Ζώδια: Σημάδια ότι του λείπεις

Ζώδια: Σημάδια ότι του λείπεις

Κάθε ζώδιο θα σου δείξει με διαφορετικό τρόπο ότι του λείπεις και θα σε διεκδικήσει με βάση την δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα...


kriosΚριός
Αυτό το ανταγωνιστικό ζώδιο πώς αλλιώς θα εκδήλωνε ότι του λείπεις; Θα κάνει ζήλειες προφανώς. Στην αρχή θα το κάνει σχετικά χαριτωμένα, αν δεν δει όμως αποτελέσματα θα σου το εκφράσει ειλικρινέστατα: Ζηλεύω, δώσε μου προσοχή.


tavrosΤαύρος
Οι Ταύροι, γνωστοί για την ξεροκεφαλιά τους, δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι τους λείπει το πρώην ταίρι τους. Γι' αυτό και δεν θα το εκφράσουν μέχρι να λάβουν μια ερώτηση επίσημα. Μέχρι τότε, θα καταλάβεις ότι σε σκέφτεται επειδή προσπαθεί ακόμα κι από απόσταση να είναι παρών στην ζωή σου.


didimoiΔίδυμοι
Θα σου το πει κατάμουτρα. Και την επόμενη μέρα θα κάνει ότι το ξέχασε. Και μετά θα σου στείλει μήνυμα στις δύο το πρωί. Δίδυμος είναι, διπολικότητα να περιμένεις. Τι να κάνεις;


karkinosΚαρκίνος
Θα σου το κάνει πολύ ξεκάθαρο μέσα από πράξεις, αλλά δεν θα σου το πει ποτέ. Είναι υπερβολικά περήφανος για να το κάνει αυτό, αλλά όχι και τόσο περήφανος για να μην σου στείλει ντελίβερι καφέ στο σπίτι εκεί που δεν το περιμένεις.


leonΛέων
Τι θέλουν οι Λέοντες; Προσοχή. Από ποιον την θέλουν; Από όποιον έχει ευχαρίστηση. Και αν λείπεις σε ένα λιοντάρι, θα σε κάνει να νιώσεις ότι θέλει προσοχή μονάχα από εσένα.


parthenosΠαρθένος
Απλά δεν θα σου το πει. Κάτω από το σκληρό, επικριτικό τους προσωπείο, οι Παρθένοι είναι λιγάκι ντροπαλοί, και κάπως φοβισμένοι από την συναισθηματική επαφή. Πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσεις εσύ. Είναι όπως στις εξετάσεις, που πάντα κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή με την πρώτη λευκή κόλλα, και μετά ακολουθούν άλλοι δεκαπέντε.


zygosΖυγός
Το καλό με τους Ζυγούς είναι ότι, μέσα σε όλο το χάος που μπορεί να γίνει η ζωή τους, θέλουν να είναι τίμια παιδιά. Άρα δεν θα παίξει παιχνιδάκια, θα σου το πει ευθέως. Και θα το εκτιμήσει δεόντως αν φερόσουν έτσι κι εσύ, οι Ζυγοί δεν φοβούνται να βγάλουν μπροστά τα συναισθήματά τους.


skorpiosΣκορπιός
Τι λέμε όλη την ώρα για τους Σκορπιούς; Ότι είναι η ανθρώπινη ενσάρκωση της έννοιας του πάθους. Ε, αν περιμένεις λοιπόν να μην ζήσεις δραματικά σκηνικά "θέλω αλλά δε κάνει αλλά θέλω" - προφανώς και θα περιστρέφονται γύρω από το σεξ - μάλλον γελιέσαι.


toxotisΤοξότης
Θα σου το πει, και θα σου το πει και με ωραίο τρόπο - ή, αυτό που στο μυαλό του έχει ως ωραίο τρόπο, μην παρεξηγήσεις τις προθέσεις του. Το θέμα είναι πότε θα το πάρει απόφαση να σου το πει. Αν πιστεύεις αλήθεια ότι έχετε ακόμα μια ευκαιρία, θα πρέπει να κάνεις πολλή υπομονή, και να μην τον πιέσεις καθόλου.


aigokerosΑιγόκερως
Δεν. Απλά δεν. Αν δεν τον καθίσεις κάτω να του πεις εσύ με επισημότητα, δεν πρόκειται να σου το πει. Μα μπορεί να λιώνει μέσα του, θα σκεφτείς. Ναι, προτιμά να λιώσει μέχρι να πεθάνει η ψυχή του παρά να φανεί ευάλωτος. Είναι Αιγόκερως, δέξου το.


ydroxoosΥδροχόος
Πάρε όλη την προηγούμενη παράγραφο για τον Αιγόκερω, πέρνα της ένα φίλτρο ονειρικής ή εξωγήινης λογικής - επειδή σιγά μην ακούσεις Υδροχόο να πει "δυσκολεύομαι να εκφραστώ συναισθηματικά", σαν κάποια σπάνια ψυχική διαταραχή θα σου το παρουσιάσει - και μπορείς να καταλάβεις γιατί καλύτερα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.


ixthysΙχθείς
Θα σου το πει, αλλά θα σου το πει τσαπατσούλικα και στις δύο το πρωί, προαιρετικά έχοντας έρθει απρόσκλητος σπίτι σου. Τι εννοείς είναι σαράντα; Τι μιλάς για ηλικίες τώρα; Γιατί του το κάνεις αυτό; Ήθελε απλά να ακούσει την φωνή σου!


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο