Ζώδια: Κι όμως ταιριάζουν!

Ζώδια: Κι όμως ταιριάζουν

Τα ετερώνυμα έλκονται λένε. Μπορεί ένα δυναμικό ζώδιο να ταιριάξει με ένα εσωστρεφές; Φυσικά και μπορεί.

4 απρόβλεπτα καλοί συνδυασμοί ζωδιών

ixthys

parthenos
Ιχθείς με Παρθένο


Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ζώδια εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο Ιχθύς είναι το αρκουδάκι της αγάπης που θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά του, ενώ ο Παρθένος προτιμά να τα είναι λιγάκι πιο συγκρατημένος. Το αποτέλεσμα; Ο Ιχθύς έχει βγάζει τον Παρθένο από το συναισθηματικό του καβούκι και επιτέλους ο Παρθένος εκφράζεται. Ο Ιχθύς, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ακροατές του ζωδιακού, συνεισφέρει στο να αισθάνεται ο Παρθένος την ισορροπία που χρειάζεται. Σαν ζευγάρι καταφέρνουν να κάνεις συζητήσεις ακόμη και για τα πιο άβολα θέματα – ειδικά όσα αφορούν τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Ο Παρθένος, από την άλλη, έχει πρόγραμμα και συγκεκριμένους στόχους στη ζωή του. Ο Ιχθύς είναι αναποφάσιστος, ανοργάνωτος και προτιμά να πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος. Ο Παρθένος έχει την ικανότητα να μάθει σε έναν Ιχθύ πώς να κάνει τα όρια τους πραγματικότητα. Ο Παρθένος έχει τη δυνατότητα να «σπρώξει» τον Ιχθύ προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να πραγματοποιήσει το ψαράκι τα όνειρά του χωρίς να λογαριάζει τα εμπόδια. Ιχθύς και Παρθένος, νερό και γη, συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, της οργάνωσης και της συναισθηματικής νοημοσύνης κάνοντας ένα ανίκητο δίδυμο.


krios

zygos
Κριός με Ζυγό


Ενώ ο Ζυγός είναι ειρηνιστής/διπλωμάτης, ο Κριός είναι ο τύπος που θα σου πει αυτό που θέλει χωρίς να το φιλτράρει. Επομένως σε αυτό το combo, o Ζυγός έχει την ικανότητα να μάθει τον Κριό ότι πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει καθώς κάποιες φορές η «αφοπλιστική ειλικρίνεια» μπορεί τελικά να τον μπλέξει σε διάφορες καταστάσεις. Ο Ζυγός πάντα θα θαυμάζει τις θαρραλέες προσεγγίσεις του Κριού στη ζωή, όπως και τις φιλοδοξίες του, αλλά και την ανάγκη του θέλει πάντα το καλύτερο. Τα χαρακτηριστικά τους έχουν τη δυναμική να ξεπερνούν κάθε φιλονικία που προκύπτει μεταξύ τους.

Ο Ζυγός είναι ιδανικός για τον Κριό. Και οι δύο μαζί ξέρουν πώς να υψώνουν ανάστημα για τα ιδανικά τους. Ο Κριός μπορεί να μάθε τον Ζυγό πώς να θέτει τις προτεραιότητές του, όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις της ζωής. Το ασταμάτητο ζώδιο της φωτιάς και το δημοφιλές ζώδιο του αέρα συνδυάζουν έτσι τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι τρομακτικά δυναμικό.

 

Πάρε ΤΩΡΑ στη Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων από σταθερό στο 8758758080 και λύσε όλες σου τις απορίες, με χρέωση μόνο 0,75 €/1' με ΦΠΑ! (Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα)

 

aigokeros

karkinos
Αιγόκερως με Καρκίνο


Αν έπαιζαν σε κωμωδία αυτοί οι δύο θα λέγονταν «Δουλευταράδες». Ο Αιγόκερως είναι εργασιομανής, ενώ ο Καρκίνος είναι γνωστός για το πόσο επενδύει στα συναισθήματά του. Όπως και ο Ιχθύς με τον Παρθένο, αυτό ο συνδυασμός νερού και γης είναι έξτρα παραγωγικός, αφού τα ηνία παίρνει ο Παρθένος. Και οι δύο θεωρούν πολύ σημαντική τη δουλειά τους και το πώς να εκτιμούν τα απλά πράγματα στη ζωή.

Ο Καρκίνος είναι το πιο ιδανικό ζώδιο για να σπάσει λίγο τον τσαμπουκά του Αιγόκερου και τον κάνει λίγο πιο γλυκούλι. Έχουν τη δυναμική ενός τέλειου ζευγαριού, ακόμη κι αν είναι τόσο διαφορετικοί. Ο Αιγόκερως πάντα θα δίνει στον Καρκίνο αυτά που χρειάζεται: ασφάλεια, και παρακίνηση να πετύχει τους στόχους του. Ενώ ο Καρκίνος θα είναι πάντα εκεί, μία χουχουλιάρικη αγκαλιά όπου θα μπορεί να μοιράζεται τα πιο απόκρυφα μυστικά του.


tavros

skorpios
Ταύρος με Σκορπιό


Πολύ έντονος συνδυασμός. Αυτοί οι δύο μαζί μπορούν να μάθουν όλα τα άλλα ζώδια πώς να μάθουν να αγαπούν περισσότερο κι από ό,τι το επιτρέπουν οι ικανότητες τους. Έχουν και οι δύο πολλή ενέργεια μέσα τους και κυρίως προχωρούν στη ζωή με το σκεπτικό «Ή όλα ή τίποτα». Ο Ταύρος είναι γνωστός για την ικανότητά του να συγκεντρώνεται και για τον κλειστό κύκλο φίλων που επιλέγουν να έχουν στη ζωή τους. Ο Σκορπιός είναι το μόνο ζώδιο του νερού που θαυμάζει τον δυναμισμό. Είναι γνωστοί για την «αλητεία» τους και για το θάρρος τους να αγκαλιάσουν όποιο συναίσθημα έχουν μέσα τους.

Το προσγειωμένο ζώδιο της γης και το δυναμικό ζώδιο του νερού, συνθέτουν ένα τρομερό ντουέτο. Όπως ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο, έτσι και ο Ταύρος με τον Σκορπιό έχουν βάλει σε υψηλή προτεραιότητα το επάγγελμά τους, με σκοπό μία σταθερή οικονομικά ζωή. Η διαφορά τους είναι ότι ο Ταύρος με τον Σκορπιό στο τέλος της ημέρας χρειάζονται την ιδιωτικότητά τους και τρόπους για να ξεφύγουν. Εκείνες τις στιγμές ο Ταύρος καταφέρνει να κάνει τον Σκορπιό να μιλήσει γι’ αυτά που θα τον έκαναν να φανεί αδύναμος στους άλλους – τρομερό επίτευγμα. Υπέροχο ζευγάρι, πραγματικά.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο