Ζώδια: Τραγικά ζευγαρώματα

Ζώδια: Τραγικά ζευγαρώματα

Δεν είναι όλα τα ζωδιακά ζευγαρώματα φτιαγμένα από ζάχαρη και μέλι. Μερικά είναι φτιαγμένα από πιο ξινά ή πικρά υλικά. Και από φωνές, διαφωνίες, καυγάδες. Θα μας ρωτήσεις, πώς έγιναν τότε καν αυτά τα ζευγαρώματα; Μερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να σταματήσουν να τρώγονται, και προφανώς τα ζώδια έχουν πολλά να πούνε για αυτό.


Άφησέ μας να σε ξεναγήσουμε σε μερικές από τις πιο τραγικές αστρικές τραγωδίες.

krios

karkinos
Κριός και Καρκίνος


Αγαπήθηκαν επειδή ο Καρκίνος παραδόθηκε στην τρέλα του Κριού. Ο Κριός το έδεσε κόμπο, ο Καρκίνος επίσης, αλλά οι κόμποι αυτών των δύο ζωδίων δεν ταιριάζουν. Ο Καρκίνος βλέπει τον τρόπο ζωής του Κριού σαν τον μήνα του μέλιτος, που όλα επιτρέπονται, αλλά μετά θέλει να μαζευτεί στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο Κριός σχεδιάζει την επόμενη απρόσμενη στροφή που θα πάρει στην ζωή του.


tavros

toxotis
Ταύρος και Τοξότης


Ερωτεύτηκαν επειδή ο Τοξότης έκανε τον Ταύρο να νιώσει νέος ξανά. Φρέσκος. Σέξι. Δροσερός. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ταύρος δεν είναι από την φύση του κανένα από αυτά τα πράγματα, είναι ένας παππούς αριστοκράτης, ενώ ως γνωστών οι Τοξότες είναι μια ξεχωριστή, αστρική νομαδική φυλή. Δύσκολο ταίριασμα.


ixthys

parthenos
Ιχθείς και Παρθένος


Γιατί αγαπήθηκαν; Θα το πούμε ωμά: Η παθητική φύση του Ιχθύ είναι ένα όνειρο για τον κολλημένο με τον έλεγχο Παρθένο. Το θέμα είναι ότι α) ο Παρθένος θέλει εγκεφαλικό ερεθισμό, τον οποίο προφανώς δεν μπορεί να πάρει όταν κάνει τον Ιχθύ να νιώθει σαν μωρό, και β) ο Ιχθύς έχει συναισθήματα και κάποια στιγμή προφανώς θα αρχίσει να νιώθει αδικημένος. Και ακολουθούν ομηρικοί καυγάδες, με δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες.


ydroxoos

leon
Υδροχόος και Λέων


Γουσταρίστηκαν επειδή αναγνώρισαν ο ένας στον άλλο μια ανεξαρτησία. Φρίκαραν επειδή ανακάλυψαν πως η ανεξαρτησία και των δυο τους είναι πανοπλία για την ανασφάλειά τους, αλλά έχουν και οι δύο πολύ μεγάλο εγωισμό για να εμβαθύνουν και να φανούν ευάλωτοι. Η θέση τους στον ζωδιακό κύκλο (απέναντι) είναι μια καλή μεταφορά για την επικοινωνία τους. Τι κάνεις, Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.


aigokeros

didimoi
Αιγόκερως και Δίδυμοι


Είναι τα αντίθετα που έλκονται. Η σεξουαλική τους χημεία είναι τέλεια και οι Δίδυμοι είναι από τα λίγα ζώδια που εκτιμούν το χιούμορ των Αιγόκερων. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο με τρόπο μοναδικό... μέχρι να περάσει ο πρώτος καιρός που όλα συγχωρούνται, και να συνειδητοποιήσουν ότι το άτομο που έχουν δίπλα τους έχει χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά του που και οι δύο θεωρούν ανυπόφορα. Και θα μαλώσουν αρκετά, επειδή οι Δίδυμοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν χωρίς καυγά.


zygos

skorpios
Ζυγός με Σκορπιό


Ο Σκορπιός θα τρελαθεί από την γοητεία του Ζυγού. Ο Ζυγός θα νιώσει επιτέλους ότι κάποιος του δίνει την αγάπη και την στοργή που χρειάζεται. Ο Σκορπιός θα αρχίσει να ανησυχεί ότι ο Ζυγός κερατώνει. Ο Ζυγός θα πάθει υπαρξιακό σχετικά με το κέρατο. Καυγάδες θα ξεκινούν χωρίς να τελειώνουν, σιωπηλά, επειδή έτσι κάνει ο Σκορπιός. Ο Ζυγός θα αγχώνεται περισσότερο, και όταν ο Ζυγός αγχώνεται, δεν γίνονται καλά πράγματα. Σίγουρα πάντως αποφεύγει να μαλώσει, που κάνει τον Σκορπιό έξαλλο. Να το συνεχίσουμε κι άλλο το σενάριο από την κόλαση;


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο