Τα Ζώδια και η πρώτη κίνηση

Τα Ζώδια και η πρώτη κίνηση

Δεν είναι όλοι Κριοί να διεκδικούν αυτό που θέλουν χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν κάνουν και την πρώτη κίνηση.

Πόσο πιθανό είναι να κάνει το κάθε ζώδιο την πρώτη κίνηση;


kriosΚριός
Ο Κριός δε διστάζει ποτέ να κάνει την πρώτη κίνηση. Δεν τον νοιάζει να φάει χυλόπιτα, τον νοιάζει να προσπαθήσει. Είναι παρορμητικός και όλος αυτός ο αυθορμητισμός του δεν τον αφήνει να καταπιέζει τα συναισθήματά του.


tavrosΤαύρος
Θα την κάνει την πρώτη κίνηση ο Ταύρος, αρκεί να ξέρει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Πρέπει να είναι απολύτως βέβαιος ότι αυτός που θέλει δεν θα τον απορρίψει. Δεν αντέχει την απόρριψη ο Ταύρος.


didimoiΔίδυμοι
Αν πρέπει, αν είναι εντελώς απαραίτητο, θα την κάνει την πρώτη κίνηση. Δηλαδή αν ο-η άλλος-η είναι υπερβολικά ντροπαλός-ή. Ωστόσο, θα περιμένει μήπως και είναι τυχερός και δε χρειαστεί να ανοίξει τα χαρτιά του.


karkinosΚαρκίνος
Δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Θα τριφτεί σαν γατί σε αυτόν που του αρέσει, θα κάνει τα γλυκά μάτια, αλλά δε θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Απλώς, θα δώσει το πάτημα στον άλλο να τον προσεγγίσει ερωτικά.


leonΛέων
Ο Λέων δε φοβάται την απόρριψη. Είναι ή δεν είναι θαρραλέος άλλωστε; Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να πάει στο άτομο που του αρέσει και να συστηθεί. Παρ’ όλα αυτά, δε θα ζητήσει αριθμό. Περιμένει από τον άλλο να το κάνει.


parthenosΠαρθένος
Αν οι συγκυρίες είναι οι σωστές και οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί, θα κάνει την πρώτη κίνηση. Δεν έχει τακτική, ούτε προσχεδιάζει κάτι. Αν νιώσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να «χωθεί», θα «χωθεί».


zygosΖυγός
Δε δυσκολεύεται ποτέ να κάνει την πρώτη κίνηση, γιατί φοβάται ότι θα τον προλάβει κάποιος άλλος και μετά θα κλαίει. Θέλει τουλάχιστον το άτομο που του αρέσει να έχει γνώση του τι συμβαίνει στο μυαλό του Ζυγού.


skorpiosΣκορπιός
Για τον Σκορπιό είναι εύκολο να φλερτάρει. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάνει την πρώτη κίνηση όταν κάποιος του αρέσει πραγματικά πολύ. Όσο περισσότερο του αρέσει κάποιος, τόση λιγότερη αυτοπεποίθηση έχει.


toxotisΤοξότης
Για τον Τοξότη δεν υπάρχει λόγος να περιμένει. Γιατί άλλωστε; Σκέφτεται ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, παρά μόνο να κερδίσει. Το κάνει βέβαια εκ του ασφαλούς. Ξέρει ότι το ύφος του σαγηνεύει τα πλήθη.


aigokerosΑιγόκερως
Ο Αιγόκερως, σε αντίθεση με τον Σκορπιό, όταν ενδιαφέρεται για κάποιον θέλει να το δείξει. Κι όταν λέμε να το δείξει, εννοούμε να τον διεκδικήσει και να κάνει την πρώτη κίνηση. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνιστικό Αιγόκερω.


ydroxoosΥδροχόος
Αρνείται πεισματικά ο Υδροχόος να κάνει την πρώτη κίνηση. Τι τον πέρασες; Αλλά, πριν θεωρήσεις ότι είναι δειλός, να σου πούμε ότι θα πετάξει πολλές σπόντες για να σε κάνει να καταλάβεις ότι θέλει να κάνεις την πρώτη κίνηση.


ixthysΙχθείς
Το αμήχανο ψάρι, δε θα κάνει την πρώτη κίνηση διότι νομίζει πως ήδη την έχει κάνει. Νομίζει πως τα ντροπαλά βλέμματα που έχει ρίξει και οι δύο φορές που έχει χαμογελάσει είναι ο ορισμός της πρώτης κίνησης.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ανθοϊάματα και ανοσοποιητικό Ανθοϊάματα και ανοσοποιητικό
Όπως είναι γνωστό, τα ανθοϊάματα απευθύνονται βασικά στα συναισθήματα και στο νου, για αρμονία και εξισορρόπιση. Όπως όμως κάθε ολ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο