Αντ-ενδείξεις μίας καλής συναστρίας Ι

Αντ-ενδείξεις μίας καλής συναστρίας

Μπορεί πολλοί από μας να είναι δεσμευμένοι, οι υπόλοιποι όμως είναι ελεύθεροι και έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητούν την τύχη τους.

Ακόμα κι αν έχουμε όμως τις κατάλληλες προτάσεις, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει;

Κι αν όπως συμβαίνει συνήθως θέλουμε κάτι περισσότερο από μία μόνο περιπέτεια τι γίνεται;

Σε προηγούμενη σειρά άρθρων (εδώ, εδώ και εδώ) είδαμε πώς μπορούμε να καταλάβουμε εάν ταιριάζουμε με ένα πρόσωπο σε μία νέα γνωριμία.

Την ίδια στιγμή που μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που μας ενώνουν όμως μπορεί να υπάρχουν και ενδείξεις που δείχνουν ότι η γνωριμία μας δεν είναι η κατάλληλη.

Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρείτε τέτοιες «αντ-ενδείξεις» προκειμένου να προχωρήσετε σε κάποια δέσμευση με κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε ή γνωρίσατε το καλοκαίρι.

Ειδικά για τους αρχάριους θα πρέπει να πούμε ότι οι ενδείξεις που σας αφορούν είναι αρκετά απλοποιημένες. Η εξειδίκευση τους μπορεί να γίνεται καθώς θα μαθαίνετε καλύτερα αστρολογία. Μία γεύση μπορείτε να πάρετε από τις ενδείξεις για τους προχωρημένους.

Απολαύστε το…


Παράγοντες που θα θέλατε να αποφύγετε

 1. Η Σελήνη του ενός απέχει τρία ή έξι ζώδια απ τη Σελήνη του άλλου. Πχ ο ένας έχει Σελήνη στο Λέοντα κι ο άλλος Σελήνη στο Σκορπιό ή ο ένας Σελήνη στο Λέοντα και ο άλλος Σελήνη στον Υδροχόο. Δείχνει διαφορετικό τρόπο να εκφράζουν τα συναισθήματα τους που δημιουργεί έλλειψη συναισθηματικής κατανόησης στη σχέση. Δεν εμφανίζεται στην αρχή της σχέσης αλλά δημιουργεί πρόβλημα στη συνέχεια.

 2. Η Αφροδίτη του ενός απέχει τρία ή έξι ζώδια απ την Αφροδίτη του άλλου. Πχ ο ένας έχει Αφροδίτη στο Λέοντα κι ο άλλος Αφροδίτη στο Σκορπιό ή ο ένας Αφροδίτη στο Λέοντα κι ο άλλος Αφροδίτη στον Υδροχόο. Δείχνει ότι τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Στην αρχή αυτό δε δείχνει πρόβλημα αλλά αν κάνουν σχέση θα χουν διαρκώς πρόβλημα να βρίσκουν κοινά ενδιαφέροντα. Αποτέλεσμα σταδιακά θα κάνουν χωριστές ζωές με διαφορετικά ενδιαφέροντα.

 3. Ο Δίας του ενός απέχει τρία ή έξι ζώδια απ το Δια του άλλου. Πχ ο ένας έχει Δία στο Λέοντα κι ο άλλος Δια στο Σκορπιό ή ο ένας έχει Δία στο Λέοντα κι ο άλλος Δία στον Υδροχόο. Δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σταδιακά καθώς οι στόχοι ζωής του ενός αποκλίνουν απ αυτούς του αλλού. Πχ ο ένας θέλει να ζήσει στο εξωτερικό κι ο άλλος όχι.

 4. Ο Ήλιος ή η Σελήνη του ενός στο ίδιο ζώδιο η στο απέναντι με τον Κρόνο του αλλού. Αν και μπορεί να διαρκέσει λόγω οικονομικής ανάγκης του ενός η σχέση στα περιοριστικά σ αυτόν που έχει τον Ήλιο η τη Σελήνη ο όποιος αργά η γρήγορα εγκαταλείπει τη σχέση.

 5. Ο Άρης του ενός στο ίδιο ζώδιο η στο απέναντι με τον Κρόνο του αλλού. Πολύ δύσκολη ερωτικά σχέση για τον εκπρόσωπο του Άρη που αργά η γρήγορα αναζητά αλλού ευχαρίστηση.

 6. Η Αφροδίτη του ενός απέχει τρία ή έξι ζώδια από τον Κρόνο, Ουρανό η Πλούτωνα του αλλού. Π.χ. η Αφροδίτη στους Δίδυμους και Κρόνος στην Παρθένο ή Αφροδίτη στους Διδύμους και Ουρανός στον Τοξότη. Σχέση που ο εκπρόσωπος της Αφροδίτη νιώθει με διάφορους τρόπους ότι δεν είναι αρεστός ή ότι του ζητείται να αλλάξει. Ανάλογα με το αν εμπλέκεται Κρόνος, Ουρανός ή Πλούτωνας από την άλλη πλευρά αλλάζει και ο τρόπος που του ζητείται να αλλάξει (κριτική, περιφρόνηση ή υποτίμηση, ψυχολογική πίεση).

 7. Ο Δίας του ενός απέχει τρία ζώδια ή έξι από τον Κρόνο του αλλού. Πχ ο Δίας στο Σκορπιό κι ο Κρόνος στον Υδροχόο ή ο Δίας στο Σκορπιό και ο Κρόνος στον Ταύρο. Δύσκολη σχέση για τον εκπρόσωπο του Δια που νιώθει ότι όλα τα σχέδια κι οι πρωτοβουλίες του μπλοκάρονται από τον άλλον.

 8. Κρόνος του ενός στο ίδιο ζώδιο με τον ωροσκόπο του άλλου. Δύσκολη σχέση για τον εκπρόσωπο του Ωροσκόπου που νιώθει ότι δεν του ανταποκρίνεται ερωτικά ο άλλος.

 9. Η Σελήνη του ενός απέχει τρία ή έξι ζώδια από τον Άρη, Κρόνο, Ουρανό ή Πλούτωνα του άλλου. Π.χ. η Σελήνη του ενός είναι στον Λέοντα και ο Κρόνος του άλλου είναι στον Υδροχόο ή η Σελήνη του ενός είναι στο Σκορπιό και ο Ουρανός του άλλου είναι στον Ταύρο. Σχέση που ο ένας δεν μπορεί να νιώσει ποτέ συναισθηματικά ασφάλεια στη σχέση και νιώθει ότι πρέπει να είναι συνέχεια σε εγρήγορση. Δεν του επιτρέπεται να αφήνεται και να συμπεριφέρεται όπως θέλει και είτε δέχεται κριτική γι ‘αυτό (Κρόνος), είτε δεν έχει ανταπόκριση (Ουρανός) είτε εκμεταλλεύεται ο άλλος τις στιγμές που είναι ευάλωτος (Πλούτωνας) είτε πληγώνεται στις στιγμές αδυναμίας από τον άλλο (Άρης).

 10. Ο Άρης του ενός τρία ή έξι ζώδια μακριά από τον Άρη του άλλου. Π.χ. ο ένας έχει Άρη στον Κριό κι ο άλλος έχει Άρη στον Ζυγό ή Άρη στον Καρκίνο. Σχέση που είναι δύσκολο να λειτουργήσει κυρίως σε θέματα επαγγελματικά (όταν οι σύντροφοι δουλεύουν και μαζί), γιατί οι δύο σύντροφοι έχουν μάθει να επιλύουν διαφορετικά τα θέματα τους.

 11. Ο Ερμής του ενός τρία ή έξι ζώδια μακριά από τον Ερμή του άλλου. Π.χ. ο ένας έχει Ερμή στον Καρκίνο κι ο άλλος Ερμή στον Κριό ή Ερμή στον Αιγόκερω. Σχέση που δεν έχει προβλήματα στην αρχή, σταδιακά όμως αποκαλύπτεται ότι υπάρχει μία συνεχής ασυνεννοησία. Οι σύντροφοι διαπιστώνουν ότι όταν συμφωνούν κάτι, καθένας καταλαβαίνει ότι συμφώνησαν κάτι άλλο. Κλείνουν ραντεβού και καταλαβαίνουν ότι το έκλεισαν σε διαφορετικό μέρος ή σε διαφορετική ώρα. Σταδιακά η διαδικασία αυτή επειδή δε βελτιώνεται, κουράζει και μπορεί να οδηγήσει στο να μην επικοινωνούν μεταξύ τους για να αποφύγουν τις παρεξηγήσεις.

 

του Βασίλη Παπαδολιά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
20 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
10 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
1 ημέρας
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα