Αφροδίτη στον Τοξότη (7/10-4/11)

Αφροδίτη στον Τοξότη

venus-120

Μια Αφροδίτη ανάλαφρη, ενθουσιώδης και λίγο αφηρημένη. Αυτή την περίοδο θα είμαστε πιο αυθόρμητοι αλλά και δοτικοί, όλα έχουν σχέση με την φιλοσοφία ζωής που υιοθετούμε.

Φυσικά η ελευθερία των κινήσεων είναι κάτι που εκφράζει αυτή την Αφροδίτη, η καταπίεση απομακρύνει τα συναισθήματα. Ενώ λοιπόν θα είμαστε πιο εκδηλωτικοί, δύσκολα θα μπορούμε να δεσμευτούμε σε “καλούπια”. Η διασκέδαση κι ο έρωτας θα είναι σαν “δροσερός αέρας” που θα “παγώσει” αν αισθανθεί ότι καταπιέζετε.

Αυτή η Αφροδίτη είναι σαν τους εφήβους που θέλουν να χαίρονται τα πάντα, να μαθαίνουν και να αγαπούν χωρίς όρους και πρέπει. Αυτή η αποστασιοποιημένη Αφροδίτη από καθετί που την δεσμεύει είναι ένας ανθόκηπος που όλοι θέλουν να πάρουν λίγη από την αισιοδοξία της.

Ότι είναι ασυνήθιστο και μακρινό θα μας ελκύει, η γνώση, η φιλοσοφία και κατ’ επέκταση η ελευθερία είναι το αφροδισιακό γι’ αυτή την Αφροδίτη κι έτσι θα μας επηρεάσει αυτή την περίοδο, που θα κάνει το πέρασμα της στον Τοξότη.

Πως σας επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπος σας

 

kriosΚΡΙΟΣ
Απελευθερώστε τα αισθήματά σας, ασχοληθείτε με την εκπαίδευση και γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία από την δική σας.

tavrosΤΑΥΡΟΣ
Το παρελθόν, το πάθος και η κτητική διάθεση προς τον/την σύντροφό σας είναι παρόντα. Εύνοια σε χρηματοοικονομικά θέματα, αλλά με προσοχή στο τέλος του μήνα.

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σημαντικοί άνθρωποι για εσάς είναι κοντά σας. Ο/Η σύντροφος σας φροντίζει και σας αγαπά. Νομικά θέματα ευνοούνται, με προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις σε ότι αφορά άτομα κύρους.

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κυλά πιο ευχάριστα η καθημερινότητα. Το κλίμα στο χώρο εργασίας είναι πολύ καλύτερο, ίσως να υπάρχει φλερτ από άτομο που συναναστρέφεστε στην δουλειά.

leonΛΕΩΝ
Ο έρωτας, η τέχνη κι η δημιουργία ξαναέρχονται να σας θυμίσουν την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Προσοχή στα έξοδα για διασκέδαση, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις στο τέλος του μήνα.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχοληθείτε με το σπίτι και τα οικεία σας πρόσωπα, σίγουρα θα εισπράξετε αγάπη. Προσοχή στις υποσχέσεις από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας στο τέλος του μήνα.

zygosΖΥΓΟΣ
Ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις, δεν θα λείψει και το φλερτ. Ότι έχει σχέση με γραπτό και προφορικό λόγο σας ευνοεί. Προσοχή σε παρανοήσεις και καθυστερήσεις.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα. Ηθικά αισθάνεστε ότι έχετε κάνει το σωστό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα για συναισθηματικούς λόγους ή διασκέδαση.

toxotisΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας και πραγματικά λάμπετε. Είναι μία ερωτική περίοδος και είστε πολύ συμπαθείς στους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματική απομόνωση και κρυφές οικονομικές απολαβές. Ίσως να μην μπορείτε να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Πιθανόν όμως να ζείτε ένα κρυφό έρωτα. Προσοχή σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι κοινές δράσεις σας ευνοούν, μέσα από μια παρέα μπορεί να υπάρξει και ερωτική σχέση. Οι φίλοι και οι ομάδες που συμμετέχετε σας βοηθούν να περνάτε όμορφα. Προσοχή όμως σε έξοδα που αφορούν ένα κοινό στόχο.

ixthysΙΧΘΥΕΣ
Άτομα κύρους διάγουν θετικά προς εσάς. Φροντίστε να ασχοληθείτε με τους στόχους σας τώρα που μπορείτε να περάσετε τις απόψεις σας. Πρέπει όμως να διακρίνετε τις ευκαιρίες, αποφεύγοντας την φαντασία σας, στα τέλη του μήνα.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
11 μοίρες
στον Τοξότη
Σελήνη στον Τοξότη
24 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
23 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα