Ηλιακή επιστροφή - Ήλιος

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΗΛΙΟΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Μία πρώτη ένδειξη είναι ότι το άτομο θα τύχη μεγαλύτερης εκτίμησης από αυτήν των προηγούμενων χρόνων. Γεγονός που του προσδίδεται μία ιδιαίτερη υπεροχή και βέβαια. Απολαμβάνοντας και τη σχετική εύνοια σε προσωπικό επίπεδο. Αν βέβαια στο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι ισχυρός και καταλαμβάνει γωνιώδη οίκο σημαίνει ότι μπορεί να κυριαρχήσει τη συγκεκριμένη χρονιά.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αρκεί να μην προσβάλλεται, διότι είναι μία πολύ καλή ένδειξη για τα οικονομικά ζητήματα. Αν δέχεται ευνοϊκές όψεις σηματοδοτεί κέρδη. Αν προσβάλλεται μπορεί να δείχνει έξοδα και γενικά άγχη για χρήματα που θα πρέπει να πληρωθούν ή να επιστραφούν αν το άτομο δεν έχει ίδιους πόρους.

ΤΡΙΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Στην καλή πλευρά είναι καλή ένδειξη για συγγενείς εξ αίματος, γείτονες, για αιτήσεις, μαθήματα, Μ.Μ.Ε μικρά ταξίδια και γενικά το διαδίκτυο. ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΣ Ευνοϊκός δείχνει εύνοια στα οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα. Αν προσβάλλεται από Κρόνο ή Πλούτωνα μπορεί να υπαγορεύει πένθος, από Ουρανό δυσάρεστα γεγονότα (έξωση, ζημιές από γκρεμίσματα, ατυχήματα κ.λπ)

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αν ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του 1ου, 3ου, 9ου οίκου είναι μία καλή ένδειξη σε πνευματικό επίπεδο. Αν είναι κυβερνήτης των 2ου και 10ου για τα οικονομικό - επαγγελματικά, Αν είναι του 7ου και 11ου για τις σχέσεις. Επίσης παίρνονται πληροφορίες για τα παιδιά, αν υπάρχουν. Αν υπάρχουν και άλλοι πλανήτες ευμενείς ή δυσμενείς δε μπορούμε να κάνουμε σοβαρές προβλέψεις μόνο από τη θέση του Ήλιου χωρίς να λάβουμε υπόψη και το υπόλοιπο ωροσκόπιο. Πάντως η ερμηνεία εξαρτάται από τις καλές ή άσχημες όψεις του Ήλιου, στην καλή του πλευρά μπορεί να σηματοδοτεί έναν έρωτα που ξεκινά η που επισημοποιείται, μία γέννηση, μία σύλληψη, ένα προσωπικό έργο κ.λπ.

ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Είναι μία δυσμενής ένδειξη για την υγεία. Σε σχέση με τον δέκατο και τον Άρη ενδέχεται να πυροδοτεί σοβαρό επαγγελματικό κίνδυνο κυρίως από βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ
Περισσότερο αφορά το/τη σύντροφο και τους συναδέλφους. Σε μία αγωγή, δικαστικό αγώνα γενικά ανταγωνισμό μπορεί να δείχνει ένα ισχυρό αντίπαλο έως και επικίνδυνο. Ο κίνδυνος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος αν ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον ωροσκόπο. Μπορεί επίσης, να δείχνει και ταραγμένη κοινωνική ζωή που του προκαλείται από άλλους η την προκαλεί ο ίδιος σε εκείνους.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΙΚΟΣ
Συνήθως υπαγορεύει θάνατο τυπικό η ουσιαστικό. Αύξηση των δαπανών ανεξάρτητα της θέλησης του ατόμου. Μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος ενός έρωτα. Αν δέχεται ευνοϊκές όψεις ευνοεί τις επενδύσεις, την αύξηση των εσόδων από τρίτες πηγές την μείωση των εξόδων καθώς και των χρεών. Επίσης, το ευνοϊκό τέλος σε μία δίκη.

ΕΝΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Συνήθως ενεργοποιούνται τα θέματα που εξουσιάζονται από τον οίκο. (πνευματικότητα, ανώτερες σπουδές, ταξίδια, κ.λπ)

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Ένδειξη επαγγελματική επιτυχίας, ευρύτερη κοινωνική αποδοχή, προαγωγή, αν ο Ήλιος προσβάλλεται μειώνεται η καλή πλευρά του ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει.

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αυτή η θέση σηματοδοτεί κάποια σημαντική υποστήριξη ως προς την υλοποίηση των στόχων, την αύξηση της δημοτικότητας, συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες (σύλλογοι, σωματεία, τάγματα, κοινοπραξίες… Επίσης, σημαντικό ρόλο καλό ή κακό ανάλογα παίζουν οι φιλίες).

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Η συγκεκριμένη θέση θεωρείται ευνοϊκή αν το άτομο ζει ήδη προβλήματα. Επίσης και σε εργαζόμενους αν το επάγγελμά τους είναι σχετικό με του δωδεκάτου. Σε θέματα υγείας μπορεί να σημαίνει ασθένεια και παραμονή στο νοσοκομείο αν ο Ήλιος δέχεται δυσμενείς ακτινοβολίες, διαφορετικά θα μπορεί να βρεθεί η αιτία της ασθένειας.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
7 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
0 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα