Ηλιακή επιστροφή - Ερμής

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής εδώ, φαίνεται να είναι ο λιγότερο σημαντικός σε σχάση με τους υπόλοιπους πλανήτες. Αν τυχαίνει να σχηματίζει όψη με τον Ήλιο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο οίκος στον οποίον υπάρχει. 

ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ 
Διανοητική δραστηριότητα (αν υπαγορεύεται και στο γενέθλιο). Καλή ένδειξη για μαθητές, φοιτητές, και γενικά για όσους ασχολούνται με διανοητικά επαγγέλματα, το εμπόριο. Αυξάνει τις γνωριμίες αλλά πάντα σε σχέση με τα ενδιαφέροντα του ατόμου.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εδώ η πρόβλεψη είναι ανάλογη των όψεων που σχηματίζει με άλλους πλανήτες, κυρίως για πράγματα που σχετίζονται με τον Ερμή (εμπόριο, Μ.Μ.Ε., ταξίδια, εκδόσεις, δημοσιογραφία μεσιτεία, συμβολαιογράφοι) 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία, μετακινήσεις μελέτες ταξίδια , δημόσιες σχέσεις. Στις σχέσεις με αδέλφια ξαδέρφια, γείτονες, στην αλληλογραφία, στα κομπιούτερ στο διαδίκτυο, … 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Διανοητική η εμπορική δραστηριότητα σε προσωπικό χώρο. Τροποποιήσεις σε εσωτερικούς χώρους Περισσότερες επισκέψεις Με κακές όψεις μπορεί να είναι ένδειξη οικογενειακών καβγάδων. 

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Στις πιο στενές σχέσεις η λογική θα υπερισχύει του συναισθήματος. Με ευνοϊκές όψεις ευνοείται η διδασκαλία, οι παρέες με νεότερα άτομα ίσως και δεσμό με νεότερο (αν υπάρχει αυτή η προδιάθεση στο γενέθλιο). 

ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εδώ χρειάζεται να συγκριθεί με το γενέθλιο ωροσκόπιο ειδικά αν βρίσκεται σε αυτό στο ζώδιο του Κριού ή αν ο ετήσιος έκτος αντιστοιχεί με τον πρώτο γενέθλιο, καθώς μπορεί να είναι ένδειξη διανοητικής κόπωσης, για πονοκεφάλους νευρικότητα. 

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ
Πολύ συχνά ετούτη η θέση δείχνει δραστηριότητες ομαδικού χαρακτήρα, πρόταση συνεργασίας, τη γνωριμία με άτομο με τις ιδιότητες του Ερμή (δικαστικός κλητήρας ειρηνοδίκης, εξώδικο. Να γίνεται κάποια πρόταση, να δηλώνεται κακή συμπεριφορά του/της συντρόφου. Με άσχημες όψεις να δείχνει παρεξηγήσεις επαγγελματικές συζυγικές, … 

ΟΓΔΟΟΣ ΟΙΚΟΣ
Δείχνει αποκρυφιστική έρευνα συζητήσεις και προσπάθειες για οικονομικούς διακανονισμούς. Με άσχημες όψεις και αν προδιαθέτει και το γενέθλιο ίσως συμβεί κάποιος θάνατος κυρίως ενός νέου ανθρώπου ή ταξίδι που γίνεται για τέτοια αιτία ή ζητήματα κληρονομιάς, σύνταξη διαθήκης. 

ΕΝΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Μία παραγωγική θέση του Ερμή για τους ανθρώπους των γραμμάτων και της επιστήμης. Επίσης δείχνει ταξίδια ανάλογα με τις υποχρεώσεις, συζητήσεις με συμπεθέρους, μέσω διαδικτύου, διδασκαλίες, μεταφράσεις, αντιπρόσωποι σε εκλογές… 

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εδώ ο Ερμής λειτουργεί με βάση τα ζητήματα που υπαγορεύονται από το γενέθλιο δέκατο. Δηλαδή για έναν συγγραφέα να σημαίνει τη διάδοση του έργου του, όμως το έργο του Έρμη δεν υπόσχεται ποτέ μακροχρόνια κατάσταση που σημαίνει το οτιδήποτε θα είναι πρόσκαιρο. Βέβαια με κάποια επιφύλαξη αν ο δέκατος οίκος βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο και αν προσβάλλεται από τους Άρη και Ουρανό μπορεί να σημαίνει βιαστικές ενέργειες. από δε τον Κρόνο και Πλούτωνα να δείχνει το αντίθετο εξαιτίας των δικών του αναστολών. 

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αυτή η θέση του σηματοδοτεί μεγαλύτερο κύκλο γνωριμιών στη διάρκεια του χρόνου. Αν κυβερνά τον 2ο.8ο ή 10ο οι γνωριμίες θα είναι επωφελείς για παράδειγμα ανάλογα του επαγγέλματος του ατόμου μπορεί να δείχνει αύξηση πελατείας. Αν σχηματίζει αντίθεση με τον πέμπτο να σημαίνει προβλήματα κυρίως συμπεριφοράς με παιδί του. Ωστόσο, οι γνωριμίες –φιλίες θα είναι περισσότερο επιφανειακές. 

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Συχνά δείχνει δυσκολίες σε σχέση με το τι εκπροσωπεί στο γενέθλιο. Γενικά μπορεί να συνδέεται με κρυφές δραστηριότητες η μυστικά του ατόμου ή άλλων. Αν θα είναι διαφυλαγμένα ή όχι θα φανεί από τις όψεις και το ζώδιο του 12ου. Αν για παράδειγμα είναι η Παρθένος και με καλές όψεις θα φανερώνει επαγγελματικά μυστικά.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
7 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
0 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα