Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη (25/10)

Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 25/10/2022

Το κύριο γνώρισμα αυτής της Ηλιακής έκλειψης (25/10/2022) είναι η μεταμόρφωση, η μετάλλαξη και η «θανάτωση» της μέχρι πρότινος θαλπωρής. Οι αξίες που διέπουν την συναισθηματική σταθερότητα και την οικονομική ευημερία κλονίζονται.

Έχουμε βιώσει αλλεπάλληλες αλλαγές, σε πολλούς τομείς –και παγκόσμια- που δεν μπορούσαμε να τις διανοηθούμε, ψυχολογικά «ταραχτήκαμε» είτε λίγο είτε περισσότερο και αυτή η έκλειψη έρχεται να σφραγίσει την διάβρωση που έχουμε υποστεί στο σύστημα αξιών.

Ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού γίνεται χειριστικός και επίμονος, είναι ο σκαπανέας του παρελθόντος αλλά και ο μεταφυσικός παρατηρητής, δυνατότερος όλων σε αυτό τον τομέα.

Ο χειρισμός των μέσων σε ότι αφορά τα οικονομικά που σχετίζονται με τα κεφάλαια που παράγουν χρήματα είναι ένα από αυτά που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε ότι αφορά «όμορφες» επενδύσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια. Κατά την γνώμη μου η φούσκα είναι κοντά στο να εκραγεί.

Η σύνοδος της έκλειψης με την Αφροδίτη είναι σημαντική, γιατί η λυσσαλέα τάση να συντηρήσουμε την ευημερία με κάθε μέσο, μόνο καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχει, ενώ άλλο ένα χαρακτηριστικό αυτής της συνόδου είναι ότι η εξουσία χρησιμοποιείται στις συναισθηματικές σχέσεις.

Οι εμμονές οξύνονται με αποτέλεσμα την βία και την χειριστική αντιμετώπιση στις διαπροσωπικές σχέσεις (θα ήθελα να σημειώσω ότι η Αφροδίτη βρίσκετε στις 02.39 μοίρες στην πτώση της Σελήνης που είναι 03.00 Σκορπιού).

Το πάθος κυριαρχεί, μήπως τελικά δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας από όλα αυτά που βιώσαμε μέχρι σήμερα;

Εδώ δεν πρόκειται για κάτι ξαφνικό, όλοι σε προσωπική βάση μπορούμε να δούμε προς τα πού οδεύουμε, άρα αν με λίγη «προπόνηση» απαλλαχτούμε από φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές τότε το τοπίο από ομιχλώδες θα γίνει πιο διαυγές.

Ο άνθρωπος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, όμως είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να προσπαθεί να φτάσει το αγαθό.

Το συναίσθημα και η λογική συνδυασμένα μας κάνουν πιο πνευματικούς με το βλέμμα στο Θείο.

Τίποτα δεν έχει χαθεί, είναι αυτός ο συνεχής αγώνας του καλού και του κακού.


από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
25 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
16 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
9 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα