Ηλιακή επιστροφή - Αφροδίτη

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ 
Συχνά δείχνει αυτά που σημειοδοτεί η Αφροδίτη στο γενέθλιο. Γενικά δίνει περισσότερη αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Αν δέχεται αρνητικές όψεις και ανάλογα του ζωδίου μπορεί να γίνονται και επιπολαιότητες.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εύνοια στα οικονομικά αν σχηματίζει ευνοϊκές όψεις και ακόμα περισσότερο αν βρίσκεται στον Ταύρο, Ζυγό Ιχθύες. Αν βάλλεται από τους κακεργέτες θα χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση.

ΤΡΙΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Ετούτη η θέση της δείχνει κυρίως τις σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια ,γείτονες, συμμαθητές, θείους. Ευχάριστα ταξίδια κυρίως αναψυχής. Ευχάριστη επικοινωνία ιδιαζούσης μέσω αλληλογραφίας, διαδικτύου κ.λπ. Ακόμα και γνωριμία που να εξελιχθεί σε αισθηματική σχέση. Πάντως, ως θέση είναι σημαντική για άτομα που σχετίζονται με δραστηριότητες του τρίτου, όπως το γράψιμο, τις εκδόσεις, τα ταξίδια, τις δημόσιες σχέσεις, …

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Κατά βάση πληροφορεί για τις οικογενειακές σχέσεις, το σπίτι και γενικά αν υπάρχουν ακίνητα ποια θα είναι τα κέρδη από αυτά. Επίσης, αν θα υπάρχει βοήθεια από την οικογένεια συχνά υπαγορεύεται και έρωτας κυρίως σε ανδρικό ωροσκόπιο που αναπτύσσεται μέσω της οικογένειας ή συμβαίνει στο σπίτι ή έρχεται κάποιο άτομο στο σπίτι ως μνηστή, σύζυγος, ερωμένη κυρίως αν η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του 7ου ή του 9ου. Επίσης μπορεί να δείχνει τον εξωραϊσμό προσωπικών χώρων ή καλή συγκομιδή από γεωργικές η άλλες δραστηριότητες όπως ορύξεις κ.λπ.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αποτελεί μία καλή ένδειξη για την αισθηματική ζωή του ατόμου. Αν είναι και εξουσιαστής οίκων που σχετίζονται με χρήματα μπορεί να δείχνει κέρδη από λαχεία, τυχερά παιχνίδια, ίσως από το Χρηματιστήριο. Επίσης, μπορεί να σημειοδοτεί τη γέννηση παιδιών , αρραβώνες, ένα πτυχίο ή έπαθλο ενός παιδιού. Μία καινούρια αισθηματική σχέση σε όψη με τον Ήλιο ή τη νομιμοποίηση της αν βρίσκεται σε ευνοϊκή όψη με τον Δία.

ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Με ευνοϊκές όψεις δείχνει καλή υγεία και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την καλή αισθητική του ατόμου. Ενδέχεται να αναπτυχθεί αισθηματική σχέση στην εργασία η οποία ίσως να είναι και παράνομη. Με κακές όψεις μπορεί να είναι ένδειξη οργανικού προβλήματος, ανάλογα των όψεων και του ζωδίου που εξουσιάζει τον έκτο οίκο. Συχνά, δείχνει και την απόκτηση ενός μικρού οικιακού ζώου.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εφόσον η θέση της δεν έχει δυσμένεια από άλλους πλανήτες και από το ζώδιο δείχνει μια ευχάριστη κοινωνική ζωή ίσως και κάποια τρυφερή σχέση χωρίς όμως να προεξοφλεί μονιμότητα, διάρκεια και πίστη έστω και αν βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπαγορεύονται και από αλλά στοιχεία κυρίως όμως από το γενέθλιο.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΙΚΟΣ
Προϊδεάζει για το τέλος ή την επανασύνδεση ενός έρωτα. Διευκολύνσεις σε οικονομικούς διακανονισμούς.

ΕΝΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Ταξίδια, πολιτιστικές ή καλλιτεχνικές παρουσιάσεις ή δραστηριότητες. Επικοινωνία με το εξωτερικό. Σχέση με αλλοδαπό άτομο. Συχνή παρουσία σε ευχάριστα μυστήρια επετείους κ.λπ.

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αυτή η θέση διευκολύνει και υπογραμμίζει τα γεγονότα που υπαγορεύονται από το δέκατο του γενεθλίου, εκτός και αν δέχεται αρνητικές όψεις. Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να πυροδοτεί ερωτικό σκάνδαλο.

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Καινούριες φιλίες, μία καινούρια ή και παλιά μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Βοηθά να υλοποιηθεί ένα σχέδιο από καρδιάς, καθώς θα δέχεται υποστηρίξεις από άτομα που δεν θα αποβλέπουν σε εκμετάλλευση. Επίσης αυτές οι προσδοκίες μπορεί να αφορούν κάποιο παιδί.

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Μόνο αν είναι καλά τοποθετημένη σε ζώδιο και από όψεις μπορεί να δείχνει κάποια αισιοδοξία ότι δε θα ταλαιπωρηθεί το άτομο από όσα υπαγορεύονται από ετούτον τον οίκο. Απλά ίσως να αισθανθεί περιστασιακά κάποια ανησυχία, για παράδειγμα αν η Αφροδίτη στο γενέθλιο βρισκόταν στον τρίτο, τώρα το άτομο σε κάποια φάση να αισθανθεί ανασφαλές για ένα του σύγγραμμα κ.λπ. Βέβαια, αν ο 12ος εξουσιάζεται από τον Αιγόκερω η την Παρθένο περιορίζουν τα όποια καλά στοιχεία διαθέτει η Αφροδίτη στο γενέθλιο. Αν βρίσκεται στον Κριό η Σκορπιό και δέχεται όψη από τον Άρη μπορεί να προϊδεάζει σε φιληδονία. Γενικά, θεωρείται θέση ενός κρυφού έρωτα χωρίς εγγυήσεις για νομιμότητα ή ακόμα και για απιστία του/της συντρόφου.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
7 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
0 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα