Ταιριάζουν... τα αταίριαστα;

Ταιριάζουν... τα αταίριαστα

Δεν θα το περίμενε κανείς, αλλά μερικές φορές ταιριάζουν... τα αταίριαστα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα παρακάτω αστρικά ζευγαρώματα που τα καταφέρνουν πέρα από κάθε προσδοκία.

Ο Ταύρος δεν ταιριάζει με Τοξότη. Είναι τόσο γνωστό ρητό, που στα 90s έγινε και σειρά. Εντάξει, αστυνομική σειρά, όχι σειρά για ζώδια, αλλά και πάλι. Υπάρχουν ορισμένα ζωδιακά ζευγαρώματα που απλώς δεν κολλάνε, και που δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσουν.

Υπάρχουν, όμως, και εκείνα που ενώ στην θεωρία θα έπρεπε να είναι μια συνταγή για καταστροφή, πέρα από κάθε προσδοκία την βγάζουν καθαρή και μπορούν να δημιουργήσουν τέλειες σχέσεις. Ποια είναι αυτά;


5 πολύ περίεργες συναστρίες που δουλεύουν


leon

karkinosΛέων και Καρκίνος
Ακούστε μας: Είναι και τα δύο καλοκαιρινά ζώδια, που σημαίνει ότι εξαρχής έχουν ως κοινό παρονομαστή την αισιοδοξία τους. Αυτό το ζευγάρωμα μπορεί να συμβεί ιδανικά όταν και τα δύο άτομα συνειδητοποιήσουν (και αγαπήσουν) τα ελαττώματά τους, μετατρέποντάς τα σε προτερήματα. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μιας και η προστατευτική φύση του Καρκίνου βοηθά τον Λέοντα να νιώθει ασφαλής, που με την σειρά του προσφέρει στον Καρκίνο την επιβεβαίωση που τόσο επιζητά.


krios

zygodΚριός και Ζυγός
Η φωτιά και ο αέρας μπορεί να κάνουν πυρκαγιά στην κανονική ζωή, σε αυτό το ζευγάρι όμως δημιουργούν ένα φλογερό... δεν θα το πούμε πάθος, αν και σίγουρα δεν πρόκειται να λείπει ανάμεσά τους. Το τέλειο όμως με αυτούς τους δύο είναι ότι εκπροσωπούν την πιο "φιλική προς τον χρήστη" εκδοχή του στοιχείου τους, και μαζί μπορούν να είναι ένα ακαταμάχητο ή και ξεκαρδιστικό δίδυμο. Σίγουρα το τέλειο ζευγάρι για διπλά ραντεβού.


aigokeros

ydroxoosΑιγόκερως και Υδροχόος
Θεωρούνται και οι δύο ελαφρώς κρυόκ*λα ζώδια όσον αφορά τις κοινωνικές και ερωτικές τους επαφές. Και αυτό ακριβώς είναι που θέλουν, και το έχουν τιμή τους και καμάρι τους. Όταν είναι μόνοι, έχουν χρόνο και αποφασίζουν να τον περάσουν μαζί, μια χαρά ξέρουν να εκφράζονται. Την υπόλοιπη μέρα, όμως, θα προτιμούσαν να ασχολούνται με τις δουλειές τους, και να έχουν έναν σύντροφο που όχι μόνο να το σέβεται αυτό, αλλά να έχει εξίσου πολλές δουλειές για να μην νιώθουν ότι χάνεται η ισοτιμία στην σχέση.


didimos

skorpiosΔίδυμοι και Σκορπιός
Γενικά, αυτό που λένε ότι οι Δίδυμοι είναι άπιστοι, δεν ισχύει. Ή, μάλλον, ισχύει αρκεί να προσθέσεις μετά ένα πολύ αναγκαίο "όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες τους". Και οι ανάγκες τους είναι απλές, αλήθεια: Θέλουν πολλή προσοχή. Και οι Σκορπιοί είναι ειδήμονες στο να δίνουν πολλή, πολλή, πολλή προσοχή. Αυτό ικανοποιεί τους Διδύμους και τους κάνει να ξεχνούν την "σκοτεινή πλευρά" τους, που - ξανά - είναι απλώς αντίδραση όταν νιώθουν πως δεν είναι ευχαριστημένοι. Ο Σκορπιός θέλει έναν πιστό σύντροφο, και ένας ευχαριστημένος Δίδυμος είναι από τους πιο πιστούς.


toxotis

parthenosΤοξότης και Παρθένος
Και εδώ νιώθεις σαν να σου λέμε Ταύρος με Τοξότη, επειδή τι είναι ο Παρθένος αν όχι η δημοσιοϋπαλληλίστικη εκδοχή του Ταύρου; Και θα κάνεις λάθος, επειδή ο Παρθένος πάνω απ' όλα είναι ζώδιο σταθερό. Και οι Τοξότες χρειάζονται την σταθερότητα στην ζωή τους, όσο κι αν δεν θα το παραδεχτούν ποτέ. Ταυτόχρονα, οι Παρθένοι έχουν ανάγκη έναν πιο χαλαρό άνθρωπο δίπλα τους για να τους ξεκουνάει. Επειδή την αίσθηση της περιπέτειας μια χαρά την έχουν, θέλουν απλώς την κατάλληλη ώθηση για την ξεκλειδώσουν.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο