Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις

Ζώδια: Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις

Όλα τα ζώδια έχουν τον τρόπο τους για να καταστρέψουν τη σχέση τους. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια ποικιλία -έτσι για να μην βαριόμαστε.


kriosΚριός
Βάζεις πολύ ψηλά τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο με αποτέλεσμα να αμελείς τη σχέση σου. Και είσαι και απαράδεκτος όταν πρόκειται να μοιραστείς συναισθήματα, σκέψεις ή φόβους.


tavrosΤαύρος
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να είναι παρόντες ψυχή τε και σώματι –όχι εσύ πάντως. Το μυαλό σου είναι διαρκώς αλλού γι’ αλλού –ίσως κάποιες φορές εκεί που θα ήθελες να είσαι.


didimoiΔίδυμοι
Αδυνατείς να απολογηθείς. Για την ακρίβεια, όταν ζητάς συγγνώμη ίσως και να τα κάνεις λίγο χειρότερα γιατί το γυρνάς πάλι σε εσένα. Είσαι υπερβολικά ισχυρογνώμων για να παραδεχτείς το λάθος σου.


karkinosΚαρκίνος
Η αλήθεια είναι ότι εσύ Καρκίνε δεν μπορείς να καταστρέψεις τις σχέσεις σου. Ο μόνος τρόπος να τις καταστρέψεις είναι να φοβάσαι να χωρίσεις -που στην ουσία η σχέση ήδη έχει καταστραφεί.


leonΛέων
Λέοντα, έλα τώρα, ξέρεις πολύ καλά πώς καταστρέφεις τις σχέσεις σου. Δε δίνεις προσοχή σε αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου. Αυτός μπορεί να σου μιλάει για ένα ψυχικό του τραύμα και εσύ να ακούς ένα βουητό.


parthenosΠαρθένος
Καταστρέφεις τις σχέσεις σου γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι καμιά φορά πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω. Θέλεις όλα να γίνονται με τον τρόπο σου κι αυτό κουράζει.


zygosΖυγός
Δεν είσαι σχεδόν καθόλου οργανωτικός. Αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σου· ξεχνάς αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου, εκείνο το κυριακάτικο τραπέζι που σε περιμένουν οι δικοί του κι έχεις χανγκόβερ. Ξέρεις τι εννοούμε.


skorpiosΣκορπιός
Ενώ έχεις συναισθήματα, δεν είσαι καλός στο να τα εκφράζεις. Δεν μπορείς να βρεις τις σωστές λέξεις και τελικά αποφασίζεις να μην πεις τίποτα. Το ξέρεις ότι αυτό καταστρέφει τη σχέση μαζί σου γιατί ο άλλος νομίζει ότι τον θέλεις μόνο για το σεξ;


toxotisΤοξότης
Δεν είσαι καλός σε ό,τι αφορά τη δέσμευση, οποιασδήποτε φύσης δέσμευση. Δέσμευση και Τοξότης απλά δεν πάνε μαζί. Γίνεσαι νευρικός όταν κάποιος πάει να σου ανοιχτεί και βάζεις άμυνες.


aigokerosΑιγόκερως
Είσαι ευάλωτος, αλλά προτιμάς να μην το δείξεις -αμάν, θα γίνει συναισθηματικός ο Αιγόκερως; Θέλεις πάντα να φαίνεσαι πάντα δυνατός κι άκαμπτος και αυτό δεν είναι πάντα καλό σε μία σχέση.


ydroxoosΥδροχόος
Καταστρέφεις τις σχέσεις σου γιατί δεν εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους. Έτσι, χωρίς κάποιον λόγο. Κι αυτό κουράζει όποιον αποφασίζει να προσπαθήσει να μπει σε σχέση μαζί σου.


ixthysΙχθείς
Δεν έχεις ομαδικό πνεύμα. Καταστρέφεις τη σχέση σου γιατί θα προτιμούσες να τα κάνεις όλα μόνος σου για να σιγουρευτείς ότι θα γίνουν σωστά. Οι άνθρωποι δε θέλουν αφεντικά στις σχέσεις τους.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο