Ζώδια: Δεν κάνουν για σχέση

Ζώδια: Δεν κάνουν για σχέση

Πέντε από τα δώδεκα ζώδια αποφεύγουν (ή πρέπει να αποφεύγουν) τις σχέσεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για σχέσεις. Κάποιοι απλώς δεν τις γουστάρουν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορούν να γίνουν εφιαλτικοί σύντροφοι. Και για αυτούς τους εφιαλτικούς συντρόφους θα μιλήσουμε σε αυτό το κείμενο.

Ποια ζώδια είναι εκείνα που θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι δεν θες να ξανακάνεις σχέση, λοιπόν;


kriosΚριός
Το πρόβλημα με τον Κριό είναι ότι ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Και δεν πρόκειται να ρίξει τα στάνταρντς του ούτε μισό χιλιοστό. Αυτό δημιουργεί προβλήματα, επειδή λόγω του έντονου χαρακτήρα του θα ασκήσει πίεση στους συντρόφους του να αγγίξουν αυτή την ιδέα της τελειότητας που έχει στο μυαλό του. Και, όπως όλοι ξέρουμε, το τέλειο είναι ανέφικτο. Άντε να το καταλάβει κι ο Κριός, όμως.


toxotisΤοξότης
Οι Τοξότες από την μία δεν γουστάρουν τις σχέσεις επειδή είναι φουλ ανεξάρτητοι, από την άλλη δεν αντέχουν και χωρίς έναν "παρατρεχάμενο". Επειδή έτσι θα νιώσεις πολλές φορές στην σχέση σου με αυτό το ζώδιο. Και επειδή αυτές δεν είναι καλές ισορροπίες, ο Τοξότης καταλήγει να βαριέται και ο σύντροφός του να εκνευρίζεται και να ζητάει περισσότερο σεβασμό.


zygosΖυγός
Κάνουν σχέσεις επειδή αυτό που θέλουν κατά βάθος είναι το σεξ. Κι επειδή το σεξ με άλλο άτομο κάθε φορά έχει 50-50 πιθανότητες να είναι καλό, πολλές φορές θα βρουν ένα άτομο, θα το καβατζώσουν, αλλά θα του δώσουν και αρκετό χώρο για να δεθεί συναισθηματικά. Πάνω στην ώρα για να βαρεθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν ξανά να αρχίσουν να κάνουν σεξ με άλλα άτομα.


didimoiΔίδυμοι
Είναι, με απλά λόγια, το πιο επικριτικό ζώδιο στις σχέσεις. Θα περίμενες να το ακούσεις αυτό για ένα ζώδιο όπως ο Παρθένος, αλλά ο Παρθένος έχει συνήθως πιο καλές προθέσεις πίσω από την αγένειά του. Οι Δίδυμοι απλώς γουστάρουν να κυριαρχούν πάνω στους άλλους, και σε συνδυασμό με την χαρισματική τους προσωπικότητα, θα σου πάρει λίγο καιρό να καταλάβεις ότι δεν ψιχαλίζει μόνιμα - απλά ένας Δίδυμος σε φτύνει.


skorpiosΣκορπιός
Οι Σκορπιοί, λέει ο αστικός μύθος, είναι πολύ ρομαντικό ζώδιο. Υπάρχει, όμως, μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι ρεαλιστικά, καθημερινά ρομαντικός και να περιμένεις η ζωή σου να θυμίζει ταινία της Μεγκ Ράιαν στα 90s. Αν το συνδυάσουμε αυτό με την τάση των Σκορπιών να μουτρώνουν πανεύκολα και να σε βάζουν σε εκείνη την θέση, την "Ξέρεις τι έκανες, οπότε εγώ δεν θα σου πω γιατί είμαι θυμωμένος", έχουμε την απόλυτη συνταγή για θεαματική ξενέρα.


απο το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο