Β.Δ. στον Ταύρο και Ν.Δ. στον Σκορπιό

Β.Δ. στον Ταύρο και Ν.Δ. στον Σκορπιό

Με τον Άξονα του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο και Νότιου Δεσμού στον Σκορπιό, από 18/1/22 έως 18/7/23, αλλάζει ο προσανατολισμός μας. Ο «σκοπός» αλλάζει σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

Ο Βόρειος Δεσμός (Β.Δ.) και Νότιος Δεσμός (Ν.Δ.) είναι σημεία που σε ένα ατομικό γενέθλιο χάρτη δείχνει με ποιους θα συναναστραφούμε και τι πρέπει να κάνουμε, αποφεύγοντας τις Έριδες από το παρελθόν, έτσι ώστε να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Ο Βόρειος Δεσμός είναι η κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε και ο Νότιος Δεσμός είναι τα πράγματα που μας κρατούν πίσω π.χ. παρελθόν.

Ας μείνουμε όμως στην τωρινή αλλαγή που θα μας επηρεάσει ως ένα βαθμό όλους, δεν γίνονται οι αλλαγές μόνο για μας, αλλά για όλο τον κόσμο.

Πρώτα θα δούμε ποια είναι η φύση αυτού του άξονα. Η φύση του άξονα έχει σχέση με την ασφάλεια και το πάθος, ακούγετε λίγο αόριστο.

Ας δούμε πρακτικά τι σημαίνει ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο. Πρέπει να αναλογιστούμε τι μας προκαλεί ασφάλεια, θα απαριθμήσω κάποια από αυτά: οικονομική άνεση, αποθέματα, κατοχή περιουσιακών στοιχείων, σταθερή σχέση και τέλος παραδώσεις που μας χαράζουν ηθικές γραμμές τις οποίες ακολουθούμε πιστά για να αισθανθούμε ότι ανήκουμε κάπου. Εκλογικεύοντας τα συναισθήματα μας και τις επιλογές μας θεωρούμε ότι κτίζουμε γερές βάσεις στην ζωή μας.

Στον αντίποδα έχουμε το Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό που διακατέχετε από το πάθος, τις εμμονές, ακούμε την βαθιά εσωτερική φωνή και ψάχνουμε την αλήθεια μέσα από την διαίσθηση. Η μεταφυσική διακατέχει όλες τις αποφάσεις (πίστευε και μη ερεύνα). Τα οικονομικά, μας πάνε πίσω σε επενδύσεις που είτε έφεραν πλούτο είτε καταστροφή, εδώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις «μαύρες» οικονομικές απολαβές. Οι σχέσεις διακατέχονταν από εμμονές, πάθος αλλά και ένστικτο.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο θα μας δώσει την χρυσή τομή, που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, σας προειδοποιώ ότι αυτό το δίπολο είναι το πιο δύσκολο και πρέπει να υπάρχει πολύ θέληση και οι κατάλληλες συνθήκες για να επιφέρουμε την ισορροπία.

Ας αποφύγουμε την άκρως υλιστική τακτική και το ανεξέλεγκτο πάθος.

Την δύναμη μας να την διοχετεύσουμε σε ανιδιοτελής σκοπούς σε κοινωνικό επίπεδο και σε προσωπικές σχέσεις που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο δημιουργικοί και χαρούμενοι, αποφεύγοντας να καταπιέζουμε τους αγαπημένους μας.

Η ασφάλεια που τόσο ανάγκη έχουμε στην ζωή μας, θα εξασφαλιστεί αν στραφούμε στον εαυτό μας και ψάξουμε πραγματικά τις ανάγκες του (η εξέλιξη είναι εσωτερική), δίνοντας σύγχρονος χώρο και στους γύρω μας να «αναπνέουν» ελεύθερα.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
13 μοίρες
στον Ταύρο
Σελήνη στον Ταύρο
11 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα