Η Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου

Η έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου στα 12 ζώδια

Η έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου 2019 και η επίδραση της στα 12 ζώδια

Του Μιχάλη Αντιώτη

Το νέο έτος ξεκινάει με ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός την μερική ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω η οποία πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου 2019 στις 3:41 π.μ. ένα ζώδιο Κρόνιο γειωμένο ρεαλιστικό και σκληρό! Λαμβάνει χώρα στην 15η μοίρα όπου βρίσκεται ο απλανής αστέρας Λύρα ένα διφορούμενο αστέρι που μπορεί να φέρει εύνοια αλλά και δυστυχία αναλόγως τους χειρισμούς δηλαδή αν λειτουργήσει ευγενικά έξυπνα και με πίστη θα πέτυχει αν αντίδραση με βία στην βία θα χάσει την θεϊκή προστασία και θα νικηθεί!

Το κλίμα γίνεται ακόμα πιο καταπιεστικό με την παρουσία του βλοσυρού Κρόνου και του καταστροφικού Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο και ο Άρης από τον εκρηκτικό Κριό υποδαυλίζει καταστάσεις και γεγονότα το μόνο θετικό είναι το εξάγωνο του Ποσειδώνα από του Ιχθείς. Ο οίκος που συμβαίνει είναι ο δεύτερος και μας προειδοποιεί για δύσκολες οικονομικές καταστάσεις ή γεγονότα απώλειας στον τομέα αυτό.

Όσο αφορά την χώρα μας επηρεάζει τόσο τα οικονομικά όσο και τις διεθνείς σχέσεις που ούτως ή άλλως μας απασχολούν ήδη όχι θετικά!

Πιθανό οικονομικό σκάνδαλο προδοσία και γενικότερα ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα σε οικονομικά και αναθεώρηση σχέσεων με άλλα κράτη που μπορεί να θεωρούσαμε φιλικά.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι του παρορμητικού σταυρού Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί-Ζυγοί που πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να δεχθούν αγόγγυστα ευθύνες και υπεύθυνες καταστάσεις για μεγάλο ακόμα χρονικό διάστημα!

Παρότι πρόκειται για μια δύσκολη έκλειψη με συμμετοχή βαριών πλανητών με σύνεση υπευθυνότητα και ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος μπορεί να ξεπεραστεί μέσω πίστης σε ιδανικά και χτίσιμο σε καλύτερες βάσεις για το μέλλον πολλές φορές οι δυσκολίες φέρνουν τα προβλήματα στην επιφάνεια για να επιλυθούν οριστικά και αμετάκλητα και δίνουν νέα αρχή σε βαλτωμένες καταστάσεις οπότε ας δούμε θετικά τα ανοίγματα που μπορεί να μας προσφέρει η συγκεκριμένη συγκυρία.

Ας δούμε περιληπτικά την επιρροή της σε κάθε ζώδιο χωριστά:

kriosΚΡΙΟΣ
Η ταυτόχρονη είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας με την έκλειψη κάνει ακόμα πιο τεταμένο το κλίμα προσοχή στα επαγγελματικά πίεση καυγάδες.

tavrosΤΑΥΡΟΣ
Δείξτε υπομονή σε συλλόγους και ομάδες μην ανοίγεστε στο εξωτερικό δυσκολίες στης σπουδές.

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ
Οικονομικά και περιουσιακά θέματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν.

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκαθάρισμα οριστικό στον τομέα σχέσεων αναθεώρηση γενική.

leonΛΕΩΝ
Θέματα υγείας χρήζουν προσοχής πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευθύνες απέναντι σε παιδιά συναισθηματική ψυχρότητα.

zygosΖΥΓΟΣ
Προσοχή σε οικογενειακά θέματα ακίνητα.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσοχή σε κοντινές μετακινήσεις.

toxotisΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά θέματα προκύπτουν δυσκολίες.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενική αναθεώρηση καταναγκαστική ωρίμανση.

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσοχή σε ισχυρούς εχθρούς εφιάλτες.

ixthysΙΧΘΥΣ
Θέματα στο φιλικό σας περιβάλλον.


Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Αντιώτη

Μιχάλη ΑντιώτηςΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην ΑΘΗΝΑ το 1974. Από μικρή ηλικία είχα μεταφυσικές αναζητήσεις και έλξη για την τέχνη της αστρολογίας και της μαντείας.

Αυτό με οδήγησε στην αναζήτηση γνώσης πάνω σ αυτά κι αφού έκανα τα πρώτα σεμινάρια με την κύρια Ρούλα Βαλιανάτου, συνέχισα επεκτείνοντας τις γνώσεις μου στο αντικείμενο διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια στον κύριο Βασίλη Παπαδολιά.

Αυτά όμως όπως όλοι γνωρίζουμε δεν έχουν τέλος, καθώς πάντα κάτι καινούργιο μαθαίνεις. Ασχολούμαι με ανάλυση γενεθλίου και τις προβλέψεις.

Στοιχεία επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Υδροχόο
Ήλιος στον Υδροχόο
28 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
28 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
16 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα