Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο

Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο

mars-120

Από την 11η Σεπτεμβρίου, ο Πλανήτης Άρης εισήλθε στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως και την 16η Νοεμβρίου 2018, μια διέλευση που αλλάζει τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε, που ξεκινάμε τα πράγματα, που διεκδικούμε.

Ο Άρης επηρεάζει τον αντρικό πληθυσμό, και θα δώσει ευκαιρίες για επανασυνδέσεις συναισθηματικές, αλλά και την ολοκλήρωση επαγγελματικών δεδομένων

Επειδή ο Υδροχόος συμβολίζει τις ομάδες θα υπάρχει αρκετή ένταση, ασυνεννοησία και εριστική διάθεση. Φλογεροί έρωτες από το παρελθόν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Η δράση μας γίνεται πιο επαναστατική και ανατρεπτική το διάστημα αυτό, ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει κινητοποίηση συλλόγων, ομαδικών οργανώσεων και ακτιβιστών προς διεκδίκηση δικαιωμάτων.

Άρης στον Υδροχόο από 11 Σεπτεμβρίου ως 16 Νοεμβρίου 2018
Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

krios
ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη Πλανήτη σου στο ζώδιο του Υδροχόου, τον 11ο Ηλιακό σου Οίκο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις κοινωνικές επαφές, τις φιλίες, την ανθρωπότητα, τα παγκόσμια ταξίδια και τους μελλοντικούς σου στόχους. Έως τις 16 Νοεμβρίου θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται σημαντικά, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα με τα οποία θα μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες, ενώ οι φίλοι σου θα αποτελούν την προτεραιότητά σου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να συμμετέχεις σε κάποια συλλογική δραστηριότητα, σε μια οργάνωση ή να ηγηθείς εσύ μιας ομάδας. Από την άλλη, η περίοδος είναι ιδανική για να σχεδιάσεις ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα σου και να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου, για να εξελιχθείς επαγγελματικά. Γενικά, φαίνεται πως καταφέρνεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους που είχες θέσει, ακόμη και να κάνεις πράξη ένα όνειρο.

 

tavros
ΤΑΥΡΟΣ

O πλανήτης Άρης εισήλθε την 11η Σεπτεμβρίου στον Υδροχόο, στο Μεσουράνημά σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την καριέρα σου και ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογενείας σου. Έως την 16η Νοεμβρίου θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς φαίνεται πως είτε αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα, είτε μια θέση ευθύνης στον χώρο εργασίας σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με ανώτερους, λόγω του ότι σου επιβάλλεται μια αλλαγή που δεν επιθυμείς, κάτι που προκαλεί την δική σου αντίδραση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή που σε χαρακτηρίζει, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όσο άσχημα δείχνουν στην αρχή. Είσαι από τα πρώτα ζώδια που θα επηρεαστεί, καθώς ο ίδιος σου ο Κυβερνήτης, θα σου δώσει άμεσα τις αλλαγές που είχες ζητήσει στον αισθηματικό σας τομέα, και σε δεύτερο τόνο στα οικονομικά σου. Όλα αυτά που έχεις δει και ζήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σου δίνουν την σοφία και την εμπειρία να διαλέξεις κάτι νέο που μπορεί να γίνει ο επόμενος αληθινός – μόνιμός σου σύντροφος.

 

didimoi
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πλανήτης Άρης εισήλθε την 11η Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 9ο Ηλιακό σου Οίκο, μια αρκετά ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου. Είναι πιθανό να αρχίσεις να συμμετέχεις σε κάποια οργάνωση ανθρωπιστικού χαρακτήρα ή να θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από νέα πεδία μάθησης και γνώσεων. Ένα μεταπτυχιακό, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια επαγγελματική συνεργασία σε ένα αντικείμενο που αγαπάς, είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια του διαστήματος αυτού. Εκμεταλλεύσου τη διέλευση αυτή, για να προάγεις τα σχέδιά σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για μια σημαντική αλλαγή που έπεται στην καριέρα σου. Αισθηματικά, με τόσα που έχεις στο μυαλό σου, μάλλον δεν υπάρχει χρόνος και χώρος, για να δώσεις και πολλή σημασία σε έρωτες και συναισθήματα. Ωστόσο υπολογίζεις χωρίς… τον ξενοδόχο.

 

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλανήτης Άρης εισήλθε στον Υδροχόο, στον 8ο Ηλιακό σου Οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικά θέματα, αλλά και ότι αφορά στην σεξουαλικότητά σου και σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Έως την 16η Νοεμβρίου φαίνεται πως σε απασχολούν οφειλές, δανεισμοί, κληρονομιές ή κάποια χρεωστούμενα, που τώρα τα διεκδικείς ή τα διεκδικούν από σένα πιο επιτακτικά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η οποία επηρεάζει το κοινό σας ταμείο. Από την άλλη, η λίμπιντο σου ανεβαίνει το διάστημα αυτό και θα θελήσεις να εκφράσεις περισσότερο τη σεξουαλικότητά σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι.

 

leon
ΛΕΩΝ

Ο πλανήτης Άρης με εισήλθε την 11η Σεπτεμβρίου στον Υδροχόο, στο απέναντί σου πολικό σου ζώδιο (alter ego – καθρέφτης) εκκινώντας μια σημαντική περίοδο για όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, καλό είναι να κρατήσεις όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους την περίοδο αυτή, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, αντιδράσεις ή συμπεριφορές, που θα πυροδοτήσουν εντάσεις με το ταίρι σου. Χρησιμοποίησε τη διέλευση παραγωγικά, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη σχέση σου και οργανώνοντας δραστηριότητες, που την ανανεώνουν. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία, στην οποία θα υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία ( Ο Έρωτας εδώ ξεκινά από το σώμα για να φτάσει στην Ψυχή). Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τον/την σύντροφό σας ή έστω αν η εποχή σας βρίσκει μόνους – χωρισμένους, να είστε βέβαιοι, ότι πριν λήξει αυτός ο μήνας, οι ευχάριστες ανατροπές θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα.

 

parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από την 11η Σεπτεμβρίου επηρεάζει τον 6ο σου Ηλιακό Οίκο, που αφορά στην εργασία και εν γένει στην καθημερινότητά σου. Οι ρυθμοί της φαίνεται να επιταχύνονται και έως την 16η Νοεμβρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσθετες ευθύνες στην δουλειά σου που θα περιορίσουν τον προσωπικό σου χρόνο. Από την άλλη, ενδέχεται να πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές στις αρμοδιότητές σου ή σε συναδερφικές σχέσεις που επηρεάζουν και το δικό σου πρόγραμμα. Από την άλλη, θέματα που αφορούν την υγεία σου θα σε απασχολήσουν επίσης τις μέρες αυτές, πάντα σύμφωνα με τις γωνίες του γενέθλιου χάρτη, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να ενταχθείς σε ομαδικές δραστηριότητες για να γυμνάσεις το σώμα σου και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Ισχυρή επιθυμία για pet.

 

zygos
ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου όμορφε, ισορροπιστή ο Πλανήτης Άρης εισήλθε στον ερωτικό 5ο Ηλιακό σου Οίκο, εκκινώντας ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα για την αισθηματική σου ζωή. Έως τις 16 Νοεμβρίου, η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου θα είναι ανεβασμένες, όπως και η εξωστρέφειά σου. Έντονη σεξουαλικότητα και ανάγκη για ερωτικά παιχνίδια θα χαρακτηρίζουν τις μέρες σου, οι οποίες θα εμπεριέχουν περισσότερο φλερτ και νέες γνωριμίες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα στη σχέση σου αναθερμαίνεται, ενώ αν σχεδιάζετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά γόνιμη. Από την άλλη, η διέλευση αυτή φέρνει θετικές εξελίξεις και σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς αυξάνεται η έμπνευσή σου, και η δημιουργικότητά σου. Αν το επιτρέπουν οι γενέθλιες γωνίες κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Επιχειρήσεις διασκέδασης ευνοούνται.

 

skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ευαίσθητε, ο Πλανήτης Άρης εισήλθε στον Υδροχόο, στο Ηλιακό σου Ναδίρ (4ος Οίκος), όπου και θα παραμείνει έως την 16η Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια θέση, που αφορά κυρίως το σπίτι σου και τις οικογενειακές σου σχέσεις, τα οποία έρχονται σε πρώτο πλάνο και παρουσιάζουν εξελίξεις. Ίσως υπάρξουν κάποιες διενέξεις το διάστημα αυτό με κάποιον από τους δύο γονείς σου τη μητέρα πιθανότατα, ή κάποια αλλαγή στη δική τους ζωή, να σε επηρεάσει άμεσα. Από την άλλη, θα θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, ενώ αν σχεδίαζες μια μετακόμιση, τις ημέρες αυτές θα την πραγματοποιήσεις. Ακόμη, το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που αφορούν τις ρίζες σου ή ένα ακίνητο που έχεις στην κατοχή σου.

 

toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλανήτης Άρης εισήλθε στον Υδροχόο και στον 3ο σου Ηλιακό Οίκο την 11η Σεπτεμβρίου, μια διέλευση που αυξάνει σημαντικά τις μετακινήσεις σου και αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείς. Έως και την 16η Νοεμβρίου, οι επαφές, τα ραντεβού και οι συνδιαλλαγές σου αυξάνονται, έχεις περισσότερο τρέξιμο και υποχρεώσεις που απαιτούν να μετακινείσαι περισσότερο. Παράλληλα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν κάποιο ρόλο στην εξέλιξή σου, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται οι σχέσεις σου με αδέρφια και συγγενείς. Από την άλλη, αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς το διάστημα αυτό. Γίνεσαι πιο επιβλητικός στην ομιλία σου και ίσως υπερβολικά ειλικρινής ή εκφράζεις ακραίες ιδέες και απόψεις, που σοκάρουν τους άλλους. Μικρά ταξίδια, επικοινωνίες, συγκοινωνίες στο προσκήνιο.

 

aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Πλανήτη Άρη στον Υδροχόο και στον 2ο Ηλιακό σου Οίκο του ωροσκοπίου σου, επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση και το σύστημα αξιών σου (το «έχειν» σου – αγαθά που αποκτώνται μέσα από προσωπικές προσπάθειες. Έως και την 16η Νοεμβρίου πιθανόν να αυξηθούν τα έξοδά σου ή να υπάρξουν εξελίξεις σε κοσμικό επίπεδο, που θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα ανασφάλειας σε σχέση με την οικονομική σου πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιείς μια αγορά που σχεδίαζες ή να προχωράς σε μια επένδυση, της οποίας τα οφέλη θα φανούν μακροπρόθεσμα. Ακόμη, η νέα θέση του Άρη επηρεάζει τις αξίες σου και είναι πιθανό να υπάρξουν γεγονότα, που θα επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σου ή τις ιδέες σου για κάποιους ανθρώπους, κάτι που θα σε οδηγήσει σε μια αναθεώρηση σχετικά με αυτά που αξίζουν στη ζωή σου. Ίσως με αυτή τη διέλευση γνωρίσεις το άλλο σου μισό που θα είναι πολύ πλούσιο και δεν μιλάω μόνο για υλικά αγαθά.

 

ydroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλανήτης Άρης εισήλθε στο ζώδιό σου την 11η Σεπτεμβρίου, φέρνοντας σημαντικά γεγονότα στη ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο. . Έως την 16η Νοεμβρίου κρατάς το τιμόνι και οδηγείς εσύ τις εξελίξεις, τόσο σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων όσο και επαγγελματικών ζητημάτων. Γίνεσαι πιο δραστήριος, διεκδικείς τα θέλω σου και εκφράζεις τις ιδέες σου με θάρρος και πυγμή, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να ενταχθείς σε συλλόγους, να ηγηθείς μιας ομάδας ή να δραστηριοποιήσεις τους γύρω σου για να δουλέψετε μαζί για έναν ομαδικό σκοπό. Στις σχέσεις σου καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να γίνεις υπερβολικά επιβλητικός ή απόλυτος, εριστικός, δημιουργώντας καβγάδες, ή να αποζητάς ακόμα περισσότερη ανεξαρτησία, πληγώνοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ixthys
ΙΧΘΥΕΣ

Ο Πλανήτης Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου θα κινείται στον 12ο Ηλιακό σου Οίκο, μια θέση που ενδέχεται να σε κάνει λίγο ανήσυχο ή να σου δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση έως την 16η Νοεμβρίου. Η τάση σου να κρατάς μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι, μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματικές εκρήξεις το επόμενο διάστημα ή έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σου. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι δημιουργικό και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες αυτό το διάστημα, για να εκτονώνεσαι. Ασχολήσου με φιλανθρωπία αυτό το διάστημα. Πνευματικά πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και βοηθούν. Από την άλλη, καλό είναι να ακούσεις το ένστικτό σου τις ημέρες αυτές, αναφορικά με κάποια άτομα ή φίλους σου για τους οποίους έχεις αμφιβολίες, ενώ στον χώρο εργασίας σου, πρόσεξε ιδιαίτερα το παρασκήνιο…

Διαβάστε και για το Ζώδιο του Ωροσκόπου


Γαρυφάλλου Ελένη
Professional Αstrologer - Writer
Τηλ. για ραντεβού: 6933 084367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Viber: 6979 076410

Γαρυφάλλου Ελένη, Professional Αstrologer - Writer

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα