Ρέικι: Απλά και κατανοητά

Ρέικι: Απλά και κατανοητά

του Μηλωνά Γιώργου, Δάσκαλου του Ρέικι από το ιατροnet.gr

Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια για υγεία, ισιρροπία και αρμονία στο σώμα, στον νού, και στη ψυχή!

To Ρέικι είναι μια απλή, ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγγίγματος των χεριών πάνω στο σώμα. Είναι ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας, καθαρισμού και ενδυνάμωσης για το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου.

Aνακαλύφθηκε στο Κιότο της Ιαπωνίας το 1926 από τον Μικάο Ουσούι και μετά τη δεκαετία του εβδομήντα άρχισε να διδάσκεται εντατικά στη δύση. Εξαπλώθηκε πολύ σύντομα λόγω της απλότητας και της αποτελεσματικότητάς του.

Στα ιαπωνικά 'Ρέι' σημαίνει 'Συμπαντικό ή Πνευματικό' και 'Κι' σημαίνει 'ζωτική ενέργεια'. Ρέικι σημαίνει 'Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια'. Σήμερα το Ρέικι εξασκείται και διδάσκεται σε όλες τις πόλεις, όλων των χωρών του κόσμου.

Η εκμάθησή του περιλαμβάνει τρία στάδια (τρεις βαθμούς) στα οποία το άτομο αποκτά ή μάλλον 'αφυπνίζει' την έμφυτη και φυσική ικανότητα να δίνει ενέργεια με τις παλάμες του.

Σε κάθε επίπεδο εκμάθησης, η ενέργεια του ατόμου δυναμώνει και γίνεται πιο έντονη. Το άτομο μπορεί να βιώνει την ενέργεια της ζωής σαν ζεστασιά ή κάψιμο, σαν μυρμήγκιασμα, ηλεκτρισμό, δόνηση, κύμα ή ροή, αέρα ή κρύο.

Ρέικι: Απλά και κατανοητά

Το άγγιγμα του Ρέικι δίνει βαθιά ηρεμία, χαλάρωση και γαλήνη και βελτιώνει τη διάθεση και την άμυνα του οργανισμού. Επίσης επιφέρει ήπια αποτοξίνωση και ψυχοσωματικό καθαρισμό.

Το Ρέικι είναι πολύ δημοφιλές και έχουν γίνει αρκετές ιατρικές και επιστημονικές μελέτες και έρευνες που επιβεβαιώνουν τη δράση και τα αποτελέσματά του. Δεν στηρίζεται στην αυθυποβολή ή στην πίστη και οποιοσδήποτε μπορεί να το μάθει χωρίς καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή εξάσκηση.

Δεν έχει κανόνες και πολλοί άνθρωποι το βιώνουν σαν ενέργεια αγάπης. Η εσωτερική του αρμονία μπορεί να στηρίξει κάθε είδους πρόβλημα. Παρόλα αυτά, το Ρέικι δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία.

Είναι συμπληρωματικό αλλά είναι και ολιστικό: αφορά την ολότητα της ύπαρξής μας: σώμα, ενέργεια, συναίσθημα, νου και πνεύμα. Μια συνεδρία Ρέικι, η οποία γίνεται πάνω από τα ρούχα του ατόμου και διαρκεί περίπου μια ώρα, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και χαλαρωτική και μπορεί να επιδράσει θετικά σε μικρά προβλήματα, δυσφορίες και πόνους.

Το Ρέικι δεν έχει καμία παρενέργεια και είναι ασφαλές για όλους. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Η ζωτική ενέργεια δρα θετικά σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους, υγιείς και ασθενείς, αλλά ακόμα και στα ζώα και στα φυτά!

Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως το Ρέικι δεν έχει καμία σχέση με το χώρο θρησκείας και το εξασκούν άτομα όλων των ιδεολογιών, των φιλοσοφιών και των πίστεων, ακόμα και επιστήμονες, ψυχολόγοι και γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία και κλινικές της Αμερικής και της Ευρώπης.

από το ιατροnet.gr - Ρέικι: Χαλάρωση και γαλήνη

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Σαν Σήμερα