Ζώδια: Aντίθετα που έλκονται

Ζώδια: Aντίθετα που έλκονται

Στην θεωρία είναι αταίριαστοι. Στην πράξη, όμως, τα βρίσκουν και τα παραβρίσκουν, και βάζουν τα γυαλιά σε όλους τους αρνητές.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν μερικά ζωδιακά ταιριάσματα που αλήθεια έχουν βγει από τις πιο ρομαντικές ταινίες. Όπως ο Κριός με τον Υδροχόο, για παράδειγμα. Αυτοί οι δύο μπορούν να δέσουν υπέροχα, να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, αλλά και να βγάζουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού τους μέσα σ’ αυτή την σχέση.

Κάποια άλλα ζευγαρώματα… δεν βγάζουν και τόσο νόημα, αλλά στην πράξη θα σε σοκάρουν με το πόσο καλά δουλεύουν. Ποια ζευγάρια είναι αυτά;


ixthys

parthenosΙχθείς και Παρθένος
Σούπερ συναισθηματικός ο ένας, ψυχρά λογικός και απόμακρος ο άλλος. Πώς το κάνουν να δουλεύει; Οι Ιχθείς μαθαίνουν στους Παρθένους να έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους, ενώ οι Παρθένοι μαθαίνουν στους Ιχθείς να τα ελέγχουν καλύτερα. Είναι μια σχέση που μπορεί να προσφέρει πολλά και στους δύο συντρόφους και να δημιουργήσει πολλές μαγικές στιγμές. Στα συν ότι οι Παρθένοι έχουν μια πρακτική λύση για κάθε πρόβλημα, ενώ οι Ιχθείς ξέρουν καλά να κατηγοριοποιούν τα προβλήματά τους βάσει σοβαρότητας.


krios

zygodΚριός και Ζυγός
Οι Ζυγοί θέλουν ηρεμία και μισούν την αντιπαράθεση. Οι Κριοί… ακριβώς το αντίθετο. Εδώ όμως μπορεί να υπάρξει χρυσή τομή: Οι Ζυγοί κατά βάθος θαυμάζουν τον τρόπο ζωής του Κριού, ενώ οι Κριοί με την σειρά τους εκτιμούν όσο τίποτα άλλο τις στιγμές ησυχίας που τους χαρίζει ένας σύντροφος Ζυγός. Συν ότι, παρά τις διαφορές στην νοοτροπία τους, και οι δύο είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι με τα πιστεύω τους – αυτό ήταν που τους έφερε εξαρχής κοντά.


aigokeros

karkinosΑιγόκερως και Καρκίνος
Δύο εργάτριες μέλισσες – η μία λίγο ρομπότ, η άλλη λίγο δραματική. Εργάτριες τίμιες, παρ’ όλα αυτά. Αυτό είναι που τους δένει στην αρχή, και μετά ξεκινούν να ανακαλύπτουν όλους τους υπέροχους τρόπους που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Αρχικά, δεν υπάρχει καλύτερο ταχύρρυθμο μάθημα «Πώς να αποδεχτώ ότι έχω συναισθήματα» για έναν Αιγόκερω από μια σχέση με Καρκίνο. Και μετά έχουμε την άλλη πλευρά, το γεγονός δηλαδή ότι η ατέλειωτη όρεξη για δουλειά του Αιγόκερου μαθαίνει στον Καρκίνο να μην υπεραναλύει τα πάντα, και να γίνεται πιο αποτελεσματικός από κάθε άποψη.


tavros

skorpiosΤαύρος και Σκορπιός
Εντάσεις, πολλές εντάσεις. Αλλά καλές εντάσεις. Και οι δύο έχουν αρκετά ψηλά τον εγωισμό τους, και οι δύο μπορούν να γίνουν παγοκολώνες (ή φωτιές της κόλασης) αν το θελήσουν, και μαζί αρχίζουν σιγά-σιγά να εκτιμούν τις μικρές, καθημερινές στιγμές. Αυτή δεν είναι μια σχέση όπου δύο σύντροφοι, ως άλλος Πυγμαλίων, βελτιώνουν ο ένας τον άλλο με τον τρόπο τους. Αυτή είναι μια σχέση με δύο αρκετά ίδιους ανθρώπους – ανθρώπους με προβλήματα – που μαθαίνουν να βρίσκουν την αισιοδοξία μέσα στο χάος της ζωής. Και είναι πανέμορφο να το βλέπεις να συμβαίνει.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο