Ζώδια: Τι χαρακτήρες ελκύουν

Ζώδια: Τι χαρακτήρες ελκύουν

Κάθε άνθρωπος ψάχνει κάτι διαφορετικό. Επομένως κάθε ζώδιο μπορεί να γοητεύσει διαφορετικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες.


Τι χαρακτήρες ελκύει το κάθε ζώδιο;


kriosΚριός
Ο Κριός ελκύει τους ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια, είναι δραστήριοι και ζωηροί. Βλέπουν τον Κριό σαν έναν θαρραλέο κυνηγό εμπειριών που μπορεί να τους βγάλει από το καβούκι τους. Παράλληλα οι άνθρωποι που γοητεύονται από τον Κριό δε θέλουν να παίρνουν αποφάσεις και γι’ αυτό ο Κριός είναι ο ιδανικός σύντροφος γι’ αυτούς.


tavrosΤαύρος
Οι άνθρωποι που «τραβάει» ο Ταύρος συνήθως είναι άνθρωποι που θεωρούν πως η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία σχέση. Ξέρουν ότι αν ο Ταύρος αποφασίσει ότι του αρέσει πραγματικά κάποιος, δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Τέλος, αυτοί που θα γοητευτούν από έναν Ταύρο είναι άνθρωποι χαλαροί και αυτό ακριβώς είναι που θα εκτιμήσουν περισσότερο σε αυτό το ζώδιο: το ζεν του.


didimoiΔίδυμοι
Ο Δίδυμοι ελκύει τους ανθρώπους που αναζητούν τρόπους να ενθουσιαστούν. Κι αυτό το ζώδιο είναι αρκετά συχνά ενθουσιασμένο με κάτι –είτε αυτό είναι ένα άθλημα, μία καινούρια σειρά ή μία μπάντα. Ο Δίδυμος θα γοητεύσει αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν συνέχεια κάτι νέο στη ζωή τους.


karkinosΚαρκίνος
Οι άνθρωποι που γοητεύει ο Καρκίνος είναι αυτοί που ενθουσιάζονται με οτιδήποτε ρομαντικό. Ο Καρκίνος είναι το καταλληλότερο ζώδιο για να τους προσφέρει κάτι τέτοιο. Ξέρουν ότι στον Καρκίνο μπορούν να βρουν το άτομο με το οποίο θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, χτίζοντας μια σχέση πάνω σε ισχυρά θεμέλια.


leonΛέων
Οι άνθρωποι που ελκύει ο Λέων είναι αυτοί που ψάχνουν έναν σταρ. Είναι αυτοί που θέλουν να είναι με έναν άνθρωποι δημιουργικό και έξυπνο ο οποίος θα ξέρει πώς να προβάλει τον εαυτό του. Εκείνος που θα επιλέξει τον Λέοντα για σύντροφό του είναι η ήρεμη δύναμη που θέλει σαν μάνατζερ να αναδείξει τα ταλέντα του Λέοντα.


parthenosΠαρθένος
Οι άνθρωποι που την «πατάνε» με έναν Παρθένο είναι εκείνοι που ψάχνουν στη ζωή τους έναν σοβαρό άνθρωπο να στηριχτούν –το ακριβώς αντίθετο από κάποιον με το σύνδρομο του Πίτερ Παν. Ο Παρθένος έχει τρομερά δημοφιλής στα άτομα που ψάχνουν κάποιον που να έχει βρει τι θέλει στη ζωή του –τους εμπνέει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.


zygosΖυγός
Ο Ζυγός ελκύει πολύ τους ανθρώπους που πιστεύουν στις ισότιμες σχέσεις και βλέπουν τον σύντροφό τους σαν σύμμαχό τους στην επίτευξη των στόχων τους. Ο Ζυγός είναι ιδανικός για κάτι τέτοιο καθώς έχει την ικανότητα που του προσφέρει η συναισθηματική του νοημοσύνη να κατευθύνει προς τον σωστό δρόμο τον συνάνθρωπό του.


skorpiosΣκορπιός
Οι άνθρωποι που ελκύει ο Σκορπιός είναι εκείνοι που αναζητούν το ωμό πάθος τη ζωή τους. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει τον Σκορπιό στην ορμητικότητα όταν έχει βάλει στόχο να πετύχει κάτι. Και εκείνοι που γοητεύονται από έναν Σκορπιό έχουν την περιέργεια να μάθουν πώς θα ήταν αν αυτό το «κάτι» είναι εκείνοι.


toxotisΤοξότης
Ο Τοξότης έχει μεγάλη πέραση στους συντηρητικούς ανθρώπους που ψάχνουν κάποιον να τους ανεβάζει τη διάθεση και να τους κάνει να γελούν. Ξέρουν ότι ο Τοξότης έχε τη δυνατότητα να το κάνει αυτό και ταυτόχρονα να είναι ένας υπέροχος φίλος. Γενικά, αυτό το χαρούμενο ζώδιο είναι το ιδανικό ταίρι για κάποιον που θέλει ο σύντροφός του να είναι και φίλος του.


aigokerosΑιγόκερως
Ένας ρεαλιστής και εκλεπτυσμένος άνθρωπος θα ψάχνει τον έρωτα της ζωής του μέχρι να πέσει πάνω σε έναν Αιγόκερω. Ξέρει ότι ο Αιγόκερως θα του δώσει αυτά που δεν μπορούν να του δώσουν τα περισσότερα ζώδια: κάποιον με γούστο, αξιόπιστο, ο οποίος δύσκολα θα τον ντροπιάσει.


ydroxoosΥδροχόος
Αυτοί που γοητεύονται από έναν Υδροχόο, ψάχνουν έναν άνθρωπο που θα δώσει νόημα στη ζωή τους. Ξέρουν πως η ζωή με τον Υδροχόο θα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις, εσωτερικές αναζητήσεις και πνευματικές εμπειρίες.


ixthysΙχθείς
Ο Ιχθύς μαγνητίζει τους ανθρώπους που θέλουν να βάλουν λίγη δημιουργικότητα στη ζωή τους. Ξέρουν ότι ο Ιχθύς ενθουσιάζεται με ό,τι αφορά τις τέχνες. Στην ουσία, τα άτομα που θέλουν να είναι με έναν Ιχθύ, ψάχνουν στη ζωή τους κάποιον που θα τους βοηθήσει να εκφραστούν με διαφορετικούς τρόπους από τους συνηθισμένους.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο