Ηλιακή επιστροφή

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η ερμηνεία της ηλιακής επιστροφής είναι όμοια με αυτή του γενεθλίου ωροσκοπίου. 
1 Οι πλανήτες στα ζώδια 
2. Οι πλανήτες στους οίκους. 
3. Οι αμοιβαίες υποδοχές. 
4. Οι κυβερνώντες πλανήτες του Ωροσκοπίου

Σχετικά με τον Ήλιο ο οποίος βρίσκεται πάντα στην ίδια θέση δεν πρέπει να λαμβάνεται Σοβαρά αν βρίσκεται στο ζώδιο του και εκεί βρίσκεται σε έξαρση, πτώση ή αδυναμία Καλό είναι να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στον οίκο που καταλαμβάνει.

Οι οίκοι παίζουν σημαντικότερο ρόλο σε σχέση με τα ζώδια, διότι αν πάρουμε σα παράδειγμα τον Ήλιο στον Κριό την Αφροδίτη και τον Ερμής που δε μπορούν να βρίσκονται μακρύτερα από αυτόν ή τον Ουρανό που μπορεί να βρίσκεται σε επτά (7) ηλιακές επιστροφές αμέσως δείχνεται η εικόνα. Βέβαια , δε μπορεί να αγνοηθεί η σπουδαιότητα συγκεντρωμένων πολλών πλανητών στο ίδιο ζώδιο, διότι αυτόματα δίνεται έμφαση στη δύναμη του ζωδίου. Για παράδειγμα δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε πολλούς συγκεντρωμένους πλανήτες στο Λέοντα διότι αυτόματα έχουμε την εικόνα της ερωτικής ζωής του ατόμου.
Επιπλέον αρκετά σημαντικό ρόλο στα γεγονότα της χρονιάς παίζουν οι γωνιακοί οίκοι.

Ωστόσο, θα πρέπει να συγκριθεί με το γενέθλιο ωροσκόπιο.
Α. Σε ποιο τομέα του γενέθλιου ωροσκοπίου πέφτει ο Ωροσκόπος και σε ποιο το Μεσουράνημα.
Β. Σε ποιο τομέα του ηλιακού βρίσκεται ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του γενέθλιου και τι όψεις σχηματίζει
Γ. Αν ο ωροσκόπος του ηλιακού συμπίπτει με κάποιο άλλο σημείο του γενεθλίου ωροσκοπίου.

*** Δυνατές όψεις στο ηλιακό θεωρούνται αυτές που επαναλαμβάνουν όψεις του γενέθλιου.
*** Η επιστροφή ενός πλανήτη στην ίδια θέση του είναι πολύ σημαντική, δίδεται έμφαση. Α βρίσκεται σε όψη 90 ή 180 μοιρ. πυροδοτούνται δυσκολίες.
*** Οι ανοχές που δίδονται στα ηλιακά είναι πολύ μικρότερες κανονικά δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου, διότι το ηλιακό είναι ένα ωροσκόπιο διελεύσεων. Αν μάλιστα σχηματίζονται όψεις αποχωρούσες, σημαίνει ότι το γεγονός έγινε ήδη πριν την ημερομηνία της ηλιακής επιστροφής.
*** Θα πρέπει να επαληθεύει τις προδιαθέσεις του γενέθλιου ωροσκοπίου και όχι να έρχεται σε αντίθεση με τη γενική έννοια του γενέθλιου θέματος.
*** Οι πλανητικές όψεις δε μπορούν να λειτουργήσουν υπό την έννοια του γενέθλιου ωροσκοπίου. Έτσι μία καλή όψη του γενέθλιου που μετατρέπεται σε κακή στο ηλιακό θα λειτουργήσει ευνοϊκά κα το αντίθετο. Για παράδειγμα το τρίγωνο Ηλίου - Ουρανού στο γενέθλιο και στο ωροσκόπιο της λειτουργεί ως τετράγωνο. Αυτό δείχνει ότι τελικά θα φανεί στο αποτέλεσμα η τριγωνική σχέση των πλανητών
*** Εν ολίγοις, ανεξάρτητα με τις όποιες όψεις υπάρχουν στο ηλιακό ωροσκόπιο θα λειτουργούν μόνο αυτές που αποτελούν την επανάληψη του γενεθλίου θέματος., πολύ περισσότερο αν βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους.
*** Οι περισσότερο δυναμικές όψεις είναι αυτές που γίνονται με τον Ωροσκόπο, το Μεσουράνημα και του πλανήτη που σχηματίζει τις περισσότερες όψεις σε γωνιακό οίκο.
*** Οι σύνοδοι είναι οι ισχυρότερες από όλες τις όψεις.

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
7 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
0 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα