Ζώδια: Πάει να σε χωρίσει;

Ζώδια: Πάει να σε χωρίσει

Κάθε ζώδιο φέρεται διαφορετικά όποτε ξενερώνει με τη σχέση. Εδώ θα δεις ποιο είναι το μοτίβο συμπεριφοράς του κάθε ζωδίου πριν πει «θέλω να χωρίσουμε».


Πώς καταλαβαίνεις ότι κάθε ζώδιο πάει να σε χωρίσει


kriosΚριός
Η συμπεριφορά του Κριού όταν θέλει να σε χωρίσει είναι σχετικά ξεκάθαρη. Στην αρχή απομακρύνεται. Μετά αργεί να απαντήσει στα μηνύματα και στα τηλέφωνα. Αρχίζει να τα μασάει σχετικά με το τι θα κάνετε το σ/κ. Δημιουργεί μια μεταβατική περίοδο μεταξύ σχέσης και χωρισμού.


tavrosΤαύρος
Αν είσαι με έναν Ταύρο δε θα καταλάβεις ότι θέλει να χωρίσετε. Νομίζεις ότι απλά είναι κακοδιάθετος. Αρχίζει και παραπονιέται για τα πάντα. Γιατί κάνεις φασαρία ενώ πλένεις τα πιάτα; Γιατί όταν κοιμάσαι αναπνέεις βαριά;


didimoiΔίδυμοι
Ο Δίδυμος θα απομακρυνθεί με διαφορετικό τρόπο από τον Κριό. Όποτε βρίσκεστε, δε θα ξεκινήσει συζητήσεις -ενώ είναι μία από τις αγαπημένες του ασχολίες- δε θα κάνει κίνηση να σε φιλήσει, να σε αγκαλιάσει ή να κάνει σεξ μαζί σου.


karkinosΚαρκίνος
Εκεί που ο Καρκίνος σου έδινε αναφορά μέχρι και για το αν έφτιαξε τη γαριδομακαρονάδα με σκόρδο ή κρεμμύδι, αν θέλει να χωρίσετε, θα αρχίσει να σου λέει μόνο τα απαραίτητα -κι αυτό επειδή είναι τυπικός. Θα σε παραξενέψει η συμπεριφορά του Καρκίνου και θα καταλάβεις γρήγορα ότι το πάει για χωρισμό.


leonΛέων
Σταματά να ενδιαφέρεται. Σταματά να παραδέχεται τα λάθη του. Σταματά να ζηλεύει. Σταματά να παραπονιέται για τα δικά σου λάθη∙ αν ξεχάσεις να τον πάρεις τηλέφωνο για παράδειγμα. Δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να τσακωθεί.


parthenosΠαρθένος
Οι αντιδράσεις του Παρθένου συνάδουν τέλεια με την ιδιοσυγκρασία του. Αν σταματήσει να σε θέλει, αρχίσει να επικεντρώνεται στα αρνητικά σου. Σ’ τα τονίζει και αρχίζει να τσακώνεται μαζί σου. Προσπαθεί να σου δώσει λόγους να τον χωρίσεις εσύ.


zygosΖυγός
Όταν ένας Ζυγός σε θέλει, θα σου φερθεί με στοργή και θα σε φροντίσει όσο περισσότερο μπορεί. Αν αρχίσει να ξενερώνει θα παρατηρήσεις ότι θα σταματήσει να σου λέει «σ’ αγαπώ» και θα σταματήσει να είναι απέναντι σου αυτός ο γλυκούλης Ζυγός που ξέρεις.


skorpiosΣκορπιός
Θα αρχίσει να γκρινιάζει για τη σχέση. Θα ξεθάψει ιστορίες και τσακωμούς που τον «επηρέασαν» και δεν μπορεί να ξεχάσει. Θα αρχίσει να αμφιβάλει για το κατά πόσο ταιριάζετε και κάνετε καλό ο ένας στον άλλο. Θα σε κουράσει πάρα πολύ ο Σκορπιός.


toxotisΤοξότης
Ο Τοξότης θα αρχίσει να συγκρίνει τη σχέση σας με οποιαδήποτε άλλη σχέση του περίγυρού σας. Γιατί οι τάδε ταξιδεύουν τόσο; Γιατί οι άλλοι είναι πιο ανεξάρτητοι; Όλες οι άλλες σχέσεις θα είναι καλύτερες από τη δική σας.


aigokairosΑιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Στην αρχή θα το βλέπεις στο βλέμμα του∙ θα φαίνεται σκεπτικός και διστακτικός όποτε πάει να σε αγκαλιάσει. Μετά θα γίνει ειλικρινής μαζί σου και θα σου πει ότι η σχέση δεν τσουλάει.


ydroxoosΥδροχόος
Ο Υδροχόος πρώτα θα χωρίσει μέσα του. Θα πενθήσει σιωπηλά, κάποιες φορές δεν αποκλείεται να σε κοιτάξει και να δακρύσει. Επειδή θα νιώθει ενοχές που του πέρασε και θέλει να χωρίσετε, θα κλειστεί πάλι στον εαυτό του.


ixthysΙχθείς
Ο Ιχθύς μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι θέλει να χωρίσει θα αρχίσει να είναι διστακτικός με το μέλλον της σχέσης και θα το καταλάβεις επειδή θα σταματήσει να συζητά για το αγαπημένο του θέμα: το τι θα κάνετε σε δύο μήνες ή σε δύο χρόνια από τώρα.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο