H Σελήνη στα ζώδια και τους οίκους

Σελήνη: Επίδραση και ερμηνεία, σε ζώδια και οίκους


Η Σελήνη, η επίδραση της και η ερμηνεία της σε ζώδια και οίκους


moon-120ΣΕΛΗΝΗ

• Κυριαρχία (θέση) στον Καρκίνο
• Έξαρση στον Ταύρο
• Αδυναμία στον Αιγόκερω
• Πτώση στον Σκορπιό

Χαρακτηριστικά: ανταπόκριση ένστικτο, ο μητρικός ρόλος.

Η Σελήνη είναι το αμέσως μετά τον Ήλιο σπουδαιότερο ουράνιο σώμα μέσα στο Ωροσκόπιο. Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που κατέχει στον γενέθλιο χάρτη μας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της προσωπικότητάς μας. Επηρεάζουν επίσης άμεσα τις συνήθειες και τις αντιδράσεις σε ένα δεδομένο περιβάλλον, καθώς και την ενστικτώδη συμπεριφορά μας. Χαρακτηριστικά κληρονομημένα από προηγούμενες γενιές έχουν σχέση με τη Σελήνη μας και τη θέση της στον γενέθλιο χάρτη.

Συσχετισμοί:
Η Σελήνη συσχετίζεται με τη γέννηση τον τοκετό και τη μητρότητα. Με το πεπτικό σύστημα το στομάχι και το στήθος. Με το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, τα υγρά του σώματος, τη θρέψη, τις ψυχικές διαταραχές και τις προσωπικές έξεις. Με το σπίτι, την οικογένεια, τη μητέρα, την Πατρίδα, τους προγόνους και τις ρίζες μας. Με τη μνήμη και την ανταπόκριση.

Θετικές ιδιότητες της Σελήνης:
Παθητικότητα, υπομονή, καρτερία, εμμονή. Φαντασία ευαισθησία. Μητρικότητα. Συμπάθεια. Δεκτικότητα. Οξυμένη αντίληψη σε επιχειρήσεις ανάλογα με τη θέση και τις γωνίες στον γενέθλιο χάρτη μας.

Αρνητικές ιδιότητες της Σελήνης:
Δυσθυμία, στενή μονολιθική νοοτροπία. Ανίσχυρη λογική. Χαρακτήρας ευμετάβλητος. Αναξιοπιστία, στενομυαλιά, μνησικακία.

Η Γη έχει 81 φορές μεγαλύτερη μάζα από τη Σελήνη. Η εγγύτητα όμως της Σελήνης κάνει την επίδρασή της πολύ ισχυρή. Οι επιδράσεις της Σελήνης στους ανθρώπους είναι πολυάριθμες και σημαντικές: περιλαμβάνουν από παράδοση διανοητικές διαταραχές και κληρονομικά προσωπικά χαρακτηριστικά.


Παραδείγματα Ερμηνείας της Σελήνης σε Γενέθλιους Χάρτες

ΑΡΤΟΥΡΟ ΤΟΣΚΑΝΙΝΙΑΡΤΟΥΡΟ ΤΟΣΚΑΝΙΝΙ
(25 Μαρτίου 1867-16 Ιανουαρίου 1957)

Το 1867 στην Πάρμα της Ιταλίας, γεννιέται ο Αρτούρο Τοσκανίνι, που για πολλούς είναι ο σπουδαιότερος διευθυντής ορχήστρας του εικοστού αιώνα. Το Ωροσκόπιο του Αρτούρο Τοσκανίνι δείχνει τη Σελήνη στον 10ο Οίκο του τον Σκορπιό, που από παράδοση συνδέεται με τη φήμη και τη δημόσια σταδιοδρομία. Η θέση αυτή δείχνει επίσης την ικανότητα του ατόμου να επηρεάζει και να κατευθύνει τους ανθρώπους.

Στο ωδείο της γενέτειράς του και στο ωδείο του Μιλάνου έμαθε μουσική επιλέγοντας ως αντικείμενο σπουδών το βιολοντσέλο. Πολύ νωρίς ανακαλύπτει τη μαγεία της σύνθεσης δείχνοντας αμέσως έντονο ενδιαφέρον για τη συμφωνική μουσική. Από το 1886 μέχρι το 1898 διευθύνει σε ιταλικά θέατρα αποσπώντας θετικές κριτικές. Το 1886, παράλληλα με όλα τα άλλα, στην ηλικία των δεκαεννέα χρόνων, αναζητώντας εργασιακή μουσική εμπειρία, προτείνεται από έναν ιμπρεσάριο και βρίσκεται ανάμεσα στους μουσικούς της ορχήστρας που ετοιμάζει το ανέβασμα της Αΐντα του Τζιουζέπε Βέρντι στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Κατά τη διάρκεια των προβών, ίσως εξ αιτίας ασθένειας του μαέστρου, ίσως μετά από ασυμφωνία του με τη διεύθυνση του λυρικού θεάτρου, ίσως μη δυνάμενος να καταστείλει τις απεργίες και τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών που βρίσκονταν σε έξαρση και απειλούσαν να ματαιώσουν την παράσταση, οδηγείται σε παραίτηση ο μαέστρος Leopoldo Miguez και ο Τοσκανίνι δέχεται, στις 25 Ιουνίου 1886, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να τον αναπληρώσει, αφού απέτυχαν άλλες προτάσεις σε δοκιμασμένους συνεργάτες του θεάτρου. Θα περίμενε κανείς μια… αναπλήρωση και μόνον. Ο Τοσκανίνι κατέπληξε τους πάντες διευθύνοντας από μνήμης.


ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ
(22 Ιανουαρίου 1788 - 19 Απριλίου 1824)

Η μελαγχολική Σελήνη του λόρδου Βύρωνα βρισκόταν στον Καρκίνο κατά τη γέννησή του και αυτό του έδωσε τον ευμετάβλητο, ευαίσθητο χαρακτήρα που έκανε δύσκολες τις προσωπικές του σχέσεις.

Ο Τζορτζ Γκόρντον Μπάιρον, 6ος Βαρόνος Μπάιρον, γνωστός στην Ελλάδα ως Λόρδος Βύρων (αγγλικά George Gordon Byron, 6th Baron Byron, Lord Byron), ήταν Άγγλος αριστοκράτης, ποιητής, πολιτικός, Φιλέλληνας και μια από τις σημαντικότερες μορφές του ρομαντισμού. Θεωρείται ένα από τους μεγαλύτερους Βρετανούς ποιητές και παραμένει ακόμα και σήμερα δημοφιλής. Από το πλούσιο έργο του ξεχωρίζουν τα μακροσκελή ποιήματα Don Juan (Δον Ζουάν) και Childe Harold's Pilgrimage (Το προσκύνημα του Τσάιλντ Χάρολντ).

Υπήρξε εξαιρετικά διάσημος και επιτυχημένος ως ποιητής, αλλά και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην Αγγλία, ζώντας άστατη οικονομική και ερωτική ζωή. Ταξίδεψε σε πολλά μέρη στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στην Ιταλία, όπου έζησε για επτά χρόνια σε πόλεις όπως η Βενετία, η Ραβένα και η Πίζα. Κατά την παραμονή του στην Ιταλία, δέχτηκε πολλές φορές επισκέψεις από τον φίλο του και έτερο ποιητή Πέρσι Σέλλεϋ (Percy Bysshe Shelley).

Αργότερα συνέδεσε το όνομα του με την στήριξη των επαναστατικών κινημάτων σε Ιταλία και Ελλάδα, και πέθανε στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών στο Μεσολόγγι, σε ηλικία μόλις 36 χρόνων, μετά από υψηλό πυρετό που ανέπτυξε.

Θεωρείται από τους πλέον σημαντικούς Άγγλους λογοτέχνες του 19ου αιώνα, ενώ στην Ελλάδα είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές της επανάστασης του 1821 και εθνικός ευεργέτης. Η ζωή του υπήρξε γεμάτη σκάνδαλα, οικονομικά και ερωτικά, με αποκορύφωμα τη φημολογούμενη ερωτική σχέση του με την ετεροθαλή αδελφή του. Η μόνη νόμιμη κόρη του υπήρξε η Άντα Λάβλεϊς (Ada Lovelace), η οποία θεωρείται η πρώτη προγραμματίστρια, γνωστή για τη συμβολή της στη δημιουργία της Αναλυτικής μηχανής του Τσαρλς Μπάμπατζ (Charles Babbage). Στα μη νόμιμα τέκνα του ανήκει η Αλέγκρα Μπάιρον (Allegra Byron), η οποία πέθανε σε μικρή ηλικία, ενώ φήμες θέλουν να απέκτησε και μια κόρη, την Ελίζαμπεθ Μέντορα Λη (Elizabeth Medora Leigh) από την ετεροθαλή αδελφή του.


O Ήλιος και η Σελήνη

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι από τα πιο σημαντικά μέρη ενός ωροσκοπίου. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον ενεργητικό ρόλο στη ζωή. Δείχνει πόσο μεγάλη και τι είδους «ανάμειξη» θέλετε να έχετε. Αυτό αντιπροσωπεύεται από τη δύναμη της θέλησης και του εγώ σας. Όμως η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον παθητικό ρόλο. Περιγράφει πως αντιδράτε στην επιρροή που έχει η ζωή πάνω σας και πώς απαντάτε στους διάφορους ανθρώπους και στις εμπειρίες που δοκιμάζετε. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει επίσης τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα, τη φαντασία και τις επιθυμίες και τον τρόπο που ενεργείτε σε ημερήσια βάση. Στο ωροσκόπιο σας η Σελήνη συνδέεται με το σπίτι, την οικογενειακή ζωή, τη μητέρα σας και άλλα πρόσωπα γυναικείου φύλου που σας επηρεάζουν. Τη θέση της Σελήνης μπορούμε να τη βρούμε από αστρολογικές εφημερίδες.

 

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

krios
Σελήνη στον ΚΡΙΟ

Η Σελήνη στον Κριό προτείνει ότι η συναισθηματική σας συμφιλίωση βασίζεται σε μία ενεργητική, ενθουσιώδη απάντηση σχεδόν σε καθετί. Αν άλλοι παράγοντες στην προσωπικότητά σας ή στο παρελθόν σας δεν ενήργησαν στην αποθάρρυνση σας για να αναπτύξετε τη δική σας διάθεση σε μια προσέγγιση της ζωής, θα θέλετε να απολαύσετε και να έχετε την εμπειρία από καθετί και από οποιονδήποτε σας ενδιαφέρει. Τα αισθήματα και οι αντιδράσεις σας στρέφονται άμεσα σε κάποιο είδος δράσης. Βέβαια, κάπου στο μήκος του δρόμου που παίρνετε προς την ωρίμανση σας, μπορεί να φερόσαστε με διακρίσεις σχετικά με την ανάμειξη σας στη ζωή, μια και η μεγάλη βιασύνη ή το πάθος μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Η έλξη σας προς τους άλλους, για παράδειγμα. είναι αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Όμως, όσοι έλκουν εσάς μπορεί να χρειάζονται περιθώρια χρόνου για να αναπτύξουν παρόμοια αισθήματα και τότε η ανυπομονησία και η επιθετικότητα σας μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια και να θεωρηθούν χαρακτηριστικά άρρωστα ή προερχόμενα από κακούς τρόπους. Μπορεί να έχετε μια άτυχη τάση να χάσετε το σεβασμό σας σε άτομα που θεωρείτε ανίσχυρα. Ο Κριός είναι το ζώδιο του μαχητή και του πολεμιστή, έτσι δεν πρέπει να παραξενεύεστε αν ορμάτε στη μάχη με το παραμικρό, είτε αυτή είναι μάχη λεκτική είτε χρειάζεται και σωματικές δυνάμεις. Ο θυμός είναι ένα αίσθημα που βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνεια κάθε αντίδρασης σας και κάθε πάθους σας. Ο επιθετικός ενθουσιασμός μπορεί να σημαίνει επιτυχία, όταν τον αφιερώσετε για την επιδίωξη στόχων και φιλοδοξιών σας. Το Θάρρος στην επιδίωξη ιδανικών, η γενναιοδωρία και η ικανότητα που αναπτύσσετε, μπορεί να σας βάλουν επικεφαλής των άλλων και σε αυτό το πλεονέκτημά σας συμβάλλει και η Σελήνη. Η μητέρα σας και άλλα σημαντικά πρόσωπα (γυναίκες) έχουν την τάση να προωθήσουν τον κτητικό και τον ορμητικό χαρακτήρα σας. Προτιμάτε μια σπιτική ζωή που να συνοδεύεται από δράση και συναισθηματική διέγερση.


tavros
Σελήνη στον ΤΑΥΡΟ

Η Σελήνη στον Ταύρο δείχνει ότι ο συναισθηματικός προσανατολισμός είναι βασισμένος στην ανάγκη σας για προσωπική σιγουριά. Να γιατί χρειάζεστε μία δήλωση της στοργής των άλλων απέναντι σας. Η αντίδρασή σας σε κάθε εμπειρία ή σχέση είναι συνειδητή ή ασυνείδητη εξέλιξη προσωπικών προσόντων που τα αποκτάτε «δωρεάν» ή μετά από προσωπική σας προσπάθεια. Ακόμη κι όταν οι προσπάθειές σας γύρω από κάποιον ή γύρω από μία κατάσταση μπορεί να είναι θετικές, στις περισσότερες περιπτώσεις περιμένετε να περάσει λίγο χρόνος για να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σε ανάπτυξη αισθημάτων. Αν άλλοι παράγοντες στο παρελθόν σας ή στην προσωπικότητά σας, σας προκαλέσουν απογοήτευση ή έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να έχετε την τάση να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις υλικές κτήσεις, θεωρώντας ότι υπερέχει η κατάκτηση μιας θέσης στην κοινωνία, όπως βέβαια το καταλαβαίνετε εσείς. Η Σελήνη στον Ταύρο δείχνει κοινωνικότητα. Είτε είστε εξωστρεφείς, ομαδικά άτομα, είτε όχι, σας αρέσει να κάνετε κοινωνική ζωή. Για παράδειγμα, η μόδα και το μοιραίο στιλ ζωής σας συναρπάζουν. Σας αρέσει να γίνεστε «διαιτητές» σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, να υπερασπίζεστε έθιμα και καλούς τρόπους και σχολιάζετε την άπρεπη συμπεριφορά ακόμα κι αν προέρχεται από συγγενείς ή φίλους σας. Επειδή έχετε τέτοιες συντηρητικές απόψεις σας είναι δύσκολο να συναλλάσσεστε με άτομα που τα είχατε εμπιστευτεί και σας πρόδωσαν ή δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους. Η εκτίμηση της μουσικής μπορεί να προέρχεται και από καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η μητέρα σας ή άλλες γυναίκες στη ζωή σας αποτελούν πηγή υλικής ή συναισθηματικής βοήθειας. Η φυσική έλξη για την ομορφιά και την πολυτέλεια φαίνεται μέσα στο σπίτι σας, που τις περισσότερες φορές έχει δείγματα πλούτου και προνομιακών καταστάσεων κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε δική σας επιλογή.


didimoi
Σελήνη στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Σελήνη στους Διδύμους σημαίνει ότι είστε πολύ ομιλητικοί και οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις σε ανθρώπους και πράγματα βασίζονται σε πνευματική περιέργεια και σε προσαρμοστικότητα. Αυτή η θέση της Σελήνης οξύνει τα αισθητήρια, που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθείτε σε νευρικότητα και να γίνετε παραπονιάρηδες, αλλά επίσης οξύνει και την ανάπτυξη μεγάλου ταλέντου για τη μουσική ή τις μηχανές. Η συναισθηματική σας προσαρμοστικότητα είναι κάτι το καταπληκτικό. Σας επιτρέπει να ταυτίζεστε με οτιδήποτε πιστεύουν και αισθάνονται οι άλλοι. Αλλά είναι δύσκολο να σας καταλάβουν οι άλλοι, τουλάχιστον όσο επιφανειακά δείχνει η κοινωνική σας φύση. Σαν από ένστικτο ξέρετε να λέτε αυτά που θα ήθελαν οι άλλοι να ακούσουν, άσχετα αν αυτά είναι αλήθεια ή αν εκφράζουν τα αισθήματά σας. Μπορεί να είστε κρυφοί, όταν πρόκειται να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Έχετε τη δυνατότητα να δείχνετε ευχάριστοι και εύθυμοι, ενώ μέσα σας νιώθετε μοναξιά ή πικρία. Αυτό που είναι άσχημο είναι η συναισθηματική σας ελαστικότητα που δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε ότι πραγματικά νιώθετε. Έχετε γρήγορο και ευφυές πνεύμα και μια συναισθηματική κατανόηση των άλλων και των κινήτρων τους, που σας βοηθάει να προωθήσετε με επιτυχία τους στόχους σας. Επειδή οι Δίδυμοι έχουν διπλή φύση, η θηλυκή επιρροή μπορεί να αντιπροσωπεύεται και από τα δύο φύλα. Με άλλα λόγια, η μητέρα σας μπορεί να παίξει το ρόλο του πατέρα και ο πατέρας το ρόλο της μητέρας. Το ίδιο ισχύει και για άλλα πρόσωπα στη ζωή σας. Ο τρόπος ζωής σας μέσα κι έξω από το σπίτι μπορεί να περιλαμβάνει πολλά χόμπι και σχέδια, συλλογές βιβλίων και περιοδικών, ταξίδια και κοινωνικές συναναστροφές και επίσης συχνές αλλαγές σπιτιών.


karkinos
Σελήνη στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η Σελήνη στον Καρκίνο αφήνει λίγες αμφιβολίες για το ότι έχετε μία εξαιρετικά συναισθηματική φύση. Κι αν άλλοι παράγοντες στο παρελθόν σας και την προσωπικότητα σας δεν αποθάρρυναν μία εξέλιξη των συναισθημάτων, τότε διαθέτετε αξιόλογη διαίσθηση και φυσική ενέργεια. Μια ισχυρή ταύτιση με το σπίτι και την οικογένεια: ακόμη κι αν είστε ανύπαντροι, σας αρέσει να έχετε ένα όμορφο σπιτικό περιβάλλον και δείχνετε τη φροντίδα σας για άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Ο παθητικός ρόλος της Σελήνης παίρνει μορφή στους Καρκίνους, κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνουν μεγάλη υπομονή σε μια σχέση ή κατάσταση που δεν πάει καλά, ακόμη κι όταν όλα δείχνουν ότι έρχεται το τέλος της. Η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει επίσης ότι επηρεάζεστε από το περιβάλλον. Βέβαια, οι δυνατότητες ή οι αδυναμίες σας μπορεί να επεκταθούν σε όσους απευθύνεστε, δηλαδή σ' αυτούς που επηρεάζονται από τις ιδέες και τα αισθήματά σας. Η ευαισθησία των Καρκίνων δείχνει τη δυνατότητα για δημιουργικό ταλέντο και εκτίμηση για τη μουσική και τις τέχνες. Υπάρχει πάντα μέσα σας η ανησυχία, που μπορεί να εκφραστεί σε καλλιτεχνική αναζήτηση. Εσείς αισθάνεστε την ανάγκη να ανήκετε κάπου κι ακόμη κι αν δεν είστε πάντα μαζί με κάποιον, νιώθετε ότι και νοερά ανήκετε σ' αυτόν. Η μητέρα σας παίζει ένα μόνιμο ρόλο στη ζωή σας κι εσείς επιθυμείτε να της μοιάσετε στην οικογενειακή συμπεριφορά της. Αν αυτή πεθάνει ή για άλλους λόγους βρίσκεται μακριά σας, φροντίζετε να αναπληρώσετε το κενό σας με κάτι άλλο. Το σπίτι είναι το κάστρο σας και ο τρόπος ζωής σας αφορά γενικά ότι έχει σχέση με το σπίτι.


leon
Σελήνη στο ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Η Σελήνη στο Λέοντα δείχνει τις συναισθηματικές αντιδράσεις σας και επιθυμίες, που είναι έντονες και ενθουσιώδεις. Ο αυθορμητισμός με τον οποίο εκφράζεστε σε νέες καταστάσεις είναι ειλικρινής, αλλά μερικές φορές δείχνει ότι δεν έχει θέση. Αν πέρα από τον επιφανειακό ενθουσιασμό εμφανιστεί κάποια αλλαγή συναισθηματική ή μια σοβαρότητα. τότε εγκαταλείπετε τον ενθουσιασμό και ρίχνετε το βάρος στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας, θεωρώντας την ανειλικρινή. Πολλές από τις συναισθηματικές σας απαντήσεις υπαγορεύονται από μία συνειδητή ή ασυνείδητη ανάμειξη του εγώ σας. Αυτό παρέχει μεγάλο κίνητρο για να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες στη ζωή σας, αλλά ο υπερβολικός εγωισμός μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σας. Για παράδειγμα, η επιθυμία να δαμάσετε ή να μεταχειριστείτε μία σχέση, ή η έκρηξη οργής όταν οι άλλοι σας απογοητεύουν ή αρνούνται να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας, είναι κάτι βλαβερό για τις σχέσεις σας. Όμως η Σελήνη στο Λέοντα δείχνει επίσης ζωηρή φαντασία, θεατρικό ταλέντο, έντονο ιδεαλισμό ή πνευματικότητα και μεγάλη γενναιοψυχία. Οι τέχνες, το σχέδιο και η αρχιτεκτονική σας συναρπάζουν και ακόμη κι αν δεν έχετε εκμεταλλευτεί επαγγελματικά αυτά σας τα ενδιαφέροντα, μπορεί να τα χρησιμοποιήσετε σαν χόμπι για τις ελεύθερες ώρες σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες και τα οικονομικά ενδιαφέροντα είναι δύο τομείς που δέχονται τη θετική συμμετοχή σας. Είστε ικανοί να συνδυάσετε με επιτυχία τη δουλειά με την ψυχαγωγία κι έτσι μπορείτε να προωθήσετε ή να βάλετε τα θεμέλια για κάτι με πολλή ευχαρίστηση. Ο πνευματικός χαρακτήρας σας κάνει δύσκολο να παραδεχτείτε τα λάθη σας, μια κι έχετε την ανάγκη να έχετε πάντα εσείς τον τελευταίο λόγο. Από την άλλη, είναι θαυμαστή η αφοσίωση σας στους φίλους σας και τα υψηλά ιδανικά που διαθέτετε Η γυναικεία επιρροή στη ζωή σας, σας εμπνέει και σας κάνει να νιώθετε περηφάνια και καμάρι. Ο τρόπος ζωής σας στο σπίτι κι έξω από αυτό είναι δραστήριος, κοινωνικός και μοντέρνος και πάντα εμπνέει μια λαμπρότητα και υπεροχή.


parthenos
Σελήνη στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η Σελήνη, στην Παρθένο δείχνει ότι οι συναισθηματικές σας απαντήσεις είναι πολύ γρήγορες, αλλά η ταχύτητα οφείλεται σε ζωηρά συναισθήματα και πνευματική περιέργεια, παρά σε ενθουσιασμό πάθους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει έλλειψη πάθους ή ορμητικότητας, αλλά για τέτοιες αντιδράσεις χρειάζεστε χρόνο και επίσης είστε πολύ ντροπαλοί όταν πρόκειται να εκδηλώσετε δικά σας προβλήματα. Από την άλλη, αν το αντικείμενο της προσοχής σας ή η κατάσταση που χειρίζεστε, όχι σε προσωπικό αλλά σε γενικό επίπεδο, ή ακόμη η υπεράσπιση αρχών, σας ωθούν να γίνετε αξιόλογα αποτελεσματικοί ομιλητές. Αντίθετα χαρακτηριστικά σας μπορείτε να βρείτε στην άνεση που χρειάζεστε για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Σας αρέσει να επικοινωνείτε και στην περίπτωση αυτή παύετε να είστε ντροπαλοί. Σας ενδιαφέρει πολύ να μάθετε μία χρήσιμη πληροφορία, αλλά δεν επιδιώκετε σχολαστικά μια γενική γνώση. Διαθέτετε κοινό νου, πρακτικότητα, αλλά πολλές φορές την ανακατεύετε με τη φαντασία και τον ιδεαλισμό σας. Μπορεί να μη δώσετε σημασία σε μεγάλα πράγματα, αλλά να σταθείτε σχολαστικοί στις λεπτομέρειές τους, όπως μπορεί να φανείτε ανοργάνωτοι και χαλαροί σε άλλους τομείς, Το κλειδί για να συνδυάσετε τα χαρακτηριστικά σας αυτά σωστά βρίσκεται στο γεγονός της συναισθηματικής φύσης σας, που είναι πολύ εύκαμπτη κι έτσι μπορείτε να προσαρμόζεστε δίπλα σε διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις, όταν χρειαστεί. Οι ισχυρές γυναικείες επιρροές μπορεί να μην αντιπροσωπεύονται από ισχυρές γυναίκες. Ο τύπος της ανατροφής, η ενθάρρυνση ή άλλες επιρροές που συνήθως συνδέονται με τη μητέρα ή κάποια άλλη γυναίκα, σε σας συνδέονται με άτομα και από τα δύο φύλα., που επηρεάζουν τη ζωή σας. Το περιβάλλον του σπιτιού και ο τρόπος ζωής σας δεν μπορούν να καθοριστούν εύκολα, μια και οι αλλαγές είναι πολύ πιθανές. Όμως τα ταξίδια, οι κοινωνικές δραστηριότητες, τα βιβλία, τα περιοδικά και πολλά άλλα θέματα και ενδιαφέροντα μπορούν να δείξουν τον τρόπο ζωής σας.


zygos
Σελήνη στο ΖΥΓΟ

Η Σελήνη στο Ζυγό δείχνει ότι οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις βασίζονται σ' ένα διανοητικό προσανατολισμό. Τα άτομα ή οι καταστάσεις από τη οποία έχετε εμπειρίες στη ζωή σας τα βλέπετε πρώτα με το νου και μετά με τα αισθήματα. Κάτω από κοινωνικές συνθήκες, αν το πρόσωπο ή η κατάσταση σας προκαλούν το ενδιαφέρον, μπορεί να αντιδράσετε με ορμητικότητα ή δράση, αλλά αν η εμπειρία αποτύχει να τραβήξει το ενδιαφέρον σας, η απάντησή σας είναι πολύ ασήμαντη. Έχετε πάθος για τη μουσική και σας ελκύουν τα όμορφα πράγματα και κάθε άνθρωπος που σας προκαλεί ενδιαφέρον. Αλλά αυτό σημαίνει ότι εσείς θέλετε να τραβάτε το ενδιαφέρον των άλλων και για το λόγο αυτό θέλετε να είστε πάντα ντυμένοι κομψά. Σας γοητεύουν οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε και θέλετε να έχετε πολλές κοινωνικές σχέσεις. Τα αγαπημένα σας θέματα για διάβασμα είναι οι βιογραφίες ή περιγραφές των επιτευγμάτων και των κοινωνικών δραστηριοτήτων των άλλων. Αν και δεν ανήκετε σε άτομα που τους αρέσει η ομαδική ζωή, έχετε καλές ικανότητες στην επικοινωνία σας με άλλους, τουλάχιστον σε μια βάση ένας προς έναν. Μια και ο Ζυγός είναι το σύμβολο της ισότητας, προσπαθείτε να απαντήσετε με το ίδιο μέτρο τρυφερότητας που σας προσφέρουν οι άλλοι. Θέλετε όμως να έχετε την ίδια μεταχείριση και από τους άλλους και δεν επιθυμείτε να σας δείχνουν διαφορετικά συναισθήματα από τα δικά σας. Η οικογένεια και το σπίτι είναι πολύ σημαντικά για σας και έχετε μια τρυφερότητα και αγάπη για τη φροντίδα τους. Αλλά ο συναισθηματικός σας προσανατολισμός και οι συναισθηματικές σας απαντήσεις μπορεί να εμφανιστούν λιγότερο έντονα σε περιπτώσεις που οι άλλοι προσεγγίζουν τα πράγματα από διαφορετική πλευρά. Η μητέρα σας ή άλλες γυναίκες με επιρροή πάνω σας είναι κι αυτές άτομα ρομαντικά, αγαπούν οτιδήποτε το καλλιτεχνικό και μιλάνε με πολύ κολακευτικά λόγια για σας. Ο τρόπος ζωής σας αναφέρεται σε καθετί το ωραίο, στη φινέτσα και πάνω απ' όλα στην αρμονία.


skorpios
Σελήνη στο ΣΚΟΡΠΙΟ

Η Σελήνη στο Σκορπιό δείχνει συναισθηματικό βάθος και ένταση, αλλά για σας η έλξη της προσοχής και του ενδιαφέροντος των άλλων πάνω σας είναι βαρύ. Δύσκολα μπορείτε να εκδηλώσετε άνετα συναισθήματα, επιθυμίες και αντιδράσεις. Όταν είστε καλά ανεβασμένοι είστε πράγματι ανεβασμένοι κι όταν είστε πεσμένοι, το δείχνετε από μακριά. Η δημιουργική σας δύναμη και η σεξουαλική σας ενέργεια είναι πολύ ισχυρά. Όμως μπορεί να επιδείξετε ικανότητες και δημιουργικά ταλέντα και σε άλλους τομείς. Η δύναμη και ο έλεγχος είναι μόνιμοι παράγοντες του συναισθηματισμού σας και μάλιστα πάντα τα προσέχετε στους άλλους ανθρώπους. Όταν εστιάζετε τις ενέργειές σας μπορεί να δημιουργήσετε μια φανταστική παρουσία. Όταν όμως ανακατευτείτε με ότι έχει σχέση με τη θέληση ή τις ικανότητες, αδιαφορείτε για άλλους παράγοντες και απαντάτε στις προκλήσεις με τον τρόπο σας, χωρίς να έχετε καμία διάθεση να χάσετε ή να παραμεριστείτε από τους άλλους. Από την ένταση αυτή, που συνδέεται με τη Σελήνη στο Σκορπιό, απορρέει και η αγάπη σας για τη διασκέδαση, τα παιδιά, την ανάληψη κινδύνων και γενικά η διάθεση να χαρείτε τη ζωή σας. Έχετε ικανότητες και μπορεί να είστε καλοί μάγειρες, κηπουροί ή χομπίστες. Η μητέρα σας ή άλλα γυναικεία πρόσωπα που επηρεάζουν τη ζωή σας, μπορεί να είναι κτητικά ή ανίκανα να κρατήσουν τον έλεγχο. Η ζωή σε ένα μέρος που βρίσκεται κοντά σε θάλασσα, λίμνη ή ποτάμι σας ικανοποιεί πολύ και ο τρόπος ζωής σας μπορεί να αντανακλάει τις επιθυμίες σας για σχέδιο και το ενδιαφέρον σας για τη φύση. Μπορεί όμως αυτό που φαίνεται επιφανειακά να μην έχει καμία σχέση με τον τρόπο ζωής σας, μια και διακατέχεστε από ένα μυστικισμό.


toxotis
Σελήνη στον ΤΟΞΟΤΗ

Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει τις συναισθηματικές σας απαντήσεις και αντιδράσεις που είναι ανοιχτές και τίμιες, που σας παρουσιάζουν ζωηρούς και απλούς. Όμως στους άλλους δεν είναι πάντα αρεστή η ευκολία αυτή των αισθημάτων ή της γνώμης σας. Εκτός κι αν παράγοντες επηρέασαν την προσωπικότητά σας, ή και το παρελθόν αποθάρρυνε την ανάπτυξή σας, εσείς έχετε μεγάλη ευφυΐα και είστε πάντα έτοιμοι να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Για σας ο ιδεαλισμός και το πάθος είναι αλληλένδετα. Οι αντιδράσεις σας είναι αυθόρμητες και εσείς θέλετε να μετατρέπετε αυτά τα αισθήματα σε φυσική δράση, που είναι μερικές φορές άσχημα μελετημένη ή αδάμαστη. Η μεγάλη βιασύνη στις σχέσεις σας μπορεί να μη σας αφήνει χρόνο για να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις, που θα μπορούσατε να είχατε παραμερίσει αν περιμένατε λίγο για να τις εξετάσετε πιο προσεκτικά. Η Σελήνη στον Τοξότη σημαίνει αγάπη για τη γνώση, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και διάθεση για ανώτερη μόρφωση ή άλλες πνευματικές σχολαστικές δραστηριότητες. Αυτό προτείνει ότι σας ενδιαφέρει πολύ η προσωπική σας μόρφωση και ενημέρωση και μάλιστα τα ενδιαφέροντά σας είναι ποικίλα. Είτε σας αρέσει η ομαδική ζωή είτε όχι, είστε άτομα που αγαπάτε την επικοινωνία. Η αγάπη σας για τα ταξίδια, το πνεύμα του ποιητή, η αγάπη για την πολιτική, τις τέχνες, είναι συνδεμένα με το συναισθηματικό σας ρυθμό. Η μητέρα ή αλλά γυναικεία πρόσωπα που σας επηρεάζουν θα πρέπει να σας προσανατολίσουν προς τα σπορ και τα ταξίδια, αλλά να ισχυροποιήσουν και την ανεξάρτητη φύση σας. Η μητέρα σας μπορεί να ανήκει σε διαφορετική φυλή από τον πατέρα σας, μπορεί να ανήκει σε άλλο θρήσκευμα και ακόμη μπορεί στο σπίτι σας να μιλάτε δύο διαφορετικές γλώσσες. Ο τρόπος ζωής αντανακλάει το ενδιαφέρον σας για τα ταξίδια, τη μόρφωση, τις τέχνες ή την επικοινωνία με άτομα από άλλες χώρες, που ανήκουν σε άλλα θρησκεύματα ή έχουν διαφορετικό πολιτισμό.


aigokeros
Σελήνη στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει ότι οι αντιδράσεις σας είναι γρήγορες, αλλά οι απαντήσεις σας πολύ προσεκτικές. Η επιρροή του Αιγόκερω συνεπάγεται περιορισμούς, φιλοδοξίες και σταθερότητα. Τα συναισθήματα, που στη φύση τους είναι παθητικά και εύθραυστα, αναπτύσσονται δύσκολα όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η ταύτιση με το σπίτι, την οικογένεια και τις παραδόσεις είναι ισχυρή, αν και οι απαντήσεις που παράγονται από αγάπη συνδέονται και με απαντήσεις που κρύβουν την υπευθυνότητα. Άσχετα από το πάθος στις ενέργειές σας, το χιούμορ σας και το ρομαντισμό σας, κάτω από όλα αυτά κρύβεται μία τυπικότητα, που περιορίζει την έκφραση συναισθημάτων. Ενώ είστε δεκτικοί σε όσους έχετε ανάγκη, δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε τους φόβους και τα προβλήματά σας στους άλλους. Η τάση να είστε πολύ ανήσυχοι σας προκαλεί πνευματική καταπίεση. Η ανησυχία αυτή μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη αυτοπεποίθησης, που καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να την κρύψετε. Οι φόβοι ότι οι άλλοι θα σας απορρίψουν σας κάνουν να νιώθετε αμήχανα στις σχέσεις σας και στις επικοινωνίες σας. Όμως αυτά τα αρνητικά επιφανειακά χαρακτηριστικά σας μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα: θα πρέπει να ξέρετε πάντα που βρίσκεστε. Φέρεστε πολύ καλά στα παιδιά και πάντα έχετε τη φιλοδοξία να φτάσετε ψηλά. Η μητέρα ή άλλες γυναίκες που σας επηρεάζουν θα πρέπει να ισχυροποιήσουν τη δύναμη της θέλησης και να σας ενθαρρύνουν να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Όμως, οποιαδήποτε κι αν είναι η περίπτωση, η συναισθηματική σας αντίδραση προς αυτές τις κυρίες είναι περιοριστική ή συνηθισμένη όλα βέβαια εξαρτώνται από τις περιστάσεις. Φαίνεται επίσης ότι έχετε μια τάση να προτιμάτε την εύνοια του πατέρα σας. Πάντως στο σπίτι και γενικά στη ζωή σας προσπαθείτε να επιβάλλετε ένα μάλλον αυστηρό τρόπο, με τυπικότητες, αλλά και διάθεση να προωθηθείτε προς τα πάνω.


ydroxoos
Σελήνη στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει απροσδιόριστες αλλαγές στα συναισθήματα. Μπορεί για ένα μεγάλο διάστημα να εκφράζετε ορισμένα συναισθήματα και μετά, ξαφνικά, να εκφράζετε ένα ακριβώς αντίθετο είδος συναισθημάτων. Ένας ουσιώδης κοινωνικός προσανατολισμός σας εμπνέει σε αντιδράσεις σχετικές με καταστάσεις που έχουν σχέση με άλλα άτομα. Ο συναισθηματισμός σας είναι μάλλον εξωστρεφής παρά εσωστρεφής. Πολλές φορές αυτή η προσέγγιση στους άλλους είναι χωρίς συναίσθημα ή της λείπει το πάθος, μια και η εστίαση της προσοχής σας σε ένα άτομο ή σε πολλά μπορεί να αλλάξει και έτσι το επίπεδο του ενθουσιασμού μπορεί να κατευθυνθεί προς άλλες κοινωνικές ομάδες. Διαφωνείτε να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματά σας και έχετε έντονη την τάση της ανεξαρτησίας. Προτιμάτε να έχετε τη δική σας γνώμη και αντιδράσεις και αρνείστε την κριτική των άλλων. Αν άλλοι παράγοντες στη ζωή σας ή στην προσωπικότητά σας δεν σας αποθαρρύνουν, τα συναισθήματά σας περιέχουν την έννοια της ισότητας και σπάνια μιλάτε διακατεχόμενοι από προκαταλήψεις. Δεν εκπλήσσεστε και δεν φοβάστε εύκολα και δεν σας εμποδίζει η περίεργη συμπεριφορά των άλλων. Δεν κρίνετε εύκολα ένα πρόσωπο από τα λόγια που σας είπε κάποιο άλλο πρόσωπο και στις νέες γνωριμίες σας επηρεάζεστε από τις καταστάσεις που επικρατούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Επίσης συνεχίζετε να επικοινωνείτε μαζί τους παίρνοντας υπόψη σας τις απόψεις τους και όλους τους παράγοντες που συνδέονται μαζί τους. Κι αυτό εξηγείται γιατί εσείς απευθύνεστε άμεσα προς την κοινωνία και ο συναισθηματικός προσανατολισμός σας δεν περιμένει μια ατομική απάντηση. Με τη μητέρα ή άλλες γυναίκες που σας επηρεάζουν δεν έχετε περιοριστικές σχέσεις, μάλλον δημιουργείτε μία πολύ φιλική επαφή. Ο τρόπος ζωής σας είναι ακαθόριστος, μια κι έχετε έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα και η επίδειξη ή τα πλούτη δεν έχουν μεγάλη σχέση με σας.


ixthys
Σελήνη στους ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύες σημαίνει ότι είστε πολύ ευαίσθητοι. Οι απαντήσεις και οι αντιδράσεις σας είναι πρωταρχικές και κατευθύνονται από ένα συναισθηματικό περιβάλλον και μία συναισθηματική κατάσταση. Τέτοια ευαισθησία φαίνεται ότι συνοδεύεται από καλλιτεχνικές ικανότητες, αν και χρειάζεστε σκληρή δουλειά για να τις αποδείξετε. Η μεγάλη φαντασία σας και α ιδεαλισμός φαίνεται ότι κατευθύνουν τις πράξεις σας και τις επιθυμίες σας. Όμως αυτή η προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να σας οδηγήσει σε αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Πολλά εξαρτώνται από το είδος της δύναμης και της υποστήριξης που έχετε από άλλους παράγοντες στην προσωπικότητά σας και στο παρελθόν σας. Η συμπόνια σας και η φροντίδα σας για τους άλλους σας κάνουν καλοδεχούμενους, αλλά μπορεί οι άλλοι να καταχραστούν την καλοσύνη σας. Όμως η υπερβολική ελαστικότητά σας, σας κάνει να προσαρμόζεστε με διάφορους ανθρώπους και καταστάσεις, τόσο που άλλοι ούτε μπορούν να το φανταστούν. Η αγάπη σας για την τέχνη, τη μουσική ή το χορό είναι ισχυρή, μια και έχετε τη Σελήνη στους Ιχθύες. Επίσης έχετε και τάσεις για την υποκριτική και για τα μαθηματικά, ακόμα μπορείτε να κάνετε μιμήσεις και μεταμφιέσεις. Τις σχέσεις σας καθορίζει ο ρομαντισμός και ο ιδεαλισμός, αλλά και η μυστικοπάθεια και οι ίντριγκες. Ευαίσθητοι μέσα από το συναισθηματικό σας προσανατολισμό, διαθέτετε θάρρος και πνεύμα ριψοκίνδυνο και συχνά μπαίνετε σε επικίνδυνες καταστάσεις. Αν και η λύπη ή η απογοήτευση μπορεί να συνδέονται με τη μητέρα σας ή με άλλες γυναίκες, αυτά όμως τα πρόσωπα είναι που σας κατευθύνουν τον συναισθηματισμό και την υπερβολική ευαισθησία σας, που με τη σειρά σας τα εκφράζετε μέσα από τις σχέσεις σας. Το καλύτερο περιβάλλον για να ζήσετε είναι αυτό κοντά στη θάλασσα και γενικά το νερό. Ο τρόπος ζωής σας επηρεάζεται πολύ από τα ιδανικά σας, την ευαισθησία και τη φαντασία σας.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ
Η Σελήνη στο πρώτο σπίτι (ανατέλλων ζώδιο- ωροσκόπος) ενισχύει τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου, όλες οι έξεις και οι αντιδράσει σχετίζονται στενά με αυτόν. Οι αρνητικές και οι θετικές ιδιότητες της Σελήνης και του Ωροσκόπου εξαιρετικά τονισμένες.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ
Αυξημένη αντίληψη στη διεύθυνση επιχειρήσεων αλλά και πιθανή αστάθεια εισοδήματος ανάλογα με τις γωνίες του γενέθλιου χάρτη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 3ο ΟΙΚΟ
Μεταβλητότητα σε ιδέες, ανολοκλήρωτη βασική μόρφωση με δυσμενείς γωνίες. Η θέση αυτή κάνει το άτομο αυτό υποδειγματικό αδελφό/αδελφή που δείχνει πάντα προστατευτική διάθεση.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ
Ενστικτώδης και ισχυρή μητρικότητα. Ευνοϊκή θέση για τη νοικοκυρά, αλλά ίσως υπάρξουν αλλαγές λόγω της μεταβλητής φύσης της Σελήνης, στη ζωή του σπιτιού. Με δυσμενείς γωνίες υπερβολική προσκόλληση στα παιδιά που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ
Εξαιρετική θέση αν το επιτρέπουν οι γενέθλιες όψεις για παιδαγωγό. Εξασφαλίζει γρήγορα αποτελέσματα με μικρά παιδιά, χάρη σε ένα δημιουργικό και καλλιτεχνικό πνεύμα. Το ίδιο και στα σπορ. Υπάρχει τάση μεγάλης φήμης.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 6ο ΟΙΚΟ
Ενδιαφέρον για την υγιεινή και την καθαριότητα. Ευνοϊκή όψη για διατροφολόγους – διαιτολόγους. Με δυσμενείς γωνίες πιθανόν ευαίσθητη υγεία στην παιδική ηλικία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ
Οι άνδρες με αυτή τη θέση στη Σελήνη του έχουν πιθανόν την τάση να διαλέγουν γυναίκες με έντονη μητρικότητα , αλλά και στα δύο φύλα υπάρχει η πιθανότητα. Επιλογή συντρόφου που να μοιάζει στη μητέρα. Με δυσμενείς γωνίες αστάθεια στις αισθηματικές σχέσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ
Ίσως υπερβολικό ενδιαφέρον για τη μεταθανάτια ζωή, τον ίδιο τον θάνατο και το σεξ. Θέση που με τις ανάλογες γενέθλιες γωνίες «βγάζει» συμβολαιογράφους είτε εφοριακούς. Καλή θέση για έρευνα σχετική με ψυχικά φαινόμενα. Πιθανή ανάμειξη σε δημόσια οικονομικά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ
Χαρακτήρας ικανός να μελετήσει νεκρές γλώσσες. Υπάρχει σχεδόν πάντα σχέση με το εξωτερικό. Πιθανόν ο/η σύντροφος διαφορετικής εθνικότητας. Τύπος που φτάνει ψηλά επιμορφωτικά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ (ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ-ΖΕΝΙΘ MC)
Ενδιαφέροντα που αφορούν τη σταδιοδρομία και την καριέρα μπορεί να κάνουν το άτομο αυτό ευρέως γνωστό. Χρειάζεται προσοχή και ανάλογο έλεγχο για να υπάρξει και προσωπική ζωή πέρα της δημόσιας.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ
Έντονη κοινωνική ζωή, Άτομο με ανθρωπιστικές τάσεις. Πολλές δραστηριότητες ακόμα και παγκόσμιες. Δυνατό το γυναικείο στοιχείο στις φιλίες. Ποικίλοι και ευμετάβλητοι στόχοι στη ζωή μέχρι να καταλήξει. Εξαιρετικοί συγγραφείς

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ
Έντονη ψυχολογική ανάγκη για απομόνωση – που θα αποδειχθεί ευεργετική για το άτομο. Ισχυρή φαντασία και σπάνια διαίσθηση που απαραιτήτως χρειάζεται αδιάκοπη καλλιέργεια. Τάση για κλήρο από νεαρή ηλικία. Εδώ η Πίστη στην ωραιότερή της μορφή.


Βιβλιογραφία
• Η Νέα Μεγάλη Αστρολογία - εκδόσεις Τερζόπουλος 1989 των Ντέρεκ και Τζούλιας Πάρκερ
• The new Complete Astrologer Mitchell Beazley Publishers 1971 & 1984 (Πρωτοεκδόθηκε ως Complete Astrologer 1971)
• Wikipedia (για τον Αρτούρο Τοσκανίνι και τον Λόρδο Βύρωνα).

Για την αστρολογική σας σφραγίδα και την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας σχετικά όχι μόνο για τη Σελήνη αλλά για όλες τις θέσεις των πλανητών και τις γωνίες του με λεπτομερή ανάλυση επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας αστρολόγο.


Γαρυφάλλου Ελένη
Professional Αstrologer - Writer
Τηλ. για ραντεβού: 6933 084367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Viber: 6979 076410

Γαρυφάλλου Ελένη, Professional Αstrologer - Writer

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
20 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
2 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
6 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα