Ενδείξεις μίας καλής συναστρίας ΙΙΙ

Ενδείξεις μίας καλής συναστρίας

Μπορεί πολλοί από μας να είναι δεσμευμένοι, οι υπόλοιποι όμως είναι ελεύθεροι και έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητούν την τύχη τους.

Ακόμα κι αν έχουμε όμως τις κατάλληλες προτάσεις, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει;

Κι αν όπως συμβαίνει συνήθως θέλουμε κάτι περισσότερο από μία μόνο περιπέτεια τι γίνεται;

Στο α’ και το β’ μέρος του άρθρου (εδώ και εδώ) αναφέραμε ενδείξεις για τους αρχάριους και τους προχωρημένους της αστρολογίας για να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσουν μία νέα πιθανή γνωριμία.

Στο τρίτο μέρος θα μπούμε πραγματικά στη λεπτομέρεια για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το βάθος μιας αστρολογικής ανάλυσης.


Ενδείξεις για πιο προχωρημένους (με γνώσεις πέρα απ το γενέθλιο χάρτη)

 1. Ο γενέθλιος Ήλιος του ενός στον προοδευτικό 7ο οίκο ή προοδευτικό 1ο οίκο του αλλού. Ένδειξη για μακρόχρονη σχέση. Η σχέση μπορεί να λήξει όταν φύγει ο Ήλιος απ το συγκεκριμένο προοδευτικό οίκο λόγω της προόδου του Ωροσκόπου.

 2. Ο προοδευτικός Ήλιος του ενός στον γενέθλιο 7ο οίκο ή στο γενέθλιο 1ο του αλλού. Ένδειξη για μακρόχρονη σχέση. Η σχέση μπορεί να λήξει όταν φύγει ο προοδευτικός Ήλιος απ το συγκεκριμένο οίκο.

 3. Η προοδευτική Σελήνη συγκλίνει στον γενέθλιο Ήλιο ή Δια του συντρόφου. Αφορά συνήθως περιστασιακή σχέση κάποιων μηνών.

 4. Η προοδευτική Αφροδίτη της γυναίκας συγκλίνει στο γενέθλιο Ήλιο ή Δια του άντρα. Σχέση που δίνει ασφάλεια στη γυναίκα. Όταν γίνει αποκλίνουσα ή όψη όμως η γυναίκα μπορεί να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της.

 5. Δίας από διέλευση στον πρώτο οίκο του σύνθετου χάρτη. Απαντιέται συχνά στις ερωτικές σχέσεις. Όταν ο Δίας αποχωρεί όμως από τον πρώτο οίκο μειώνεται και το ερωτικό ενδιαφέρον.

 6. Οι δυο σύντροφοι δέχονται παρόμοιες διελεύσεις κατά τη γνωριμία τους. Πχ ο ένας έχει διέλευση Ουρανού σε τετράγωνο απ την Αφροδίτη του κι άλλος σε σύνοδο. Έτσι όταν γνωρίζονται είναι σε παρόμοια φάση. Ζητούμενο όταν περάσει η διέλευση ποια θα είναι η πορεία της σχέσης.

 7. Ο Δίας από διέλευση σε σύνοδο με τον Ήλιο του Σύνθετου χάρτη. Κι εδώ ζητούμενο όταν περάσει η διέλευση ποια θα είναι η πορεία της σχέσης.

 8. Ο Ήλιος, Άρης ή Αφροδίτη του ενός στο μεσοδιάστημα Ήλιου Σελήνης του αλλού ή ακριβώς απέναντι απ αυτό. Σχέση που αυτός που έχει το μεσοδιάστημα καλύπτεται ψυχικά απ τον άλλο.

 9. Ο Ήλιος, Δίας ή η Αφροδίτη του ενός στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης Δια του αλλού ή ακριβώς απέναντι απ αυτό. Σχέση που αυτός που έχει το μεσοδιάστημα εκπληρώνει τις επιθυμίες του για γάμο μέσα απ τη σχέση.

 10. Ο Ήλιος, Άρης, Αφροδίτη ή Δίας του ενός στο μεσοδιάστημα Άρη Αφροδίτης του αλλού ή ακριβώς απέναντι απ αυτό. Σχέση που αυτός που έχει το μεσοδιάστημα εκπληρώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ερωτικές του επιθυμίες μέσα απ τον άλλο.

 

Ιδιαίτερες περιπτώσεις

 1. Αφροδίτη στο 12ο οίκο του σύνθετου χάρτη ή σε όψεις με Ουρανό. Περιστασιακή σχέση ενδεχομένως κρυφή λόγω υπάρχοντος γάμου.

 2. Κρόνος από διέλευση στον πρώτο οίκο του σύνθετου χάρτη. Σχέση ασφάλειας πιθανόν επειδή και οι δυο προέρχονται από προηγούμενες απογοητεύσεις.

 3. Ουρανός από διέλευση στον πρώτο οίκο του Σύνθετου χάρτη. Σχέση με ενδιαφέρον που δεν έχει προοπτικές μονιμοποίησης όμως και επίσημης αποκατάστασης. Συχνά ο ένας μπορεί να ξαναθυμάται μετά από καιρό τον άλλον.

 4. Ο Άρης σε τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη του αλλού. Σχέση με αρκετούς καυγάδες που οι διαφορές όμως μπορεί να ξεπερνιούνται λόγω της ερωτικής έλξης

Με αυτό το άρθρο τελειώνουμε τη σειρά των ενδείξεων καλής συναστρίας. Τελειώνει όμως το θέμα εδώ; Όχι βέβαια...Ακολουθεί νεότερη σειρά άρθρων με αντενδείξεις που όταν τις βλέπετε πρέπει να τις αποφύγετε.

 

του Βασίλη Παπαδολιά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
20 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
10 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
1 ημέρας
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα