξεκινούν έντονες κοινωνικές αναταράξεις, οι οποίες προκαλούν τριγμούς στους κοινωνικούς ιστούς των χωρών (ο πόλεμος του Βιετνάμ, η Άνοιξη της Πράγας, ο Μάης του ’68). Η Τέχνη γίνεται εντελώς ανατρεπτική.
Οι γεννημένοι σε αυτήν την περίοδο μεγαλώνουν με την επανάσταση μέσα τους. Γαλουχούνται σε τελείως διαφορετικές έννοιες δεσμών από ότι οι προηγούμενες γενεές. Με την ενηλικίωσή τους, η συγκεκριμένη γενεά κλήθηκε να ξεπεράσει αγκυλώσεις του παρελθόντος. Ο γάμος και το διαζύγιο πλέον είναι το ίδιο εύκολα, για αυτό και η συγκεκριμένη γενεά έχει θέματα με τις σχέσεις της.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (21/11/1974-16/11/1981)
Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την μέγιστη δύναμη του Ουρανού (έξαρση). Η περίοδος αυτή τα έχει όλα. Γρήγορο σεξ, γρήγορο χρήμα, βία, ναρκωτικά, ντίσκο. Η σεξουαλική επανάσταση μετατρέπεται σε ένα παρακμιακό όργιο. Το Έιτζ εμφανίζεται ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης.
γεννημένοι σε αυτήν την περίοδο μεγάλωσαν αναζητώντας το τρίπτυχο σεξ, χρήματα, καταξίωση. Τα πάντα είναι επιτρεπτά και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Δεν είναι τυχαίο πως αυτή η γενεά χτυπήθηκε (και θα χτυπηθεί) περισσότερο από την οικονομική κρίση.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (16/11/1981-02/12/1988)
Η τεχνολογία είναι αυτή που μας φέρνει πιο κοντά. Χάρη σε αυτήν, ο κόσμος άρχισε να γίνεται ολοένα και μικρότερος. Οι υπολογιστές, τα μέσα μεταφοράς, τα μέσα επικοινωνίας, όλα βοηθούν στην φιλελευθεροποίηση των κοινωνιών. Βέβαια, η ανάγκη για περισσότερη ενέργεια έστησε το πεδίο για μεγάλα οικολογικά εγκλήματα, όπως π.χ. το Τσερνόμπιλ.
Η γενιά αυτή γνώρισε πραγματικά τι σημαίνει ποιοτική ζωή. Ταξίδεψε, μορφώθηκε, γνώρισε τι σημαίνει ελευθερία. Η συγκεκριμένη γενεά είναι αυτή που δεν θα διστάσει να φύγει από τον τόπο της ώστε να διατηρήσει τον τρόπο ζωής της.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (15/02/1988-12/01/1996)
Ένας άνεμος ελευθερίας απλώθηκε σε όλον τον κόσμο. Η αστική δημοκρατία κατάφερε να κερδίσει τον Ψυχρό Πόλεμο καθώς η ΕΣΣΔ κατέρρευσε οικονομικά λόγω της αδυναμίας της στην προσαρμογή σε άλλα οικονομικά μοντέλα. Ο κόσμος πραγματικά εκείνη την περίοδο ξεσπιτώθηκε καθώς έχασε την εργασία του, την πατρίδα του, όλα αυτά που θεωρούσε δεδομένα. Το παραδοσιακό μοντέλο οικονομίας χτυπήθηκε βάναυσα (χρηματιστηριακές κρίσεις, πρόβλημα στην οικονομία των ΗΠΑ). Ζήσαμε επίσης την μονοκρατορία των Η.Π.Α. Η γενεά αυτή μπορεί να θεωρηθεί η «χαμένη γενεά». Τα παιδιά αυτά τώρα ενηλικιώθηκαν και ζουν από πρώτο χέρι το τι σημαίνει κατάρρευση της οικονομίας. Πολύ δύσκολα θα γευτούν την ποιοτική ζωή. Για αυτό και αυτή η γενεά θα αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι της, την οικογένειά της, την πατρίδας της.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (12/01/1996-30/12/2003)
Το 1996 ο Κόσμος βρέθηκε στην χαραυγή της τεχνολογικής επανάστασης. Νέοι υπολογιστές, νέοι τρόποι επικοινωνίας. Το Διαδίκτυο μπήκε σταθερά στις ζωές μας. Η Παγκοσμιοποίηση είναι γεγονός. Το Ευρώ έφερε επανάσταση στις συναλλαγές μας καθώς έσπασε τα παραδοσιακά σύνορα των χωρών. Η γενεά αυτή τώρα ενηλικιώνεται. Αυτή είναι η γενεά που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί τώρα καθώς είναι εκπαιδευμένη πλήρως στην νέα μορφή του κόσμου. Στο χέρι της είναι πως θα τον διαμορφώσει καθώς μπορεί να ξεχάσει τι σημαίνει άνθρωπος και τι ανθρωπιά.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ (10/03/2003-28/05/2010)
Η περίοδος αυτή μπορεί να λάβει πολλούς χαρακτηρισμούς. Από την μία υπήρξε μεγάλη απελευθέρωση σε οτιδήποτε θεωρούνταν καταπιεστικό. Τα όρια χάθηκαν. Το κάθε τι έχασε την έννοιά του και η δικτατορία «του πολιτικώς ορθού» είναι γεγονός. Από την μία υπήρξε ανοχή σε οτιδήποτε και από την άλλη υπήρξε κυνήγι σε οτιδήποτε δεν συμφωνούσε με αυτήν την γραμμή. Μέσα σε αυτό το διάστημα γιγαντώθηκε ο Ισλαμικός Φονταμενταλισμός. Η γενεά αυτή τώρα είναι παιδιά αλλά βλέπουν έναν κόσμο να χάνεται μέσα από τον παραλογισμό του «σωστού». Ας ελπίσουμε πως δεν θα βιώσουν την μεγάλη αναταραχή που διαδέχτηκε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (Ο Ουρανός βρισκόταν από το 1919 έως το 1928 και πάλι στους Ιχθύες).


Αν γνωρίζετε τον Ωροσκόπο σας διαβάστε κι αυτόν.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΌΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΗΧΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε την πλήρη και λεπτομερή ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας που μαζί με την παραγγελία της σας προσφέρω δώρο τις προσωπικές σας προβλέψεις με συγκεκριμένες ημερομηνίες βάσει διελεύσεων επικοινωνήστε μαζί μου σε προσωπικό μήνυμα.


Γαρυφάλλου Ελένη
Professional Αstrologer - Writer
Τηλ. για ραντεβού: 6933 084367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Viber: 6979 076410

Γαρυφάλλου Ελένη

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Υδροχόο
Ήλιος στον Υδροχόο
28 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
28 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
16 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα