Οι κατά συρροή σχεσάκηδες

Οι κατά συρροή σχεσάκηδες

Υπάρχουν άνθρωποι που λένε "κάνω σχέση" και άνθρωποι που λένε "έκανα πάλι σχέση". Άσε μας να εξηγήσουμε.

Υπάρχουν δύο τρόποι να προσεγγίσεις το κόνσεπτ της ερωτικής σχέσης. Ο ώριμος τρόπος, δηλαδή να πεις ότι διάλεξες ένα άτομο για να είστε μαζί μετά από πολλή σκέψη και αφού έχεις νιώσει ότι αυτό όντως θα πάει κάπου. Και ο ανώριμος τρόοπος, του να ονομάζεις "σχέση" ένα παρατεταμένο φάσωμα, να απογοητεύεσαι κάπου ανάμεσα στις δύο βδομάδες και τους δύο μήνες, να τα παρατάς και να προχωράς στην επόμενη "σχέση". Χωρίς να μαθαίνεις τίποτα στο ενδιάμεσο για τον εαυτό σου - όπως, για παράδειγμα, ποια πράγματα δεν θα ήθελες να αντιμετωπίζεις σε μία σχέση.

Τώρα, επειδή αυτό μπορεί να πάει πάρα πολύ βαθιά και ψυχολόγοι εμείς δεν είμαστε, θα το πιάσουμε από μια πιο ελαφριά γωνία - γωνία, όμως, μην ρίχνεις τις άμυνές σου. Ώρα να μιλήσουμε για ζώδια που είναι κατά συρροή σχεσάκηδες.


Τα ζώδια που είναι κατά συρροή σχεσάκηδες


didimoiΔίδυμοι
Προφανώς μπαίνουν πρώτοι σε μία τέτοια λίστα, επειδή δεν μπορούν να πάρουν ποτέ μια απόφαση. Περιμένεις να παίρνουν στα σοβαρά την μεγάλη απόφαση μιας σχέσης; Όχι, οι Δίδυμοι εμπιστεύονται το ένστικτό τους, και αν το ένστικτό τους βγει λάθος, τότε θα το εμπιστευτούν ξανά την επόμενη φορά. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος τους.


toxotisΤοξότης
Οι Τοξότες, σε γενικές γραμμές, αδιαφορούν για τις σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις κάνουν. Τώρα, είναι επειδή τους το 'πε η κοινωνία και νιώθουν υποχρεωμένοι; Είναι επειδή θέλουν να έχουν κι έναν κακομοίρη να σέρνουν στις περιπέτειές τους, για να τους προσγειώνει λίγο στην πραγματικότητα; Ούτε οι ίδιοι είναι σίγουροι, και αυτή η έλλειψη αυτογνωσίας οδηγεί σε μπόλικους χωρισμούς.


zygosΖυγός
Οι Ζυγοί είναι τόσο γοητευτικοί άνθρωποι, που προφανώς θα καταλήξουν να έχουν χημεία με τον περισσότερο κόσμο που γνωρίζουν. Και είναι πολύ ειρωνικό ότι το ζώδιο της ισορροπίας δεν ξέρει να την τηρεί στο φλερτ και στις γνωριμίες. Αν ένας Ζυγός φλερτάρει μαζί σου δέκα λεπτά, είναι εξίσου διατεθειμένος να δεχτεί ότι αυτό δεν θα πάει πουθενά, ή ότι θες επιτόπου να μετακομίσεις σπίτι του. Η παρορμητικότητα αυτή σίγουρα δεν κάνει καλό στις σχέσεις μακροπρόθεσμα.


aigokairosΑιγόκερως
Το κλισέ είναι παραπάνω από αληθινό εδώ: Η υπερβολική ενασχόληση με δουλειές και χόμπι και προσωπική/κοινωνική ανέλιξη δεν αφήνουν χρόνο να ασχοληθεί όσο πρέπει με την σχέση του. Οπότε η σχέση του θυμώνει και φεύγει. Αλλά επειδή ο Αιγόκερως μόνος του τείνει να γίνεται πολύ πικρόχολος, πολύ γρήγορα, θέλει κάτι να τον γλυκαίνει. Την ζωή του Σίσυφου κάνει ούτως ή άλλως, γιατί να μην επαναλάβει την διαδικασία και εδώ;


ixthysΙχθείς
Το πιο ρομαντικό ζώδιο λατρεύει το ρομάντζο τόσο πολύ, που δεν το χορταίνει. Ένα ρομάντζο, δύο ρομάντζα, τόσα πολλά ρομάντζα και όλα με τόσο μαγικά και υπέροχα διαφορετικούς ανθρώπους, μα τόσος λίγος χρόνος, και πρέπει όλα να τα ζήσει, όλα! Έτσι είναι πάνω-κάτω ο εσωτερικός μονόλογος των Ιχθύων.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο