Ηλιακή επιστροφή - Σελήνη

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΣΕΛΗΝΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ 
Συνήθως, έχουμε μία κακή ένδειξη ως προς την υγεία του ατόμου, κυρίως σε γυναικείο ωροσκόπιο. Σε ανδρικό σημαίνει ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει το γυναικείο φύλο. Αν η Σελήνη είναι κυβερνήτης του 2ου ή του 10ου του ετησίου ίσως δείχνει τη σύζυγο να επηρεάζει τη ζωή του σε οικονομικό-επαγγελματικό επίπεδο. Αν θα είναι για καλό ή κακό του θα εξαρτηθεί από τις όψεις. Ευνοϊκή Σελήνη εδώ ίσως να σηματοδοτεί δημοτικότητα, και αυξημένη διαίσθηση.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αστάθεια στα οικονομικά, αν προσβάλλεται μπορεί να πυροδοτεί κίνδυνο για κλοπή η άλλες απώλειες. Αν δέχεται καλές ακτινοβολίες μπορεί να δείχνει αύξηση στα οικονομικά (από επιστροφές, μισθολόγια, μισθώματα,…)

ΤΡΙΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Δείχνονται οι σχέσεις του ατόμου καλές ή κακές με τον περίγυρό του. Με καλές όψεις σηματοδοτούνται ευνοϊκές συναλλαγές για έναν εμπορευόμενο, πολλές γνωριμίες μέσω της καθημερινότητας και πολλές μετακινήσεις έως και μικρά ταξίδια. Με αρνητικές όψεις ενδέχεται να δείχνει διαφωνίες και ενδεχομένως ασθένεια η οποία προϋπήρχε. Σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ή τον Ερμή ίσως δείχνει σχόλια και πολλά κουτσομπολιά. Με τον Άρη πυροδοτούνται καβγάδες, διαφωνίες, με τον Κρόνο λιγότερο εύκολες συναλλαγές στην καθημερινότητα ενώ σε επίπεδο επικοινωνίας κρατούνται τα προσχήματα προκαλώντας ένα ιδιαίτερα συντηρητικό κλίμα.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Ένδειξη αλλαγών στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, μετακόμιση, και στα μέλη της οικογένειας. Αν σχηματίζεται αρνητική όψη με Κρόνο οι όποιες αλλαγές γίνονται με ιδιαίτερες δυσκολίες ή μπορεί αυτές οι αλλαγές και να μην πραγματοποιηθούν ή να δείχνεται η δυσαρέσκεια του ατόμου με την οικογένεια. Στο ωροσκόπιο ενός κτηματομεσίτη, εργολάβου οικοδομών καλλιεργητή γης (γεωργός, κηπουρός,…) να δείχνει λίγες πωλήσεις, κακή συγκομιδή… Επίσης, μπορεί να είναι ένδειξη για κακή υγεία ενός γονέα. Με ευνοϊκές όψεις η Σελήνη μπορεί να σηματοδοτεί άφθονη συγκομιδή.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Καταρχήν, είναι ένδειξη αλλαγών. Στην αισθηματική ζωή αν η Σελήνη δέχεται προσβολές ίσως να δείχνει προβλήματα από απιστία μέχρι χωρισμό. Με καλές όψεις να συμβαίνει το αντίθετο. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μπορεί να δείχνει εγκυμοσύνη ή τη σύλληψη. Θεωρείται όμως, εξασθενημένη αυτή η ένδειξη αν ο πέμπτος βρίσκεται στα ζώδια του Λέοντα, της Παρθένου, των Διδύμων. Σε γονείς ενδέχεται να πληροφορεί για τα παιδιά… Επίσης με αρμονικές όψεις μπορεί να είναι καλή ένδειξη για λαχεία, τυχερά παιχνίδια, κερδοσκοπία. Αν είναι κυβερνήτης του 3ου ή του 9ου να είναι ένδειξη για πολλά ταξίδια αναψυχής για επιτυχημένο αθλητισμό. Αυτά μπορεί να συμβαίνουν και αντίθετα, Δηλαδή όταν του 5ου να βρίσκεται στο 3ο ή στον 9ο.

ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Θεωρείται προβληματική θέση για την υγεία και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι όμως ένδειξη επαφής με περισσότερο κόσμο έτσι αν στηρίζεται από ευνοϊκές όψεις να δείχνει ευρύτερο άνοιγμα στη δουλειά με την έννοια της γνωστοποίησης όπως είναι για παράδειγμα ο πολιτικός. Σε ανδρικό ωροσκόπιο με αρνητικές όψεις ίσως να δείχνει πρόβλημα υγείας μητέρας, συζύγου, …

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ
Ανάλογα με τις όψεις δείχνονται αλλαγές στον γάμο, την κοινωνική ζωή τις συνεργασίες. Έμφαση σε συμβολαιογραφικές πράξεις ή απρόβλεπτη διάκριση (αυτό θα φανεί από τις όψεις και το ζώδιο αλλά και από τη θέση της Σελήνης στο γενέθλιο ωροσκόπιο, δηλαδή αν προδιαθέτει σε κοινωνικές διακρίσεις. Εν ολίγοις η κοινωνική ζωή θα υπερέχει της οικογενειακής. Σε γυναικείο ωροσκόπιο και σε αντίθεση με τον ωροσκόπο μπορεί να δείχνει προβλήματα υγείας με ευνοϊκές όψεις, εγκυμοσύνη. Σε ανδρικό ωροσκόπιο να δείχνει ψιλό-ταραγμένες σχέσεις…

ΟΓΔΟΟΣ ΟΙΚΟΣ
Μπορεί να σηματοδοτεί κάποια αξιόλογη η ασήμαντη κληρονομιά, με κακές όψεις και εφόσον συμφωνούν και τα προοδευτικά ωροσκόπια να δείχνει θάνατο πολύ δικού ανθρώπου. Ενδέχεται επίσης να δείχνει το ξεκίνημα νομικές διαδικασίες κυρίως αν η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο η τον Καρκίνο. Σχετικά με τα οικονομικά αφορούν περισσότερο τα οικονομικά του/της συντρόφου.

ΕΝΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Ταξίδια με δικούς ανθρώπους, Το εξωτερικό παίζει κάποιο ρόλο, σε ανδρικό ωροσκόπιο ίσως τη γνωριμία με αλλοδαπή. Θεωρείται ευνοϊκή θέση για τους καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, νομικούς, εισαγωγείς-εξαγωγείς και προϋποθέτει αλλαγή χώρας για τους διπλωμάτες. Επίσης, τονίζονται επιστημονικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Η Σελήνη καθώς συνδέεται με τις μάζες ενδέχεται να δίνει φήμη. Όπως δημοτικότητα σε έναν πολιτικό, καλλιτέχνη… Αν η Σελήνη είναι κυβερνήτης του 7ου γενέθλιου ή ηλιακού ίσως να σημαίνει γάμο. Αν στο γενέθλιο βρίσκεται στον 4ο οίκο ή είναι κυβερνήτης του μπορεί να γίνουν αλλαγές σε ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια.

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Συνήθως γίνονται αλλαγές στα σχέδια, δημιουργούνται επιφανειακές φιλικές σχέσεις. Υπάρχουν διακυμάνσεις στα οικονομικά σε επίπεδο καριέρας και της φήμης.

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εύθραυστη υγεία ανάλογα με το ζώδιο. Πρόβλημα κυρίως επαγγελματικό ή ερωτικό προερχόμενο από μία γυναίκα. Γενικά δείχνει εχθρότητες. Με πολύ κακές όψεις σε περίοδο πολέμου μπορεί να δείχνει αιχμαλωσία φυλάκιση κ.λπ.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα