Γιατί δεν σε εμπιστεύεται

Γιατί δεν σε εμπιστεύεται

Υπάρχουν ζώδια που θα σε εμπιστευτούν σύντομα και υπάρχουν και κάποια που θα σε εμπιστευτούν μετά από καιρό. Το θέμα είναι γιατί δε θα σε εμπιστευτούν από την πρώτη στιγμή.

Οκέι, δεν λειτουργούν όλα τα ζώδια σαν τον Σκορπιό ο οποίος υπάρχει πιθανότητα και να μη σου δείξει ποτέ εμπιστοσύνη. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα θα σε εμπιστευτούν με κλειστά τα μάτια.

Γιατί δε σε εμπιστεύεται το κάθε ζώδιο


kriosΚριός
Ο Κριός δε θα σε εμπιστευτεί γιατί μέσα του πιστεύει ότι θα τον απογοητεύσεις. Μην το παίρνεις προσωπικά, έχει υψηλές προσδοκίες και οι περισσότεροι στο τέλος της ημέρας τον απογοητεύουν.


tavrosΤαύρος
Οι άνθρωποι ψεύδονται και το κάνουν συχνά. Αθετούν τους όρκους τους. Άλλες φορές δεν λένε ψέματα, αλλά κρύβουν την αλήθεια. Όλα αυτά τα ξέρει ο Ταύρος και δεν εμπιστεύεται κανέναν μέχρι να του αποδείξει το αντίθετο.


didimoiΔίδυμοι
Έχει καεί πολλές φορές από τους ανθρώπους. Ίσως επειδή κάποτε τους έδινε ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Θα πρέπει να δει το ποιόν σου για να αποφασίσει αν θα σε εμπιστευτεί.


karkinosΚαρκίνος
Ο Καρκίνος θα κρίνει τους υπόλοιπους ανθρώπους βάσει του πώς πράττει ο ίδιος. Και επειδή δεν είναι όλοι τόσο ανιδιοτελείς όσο ο Καρκίνος, θεωρεί πώς σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους.


leonΛέων
Ο Λέων δεν πρέπει να την πατήσει ποτέ και από κανέναν. Οπότε πάντα κάνει τις χειρότερες υποθέσεις. Δε θέλει να πέσει από τα σύννεφα, ενώ έδειξε εμπιστοσύνη.


parthenosΠαρθένος
Ο Παρθένος θεωρεί ότι ο δικός του τρόπος είναι πάντα ο καλύτερος. Τα μυστικά του και τα σώψυχά του θα σου τα πει. Δε θα σε εμπιστευτεί για κάποια του δουλειά όμως. Κλασική περίπτωση Παρθένου.


zygosΖυγός
Κάθε φορά η ίδια ιστορία με τον Ζυγό: στην αρχή κρατάει τις επιφυλάξεις του, επειδή την έχει πατήσει πολλές φορές. Αυτό όμως δεν κρατάει για πολύ. Χωρίς να έχει γνωρίσει καλά τον άλλο, του δείχνει εμπιστοσύνη και την πατάει. Είναι θέμα χρόνου να σε εμπιστευτεί.


skorpiosΣκορπιός
Ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής. Δε δίνει την ευκαιρία να αποδείξει στον ίδιο ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Και τελικά αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος καθώς ο Σκορπιός θεωρεί ότι κανένας δεν του έχει δώσει μέχρι τώρα λόγο να τον εμπιστευτεί.

toxotis
Τοξότης
Νομίζεις ότι ο Τοξότης σε εμπιστεύεται, στην πραγματικότητα όμως θεωρεί ότι κάνετε ωραία παρέα. Την έχει πατήσει πολλές φορές στο παρελθόν, οπότε τώρα κοιτάει να περνάει καλά χωρίς να δείχνει εμπιστοσύνη.


aigokairosΑιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει υψηλές προσδοκίες από τους ανθρώπους. Δε θα μπει στη διαδικασία να σε εμπιστευτεί ενώ ξέρει ότι είναι σχετικά δύσκολο να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις του. Αν το κάνεις έχει καλώς, μέχρι τότε μην περιμένεις πολλά.΄


ydroxoosΥδροχόος
Ο Υδροχόος κατά βάθος είναι ευαίσθητος και φοβάται πολύ ότι κάποια στιγμή ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκε θα τον πληγώσει. Γιατί λοιπόν να διακινδυνεύσει την ψυχική του υγεία;

ixthysΙχθείς
Ο Ιχθύς ξέρει πολύ καλά ότι είναι ονειροπόλος κι αυτό τον καθιστά ανίκανο να καταλάβει ότι κάποιος πρόδωσε την εμπιστοσύνη του. Γι’ αυτόν τον λόγο δε θα σε εμπιστευτεί.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο