Αν πληγώσεις το κάθε ζώδιο...

Αν πληγώσεις το κάθε ζώδιο...

Κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει διαφορετικά τους ανθρώπους που το πληγώνουν. Ποιο ζώδιο θα σταματήσει να σου μιλάει και ποιο θα σε συγχωρήσει; Ήρθε η ώρα να μάθεις.


Γιατί δε θέλεις να πληγώσεις το κάθε ζώδιο


kriosΚριός
Πλήγωσες τον Κριό; Επιστράτευσε υπομονή γιατί θα σου το κρατήσει μανιάτικο. Σε ανύποπτο χρόνο θα αρχίσει να σου πετάει σπόντες και λίγο-λίγο κάθε μέρα θα μετανιώνεις που τον στεναχώρησες.


tavrosΤαύρος
Όσο κι αν δεν του φαίνεται, ο Ταύρος είναι οξύθυμος. Έχει αυτές τις απρόβλεπτες εκρήξεις, που σε σοκάρουν και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Και λέει πολλές κακίες που ξύνουν πληγές.


didimoiΔίδυμοι
Αν μαλώσεις με τον Δίδυμο, χοντρά, θα είναι η τελευταία φορά που μαλώνεις μαζί του. Δε θα σε συγχωρήσει, επειδή πολύ απλά δε θέλει να σου αφήσει το περιθώριο να τον πληγώσεις ξανά.


karkinosΚαρκίνος
Ο Καρκίνος παίρνει το μαγικό ραβδάκι του και σου επιτίθεται με το ξόρκι των ενοχών. Θα σε κάνει να νιώσεις απαίσια για ό,τι έχεις κάνει και εσύ θα νομίζεις ότι είσαι ο χειρότερος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη γη.


leonΛέων
Με τον Λέων δε θέλεις να τα βάλεις γιατί θα αντιδράσει με τέτοιον τρόπο που θα σου δώσει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ πραγματικά για εσένα. Κοινώς, θα σε κάνει να νιώσει σκουπίδι.


parthenosΠαρθένος
Ο Παρθένος μπορεί να είναι μαζεμένος στο καβούκι του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χαζός. Αν του τη «φέρεις» θα το αντιληφθεί πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες. Και δε θα σε συγχωρέσει ποτέ γι’ αυτό.


zygosΖυγός
Ο Ζυγός προσπαθεί να εστιάζει στη θετική πλευρά των ανθρώπων, το ξέρεις. Για κακή του τύχη όποιου τον πλήγωσε, το βλέμμα απογοήτευσης που θα του ρίξει ο Ζυγός, θα τον στοιχειώνει για πάντα.


skorpiosΣκορπιός
Ο Σκορπιός θα κάνει αυτό που περίμενες: θα πάρει την εκδίκησή του. Μην την περιμένεις όμως από στιγμή σε στιγμή να έρχεται. Όσον αφορά τον τρόπο που θα σε εκδικηθεί, είναι πολύ υπομονετικός∙ θα δράσει όταν εσύ πιστεύεις ότι το έχει ξεχάσει.


toxotisΤοξότης
Ο Τοξότης δε θα σου κάνει τη χάρη να σου φωνάξει ή να σε εκδικηθεί. Θα προχωρήσει (ή τουλάχιστον θα υποκριθεί ότι προχώρησε) και εσύ θα κλαις γονυπετής να γυρίσει πίσω.


aigokairosΑιγόκερως
Αν πληγώσεις τον Αιγόκερω, δε θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου. Μότο του είναι «δεν ασχολούμαι με ηλίθιους» κι αυτό θα κάνει. Από τη στιγμή που έχασε την εμπιστοσύνη του, πάει το πουλάκι, πέταξε.


ydroxoosΥδροχόος
Η καλλιτεχνική φύση του Υδροχόου σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις να κάνει με κάποιον αθώο και άκακο άνθρωπο. Ωστόσο, αν τον πληγώσεις, θα ακούσεις βρισιές που δεν ήξερες ότι υπήρχαν.


ixthysΙχθείς
Αν πληγώσεις τον Ιχθύ, θα σε συγχωρήσει. Όταν όμως αντιληφθεί ότι το μέγεθος της προδοσίας σου, θα σε βασανίσει με τη συμπεριφορά του. Κι εσύ θα σκέφτεσαι ότι το αξίζεις.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο