15 απίστευτες πληροφορίες για τον Αιγόκερω

15 απίστευτες πληροφορίες για τον Αιγόκερω

Οι Αιγόκεροι είναι καλά παιδιά. Μετρημένα. Κοιτάνε την δουλειά τους… και, βασικά, κοιτάνε την δουλειά τους. Αυτό πολλές φορές θα το ακούσεις ως παράπονο. Ότι δεν ασχολούνται και πολύ με τους ανθρώπους. Κι όμως, αυτό είναι ψέμα. Γιατί πίσω από την εργασιομανία και την τάξη (που δεν γίνεται αλλιώς, ζώδιο της Γης είναι), υπάρχει μια ψυχή που λατρεύει τους ανθρώπους και ίσως να είναι το μεγαλύτερο (και το πιο κρυφό) πειραχτήρι του ζωδιακού κύκλου. Ας μάθουμε περισσότερα…

Ζώδιο παρεξηγημένο όσο λίγα, σοβαρό και μετρημένο, αλλά με χιούμορ που θα σε εκπλήξει. Αυτός είναι ο Αιγόκερως, κυρίες και κύριοι!


Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ
Είναι μόνοι; Ναι. Σκοπεύουν να το αναγνωρίσουν; Για όνομα του θεού, ποτέ.


Τι σιχαίνονται στους άλλους
Οι τεμπέληδες άνθρωποι θα ήταν καλό να μείνουν μακριά από τους Αιγόκερους, γιατί η σχέση τους δεν πρόκειται ποτέ να είναι καλή. Στην καλύτερη, ο Αιγόκερως θα γίνει πολύ επικριτικός. Στην χειρότερη, θα νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται και… θυμάστε εκείνο το ρητό που λέει για τους ήσυχους ανθρώπους και τα νεύρα, ε;


Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους
Πρακτικός, υπεύθυνος και σοβαρός. Και πάρα πολύ πιεσμένος. Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το ζώδιο είναι στην κορυφή της λίστας με τα άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς, και η πίεση που του ασκεί αυτός ο ρόλος μπορεί να τον κάνει να σπάσει.


Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους
Απλά και ξάστερα: Θα νιώθεις σαν να ζεις στην Κατοχή μαζί του. Υπάρχουν άνθρωποι οικονόμοι, και υπάρχουν κι άνθρωποι τσίπηδες.


Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει αυτό το ζώδιο είναι η έλλειψη σταθερών πραγμάτων. Αν δεν νιώσει ότι μπορεί να στηριχτεί σε κάτι, είτε είναι δουλειά, είτε είναι σχέση, θα είναι ανήσυχος.


Με τι δώρο θα τους κερδίσεις
Ως ζώδιο που θέτει πρώτη του προτεραιότητα την επαγγελματική του ζωή, ο Αιγόκερως θα προτιμήσει δώρα που του ανεβάζουν το «στάτους» της καριέρας του, όπως ένα στιλάτο παλτό, ένα σακάκι, μια γραβάτα, μία δερμάτινη τσάντα κ.ο.κ.


Τι τους αρέσει στο κρεβάτι
Καθίστε, σας παρακαλούμε. Ακολουθεί ένα σενάριο που ποτέ δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε.
-Έφερα την πίτσα σας, μαντάμ.
-Μα… δεν παρήγγειλα πίτσα!
*το κουτί ανοίγει, και μέσα από την πίτσα ξεπροβάλλει ένα πέος*
Ναι. Οι Αιγόκεροι γουστάρουν πορνό σενάρια. Deal with it.


Τι ζητούν σε μια σχέση
Μια αγκαλιά. Μια καλή κουβέντα. Να προσφερθείς να μαγειρέψεις εσύ μια μέρα. Πράγματα απλά και κατανοητά, όπως και ο ίδιος. Και, ναι, επιμένουμε ότι δεν υπάρχει πιο απλό και κατανοητό ζώδιο από τον Αιγόκερω.


Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι
Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι σοβαρός, προσγειωμένος και όλα εκείνα τα ξενέρωτα που λέει ο κόσμος, αλλά έχει και την τρελή του πλευρά. Και ο Τοξότης θα τον βοηθήσει να την βγάλει στην επιφάνεια, και να νιώσει ολοκληρωμένος. Όλες οι σειρές που έχουν σαν βάση την ανεξήγητη φιλία διαμετρικά αντίθετων ατόμων; Αιγόκεροι και Τοξότες είναι.


Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους
Οι Αιγόκεροι είναι πάρα πολύ παρεξηγημένοι, με την έννοια ότι δεν είναι αναγκαστικά αρνητικοί άνθρωποι. Απλά η λογική τους είναι η κινητήριά τους δύναμη, και αυτό τους τοποθετεί αυτομάτως σε διαφορετική θέση απ’ τους υπόλοιπους. Συνεπώς, η σκοτεινιά τους έχει να κάνει με το πόσο απαισιόδοξοι είναι—αν ρωτήσεις οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.


Tο καλύτερό τους χαρακτηριστικό
Ήσυχοι. Αλλά όχι αντικοινωνικοί. Οι Αιγόκεροι ξέρουν να κάνουν εκείνο το σιωπηλό, μυστηριώδες βλέμμα που λιώνει τα πάντα γύρω του σε ακτίνα εκατό μέτρων. Και λογικά θα λιώσεις κι εσύ.


Πώς είναι τα φιλιά τους
Κανείς δεν είναι καλύτερος στο γαλλικό φιλί από έναν Αιγόκερω! Μπορεί να μην υποκύπτει εύκολα, αλλά όταν το κάνει, ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Το θέμα είναι όμως ότι του αρέσει περισσότερο το «απαγορευμένο», γι’ αυτό θα αφεθεί περισσότερο στα φιλιά μιας μη επισημοποιημένης σχέσης, ή ακόμα χειρότερα, μιας «παράνομης».


Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους
Τα έξυπνα, μελετηρά και ήσυχα παιδιά του ζωδιακού κύκλου έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά—για τους υπόλοιπους, αλλά κυρίως για τον εαυτό τους. Πρέπει να θυμόμαστε σε κάθε μας βήμα ότι μπορεί να αποτύχουμε, και ότι αυτό δεν είναι κακό. Απλά σηκωνόμαστε, σκουπίζουμε την σκόνη από πάνω μας, και συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ.


Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους
Θα σου το πουν διστακτικά. Επειδή οι Αιγόκεροι είναι τρισχαριτωμένοι, αλλά δεν τους το αναγνωρίζει κανείς. Όλοι εκείνοι οι όμορφοι νέρντουλες που βλέπεις στις ταινίες; Αιγόκεροι είναι.


Πώς θα σε φλερτάρουν
Πρέπει να ξέρεις δύο πολύ απλά πράγματα για τους Αιγόκερους. Τους αρέσουν τα λίγα λόγια και καλά, και τους αρέσει να εντυπωσιάζουν. Και, αν ακολουθούσε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο αυτή την τακτική, θα ήταν ακόμα ένα ψώνιο. Ο Αιγόκερως είναι ένας δυναμικός ενήλικας που έχει την ζωή του υπό έλεγχο.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ηλιακή ολική έκλειψη (2/7/2019) Ηλιακή ολική έκλειψη (2/7/2019)
Στις 2 Ιουλίου 2019 και ώρα Ελλάδος 22:16:05 πραγματοποιείται Ηλιακή ολική έκλειψη η οποία είναι η πρώτη ολική έκλειψη από την τελευταία...
More detail
Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
Ζώδια: Τι τα στεναχωρεί Ζώδια: Τι τα στεναχωρεί
Η ζωή είναι δύσκολη και καθημερινά μας δίνει κι από έναν λόγο να στεναχωρηθούμε. Δεν μας επηρεάζουν όλους, όμως, οι ίδιοι λόγοι στον...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Γνωριμία με τους Ρούνους Γνωριμία με τους Ρούνους
Οι Ρούνοι είναι το αρχαίο αλφαβητικό σύστημα γραφής των λαών της βόρειας Ευρώπης. Ήταν τα ιερά σύμβολα των Κελτών και αποτελούσαν ένα...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα

Powered by zodia123.gr

Φάσεις Σελήνης

στον Λέων
Ήλιος στον Λέων
25 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
27 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
17 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα