Ο Άρης στον Υδροχόο 6/3-15/4/22

Ο Άρης στον Υδροχόο

mars-120

Αυτός ο Άρης πυροδοτεί τις επαναστάσεις σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο.

Αντισυμβατικός και απρόβλεπτος είναι αυτός ο πλανήτης, όταν εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η αγωνιστικότητα και η επιθετικότητα υποδαυλίζεται από την ιδεολογία, τα ιδανικά και την συλλογική δράση. Μην περιμένετε αυτό το διάστημα ηρεμία, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και το σοκ μιας βίαιης αντίδρασης μπορεί να προκαλέσει «έκρηξη» πραγματικά ή μεταφορικά.

Εδώ η βούληση γίνετε πράξη παρά τις όποιες αντιδράσεις. Αυτός ο Άρης είναι ιδεολόγος και επαναστάτης, δεν αποκλείετε να δούμε διαδηλώσεις ή από την άλλη εντάσεις μέσα σε συλλογικούς χώρους π.χ. σε ένα κόμμα. Ο συνδικαλισμός είναι ένα γνώρισμα του Άρη στον Υδροχόο.

Η ανάγκη για ελευθερία, έρχεται σε αντίθεση με την εξουσία που προκαλεί καταπίεση, αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να δούμε ακραίες καταστάσεις ή ξαφνικής βίας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να υπερασπιστούμε τους αδύναμους και να συμπαρασταθούμε στην παρέα ή την «ομάδα» που ανήκουμε.

Αποφάσεις που δεν περιμέναμε ότι θα παρθούν θα μας ξαφνιάσουν. Επίσης ότι έχει σχέση με την τεχνολογία αλλά και τον ηλεκτρισμό μπορεί να μας προβληματίσει.

 

Όψεις του Άρη


6/3 Σύνοδος με Αφροδίτη
Μία καλή συγκυρία να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ελεύθερα, ο αυθορμητισμός είναι διάχυτος κάτι που στερηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα. Μας έχουν κουράσει τα γεγονότα έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα.

22/3 Τετράγωνο με Ουρανό
Είναι μία δύσκολη όψη που μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί πιο νωρίς. Βασικά γνωρίσματα αυτής της όψης είναι οι εντάσεις, οι εκρήξεις, τα πολλά νεύρα που δεν θα βγουν σε καλό, έτσι αφήνουμε αυτό το διάστημα να περάσει και πράττουμε με νηφαλιότητα λίγο αργότερα. Προσοχή σε ατυχήματα και σε παράτολμες δράσης. Ομάδες εξτρεμιστικές μπορεί να μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Αν κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θα αποφύγουμε την ταλαιπωρία.


5/4 Σύνοδο με Κρόνο
Ο Κρόνος προσπαθεί να μειώσει την δράση του Άρη. Όταν βρίσκονται μαζί αυτοί οι δύο πλανήτες μπλοκάρουν την ενέργεια και προκαλούν αντιθέσεις. Η κόντρα προέρχεται από την ανάγκη να δράσουμε αυθόρμητα και επαναστατικά, αλλά υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες που ανακόπτουν την επανάσταση μας. Αυτό προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις σε προσωπικό επίπεδο και συμβιβασμούς σε συλλογικό επίπεδο.
 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα