Ενδείξεις μίας καλής συναστρίας ΙΙ

Ενδείξεις μίας καλής συναστρίας

Μπορεί πολλοί από μας να είναι δεσμευμένοι, οι υπόλοιποι όμως είναι ελεύθεροι και έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητούν την τύχη τους.

Ακόμα κι αν έχουμε όμως τις κατάλληλες προτάσεις, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει;

Κι αν όπως συμβαίνει συνήθως θέλουμε κάτι περισσότερο από μία μόνο περιπέτεια τι γίνεται;

Στο α’ μέρος του άρθρου (εδώ) αναφέραμε ενδείξεις για τους αρχάριους της αστρολογίας για να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσουν μία νέα πιθανή γνωριμία.

Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με ενδείξεις για πιο προχωρημένους, αυτούς που ξέρουν να διαβάζουν το γενέθλιο χάρτη

 1. Οι δυο σύντροφοι έχουν παρομοία στοιχεία σε δείκτες των αισθηματικών τους. Για παράδειγμα ο ένας έχει Υδροχόο στον 7ο οίκο κι ο άλλος έχεις Αφροδίτη στον Υδροχόο. Ή ο ένας έχει Αφροδίτη στον Υδροχόο κι ο άλλος έχει Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ή ο ένας έχει τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού και ο άλλος τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού (αυτός με το τρίγωνο στην περίπτωση αυτή δείχνει πιο ώριμος απ τον άλλο στο χειρισμό της σχέσης).

 2. Οι δυο σύντροφοι έχουν συμβατούς πλανήτες σε αντίστοιχους οίκους. Πχ ο ένας έχει Ερμή στον 2ο οίκο κι ο άλλος Κρόνο κι αυτοί κάνουν τρίγωνο ή εξάγωνο μεταξύ τους. Ή ο ένας έχει Αφροδίτη στον 5ο οίκο κι ο άλλος έχει Άρη στον 5ο οίκο και κάνουν τρίγωνο ή εξάγωνο μεταξύ τους. Αυτό μας δείχνει ότι αντιμετωπίζουν το χρήμα (2ος οίκος) ή το θέμα παιδιά (5ος οίκος) με παρόμοιο τρόπο. Οι ομοιότητες αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αν μας ενδιαφέρει μακροχρόνια σχέση ή σχέση για γάμο.

 3. Οι αργοί πλανήτες του ενός κάνουν θετικές όψεις με τους γρήγορους πλανήτες του άλλου. Για παράδειγμα ο Κρόνος του ενός κάνει τρίγωνο με τον Άρη του άλλου. Ή η Αφροδίτη του ενός κάνει τρίγωνα με τον Ουρανό του άλλου. Χρήσιμο ιδιαίτερα για αργούς πλανήτες. Αυτός που έχει τους αργούς πλανήτες συνήθως καθοδηγεί τον άλλον και πιθανόν να είναι και ο μεγαλύτερος σε ηλικία ενώ ο άλλος προσφέρει ζωντάνια κι ενέργεια στη σχέση.

 4. Οι Δεσμοί της Σελήνης του ενός κάνουν καλές όψεις με τους πλανήτες του άλλου. Σχέση που αυτός που έχε τους Δεσμούς της Σελήνης βοηθιέται από τον άλλον να ξεκαθαρίσει τι θέλει απ τη ζωή του.

 5. Ο ένας σύντροφος έχει περίσσεια πλανητών σε ένα στοιχείο που λείπει από το χάρτη του άλλου. Για παράδειγμα στον ένα χάρτη δεν υπάρχουν πλανήτες στο Στοιχείο της Γης και ο σύντροφος έχει δυο, τρεις ή τέσσερις πλανήτες στη Γη και ιδιαίτερα προσωπικούς πλανήτες.

 6. Αν ο ένας από τους δυο συντρόφους έχει κάποιο Ταυ τετράγωνο στο χάρτη του ο δεύτερος σύντροφος έχει κάποιον προσωπικό πλανήτη ή το Δια απέναντι από την κορυφή του ΤΑΥ τετραγώνου. Για παράδειγμα αν ο ένας σύντροφος έχει ΤΑΥ τετράγωνο Σελήνης στον Ταύρο, Αφροδίτης στο Λέοντα και Ουρανού στο Σκορπιό, ο άλλος μπορεί να έχει Άρη ή Δια ή Ήλιο στον Υδροχόο.

 7. Ο Ήλιος ή η Σελήνη του ενός στον 1ο ή στον 7ο οίκο του άλλου.

 8. Ο Ήλιος του ενός σε σύνοδο, αντίθεση ή τρίγωνο με τον Ωροσκόπο του άλλου.

 9. Ο Άρης ή η Αφροδίτη του ενός στον 1ο ή τον 7ο οίκο του άλλου. Σχέση που βασίζεται ιδιαίτερα στην έλξη που ασκεί εμφανισιακά αυτός που έχει τον ωροσκόπο στον άλλο.

 10. Ο Δίας ή ο Ερμής του ενός στον 7ο οίκο του αλλου. Θετική ένδειξη μακροχρόνιας σχέσης γιατί επιτρέπει την επίλυση των προβλημάτων με διάλογο.

 11. Ο Άρης σε σύνοδο ή αντίθεση με τον ωροσκόπο του αλλου. Ομοίως ιδιαίτερη ερωτική έλξη όπως και στο προηγούμενο σημείο.

 12. Ο Ήλιος ή η Σελήνη του ενός πέφτει στον 8ο οικο του αλλου. Ιδιαίτερα σημαντικό σε σχέσεις με έντονο το ερωτικό στοιχείο αλλά και με πολύ βαθύ συναισθηματικό δέσιμο.

 13. Ο Άρης του ενός σε σύνοδο με την Αφροδίτη του αλλου. Δημιουργική σχέση με αμοιβαία ευχαρίστηση.

 14. Ο Ήλιος, Άρης ή Σελήνη του ενός είναι σε ζώδιο που ο κυβερνήτης του είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του αλλου. Για παράδειγμα ο ένας έχει Σελήνη στον Αιγόκερω κι ο άλλος Κρόνο στον Ωροσκόπο.

Μη νομίζετε ότι τελειώσαμε. Ακολουθεί και τρίτο μέρος για τους «επαγγελματίες» της αστρολογίας, ενώ στο τέταρτο μέρος της ανάλυσης θα βρούμε και αντενδείξεις για σχέσεις προς αποφυγήν.

 

του Βασίλη Παπαδολιά

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
20 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
10 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
1 ημέρας
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα