Ουρανός σύνοδο με Άρη στον Ταύρο

Ουρανός σύνοδο με Άρη στον Ταύρο

Συνήθως η συνάντηση αυτών των δύο πλανητών περιγράφετε ως έκρηξη. Εδώ -στις 20/01/2021- η συνάντηση δείχνει ότι η ανάφλεξη είναι αργή και «καταπιεσμένη».

Η ορμή του Άρη αλλά και η αστραπή του Ουρανού γίνονται στην γη σε σταθερό ζώδιο.

Δύσκολη η μάχη και με εμπόδια η καινούργια έναρξη. Η απόλυτη και σταθερή τάση που έχει ο Ταύρος δεν βοηθά στην ευελιξία, δύσκολα να αλλάξει κάτι όταν έχει ριζώσει βαθιά.

Τα κεκτημένα είναι το ζητούμενο, όταν κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα οι σταθερές τότε και μόνο τότε υπάρχει αντίδραση.

«Βραδυφλεγή η βόμβα» βλέπουμε να χάνετε ο έλεγχος γιατί μαζεύοντας με πείσμα όλη αυτή την ενέργεια. Το μόνο φυσικό φαινόμενο που θα μπορούσα να το συγκρίνω είναι αυτό του ηφαίστειου.

Σε κοινωνικό επίπεδο στα οικονομικά και ηθικά θέματα πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας, την αντίδραση από βολεμένους που κλονίζονται και κινδυνεύουν να χάσουν τα προνόμια τους χωρίς ποτέ να έχουν καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Αποκαλύπτονται οι αδυναμίες τις μονόπλευρης και ιδιοτελής συμπεριφορά τους.

Σίγουρα θα αφήσει σημάδια αυτή η συνάντηση των πλανητών, σε συλλογικούς χώρους, αλλά και σε κοινοβούλια.

Φανταστείτε την εικόνα μιας σύγκρουσής που αφήνει σημάδια στην γη.

Σε προσωπικό επίπεδο μακριά από «στενοκεφαλιά» και βίαιες αντιπαραθέσεις για ηθικά και οικονομικά θέματα. Προσέχουμε τα «ατυχήματα» που γίνονται όταν ήμαστε σίγουροι, παραδείγματος χάρη για μία διαδρομή ή μία παγιωμένη κατάσταση που δεν περιμένουμε ότι μπορεί να αλλάξει και μάλιστα χωρίς να το περιμένουμε.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
10 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
8 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
18 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα