Η κοινωνικοπολιτική δράση του Άρη

Κοινωνικοπολιτική δράση την περίοδο που ο Άρης είναι στους Ιχθύες από 13/5-28/6/20

ΆρηςΚοινωνικοπολιτική δράση την περίοδο που ο Άρης είναι στους Ιχθύες από 13/5-28/6/2020

Η δράση δεν είναι εξωτερική, εκδηλώνεται περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτός ο Άρης έχει αδυναμία έκφρασης αλλά και υπόγειους τρόπους δράσης.

Είναι μια δύσκολη θέση για τον Άρη, που από την φύση του είναι εξωστρεφής και ενεργητικός. Όταν δεν μπορεί να δράσει άμεσα τότε η καταπιεσμένη ορμή του (ΔΡΑΣΗ-ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ-ΠΥΓΜΗ κτλ),  μπορεί να προκαλέσει ψυχικές και σωματικές ασθένειες. 

Η καθυστέρηση και η αναστολή σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία φέρνει πολλές φορές υπόγειες καταστροφές. 

Με αυτό τον Άρη δεν αντέχουμε την πραγματικότητα, μας κάνει να πλάθουμε ένα φανταστικό κόσμο που μόνο εκεί μπορούμε να πολεμήσουμε τους «εχθρούς» μας. Κάθε είδους φανατισμός βρίσκεται σε έξαρση (χωρίς έλεγχο), δηλαδή αντίθετα με τον Άρη στους Ιχθύες που είναι σε πτώση (χωρίς πυγμή). 

Τα θέματα υγείας που δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού αλλά υπάρχουν και δρουν εσωτερικά και ίσως ανεξέλεγκτα κορυφώνονται. 

Ομάδες ανθρώπων που ταυτίζονται με φανατικές ιδέες χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν λόγω αδυναμίας. Το σημείο που τους κάνει να μην έχουν διεξόδους είναι ότι  έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες και έχουν δώσει πολύ ενέργεια σε κάτι που δεν είναι προσωπικό, δικό τους, κατόρθωμα αλλά υποδαυλίζετε από άλλους, δεν είναι σε θέση (δεν έχουν το σθένος) να δουν κάτι διαφορετικό και γίνονται άκαμπτοι. 

Χάνεται η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας που είναι η κινητήρια δύναμη και γίνονται υποχείρια. Η λανθάνουσα δράση δημιουργεί επιθετικότητα. Ότι έχει σχέση με το προσφυγικό-μεταναστατευτικό- μειονότητες κτλ θα υπάρξουν εξελίξεις με εμπόδια και ίσως συγκρούσεις.

Υπάρχουν και θετικά χαρακτηριστικά αυτή την περίοδο όπως οι μάχες που δίνονται σε κλειστούς χώρους όπως τα νοσοκομεία τα βιολογικά εργαστήρια για την καταπολέμηση του κρυφού εχθρού (θεραπείες). 

Θα υπάρξουν δράσεις και πρωτοβουλίες για αντιμετώπιση προβλημάτων σε ιδρύματα, νοσοκομεία, φυλακές, χώρους φιλοξενίας κτλ. 

Η προσοχή και η δράση θα στραφεί στο υγρό στοιχείο π.χ. θάλασσα, φάρμακα κτλ., όπως επίσης θα έχουμε θρησκευτικές και πνευματικές πρωτοβουλίες.             

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Σκορπιό
Ήλιος στον Σκορπιό
8 μοίρες
στον Ταύρο
Σελήνη στον Ταύρο
6 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
14 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα