Υπόγειες διαδρομές του Πλούτωνα

Υπόγειες διαδρομές του Πλούτωνα

Οι Κύκλωπες έδωσαν στους τρείς μεγάλους θεούς κατά την μυθολογία ένα δώρο στον καθένα, για να μπορέσουν να νικήσουν στον πόλεμο.

Στον Δία έδωσαν τον κεραυνό, στον Ποσειδώνα την τρίαινα και στον Πλούτωνα ένα κράνος που όταν το φορούσε ήταν αόρατος. Όπως αποδείχτηκε αργότερα τα δώρα ήταν συμβολικά.

Θα ήθελα να αναλύσω τι γίνετε με το δώρο (μεταφορικά) του Πλούτωνα, που τον κάνει αόρατο στην μάχη. Δηλαδή τις μάχες που δίνονται χωρίς τυμπανοκρουσίες, μέσα στην αφάνεια, σε προσωπικό και κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Ίσως οι πιο δύσκολες μάχες είναι οι «υπόγειες» εσωτερικές, σε κάποιες περιπτώσεις πολεμώντας τον ίδιο μας τον εαυτό, για να φτάσουμε στο σημείο να αλλάξουμε ριζικά. Δεν θα ασχοληθώ με την περίπτωση της φυσικής φθοράς.

Το σπουδαιότερο είναι η αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δευτερευόντως στην αλλαγή του τρόπου ζωής. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα συνταρακτικό γεγονός (μια απώλεια, ή μετά από καταπίεση χρόνων χωρίς αντίδραση κτλ.) Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται ξαφνικά, όλοι κατά βάθος είμαστε υποψιασμένοι.

«Ο Άρχοντάς του σκότους» είναι η σκέψη και η ενέργεια που βγαίνει από αρνητικά συναισθήματα (θλίψη, αγανάκτηση, θυμό, ντροπή, ενοχές, στέρηση και καταπιεσμένα θέλω…) ή σωματικά συμπτώματα όπως είναι ο πόνος.

Ο πόλεμος είναι αόρατος αλλά εξίσου καταστροφικός. Η εικόνα στην αρχή που αντικρίζει κάποιος, ισούται με την εικόνα ενός καμένου δάσους, η καταστροφή απλώνεται παντού.

Εδώ είναι και η καινούργια αρχή. Σε αυτό το σημείο το «κράνος» πρέπει να βγει. Υπάρχει η φυσική δύναμη! Το δάσος θα αναδασωθεί. Οι σκέψεις και οι ενέργειες θα αλλάξουν και θα αναδυθεί η δύναμη της θέλησης για ζωή.

Πάντα όμως θα υπάρχει το πριν από αυτό και το μετά. Η νίκη θα είναι ορατή και δεν θα έχει να κρύψει τίποτα, γιατί καθετί που ανθίζει χρειάζεται φως.

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
8 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
28 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
8 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα