Πανσέληνος στην Παρθένο (27/2/2021)

Πανσέληνος στην Παρθένο

Αυτή η Πανσέληνος έχει δύο εκφάνσεις, η μία φωτίζει τον συντηρητισμό και την έντονη επεξεργασία των συναισθημάτων κι η άλλη την πρακτική πλευρά των πραγμάτων.

Η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας απομακρυσμένη από το συναίσθημα, είναι ένα γνώρισμα της, όχι ότι δεν υπάρχει το συναίσθημα, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Υπάρχουν θέματα πρακτικά που πρέπει να γίνουν άμεσα όπως θέματα υγείας, εργασιακές συλλογικές παρεμβάσεις για να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας κτλ.

Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα ότι νομικά θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια, τα μικρά ζώα και νόμους που σταματούν την ανομία και μάλιστα σε άμεση σχέση με τα παιδιά, έχουν προτεραιότητα.

Η ανάγκη για την καταπολέμηση της πανδημίας εγείρει και τακτοποίηση γραφειοκρατικών και πρακτικών θεμάτων που έχουν σχέση και με την τεχνολογία (βλέπε ηλεκτρονική βεβαίωση εμβολιασμού).

Η Σελήνη είναι στον τομέα της δημιουργίας, της τέχνης, της διασκέδασης, των παιδιών.

Η ανάγκη για απόλαυση υπάρχει, όμως πρέπει να περάσει μέσα από «μικροσκόπιο», δηλαδή μέσα από σωστούς χειρισμούς που το ζώδιο της παρθένου υπερασπίζεται την τάξη την ηθική, την λεπτομέρεια και πολλές φορές την εκλογίκευση.

Οπότε με την δυναμική προώθησης του Ουρανού, γίνεται μια αλλαγή που θα ωθήσει προς την κάθαρση ή ακόμα καλύτερα προς την απελευθέρωση με την συνδρομή της ιατρικής.

Ο Κρόνος είναι εκεί για να δείξει ότι υπάρχουν ακόμα δυσκολίες και περιορισμοί.  

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
7 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
0 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα