Πώς χωρίζεις βάσει ζωδίου

Πώς χωρίζεις βάσει ζωδίου

Κάθε ζώδιο έχει και τον τρόπο του. Ποια ζώδια φοβούνται να χωρίσουν, ποια έχουν χωρίσει ήδη μέσα τους;


kriosΚριός
Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στη ζωή του συντρόφου σου, έτσι θα σε χάσει, ξαφνικά. Μόλις νιώσεις την πρώτη ξενέρα, ψάχνεις τρόπους να διαφωνήσεις, να τσακωθείς και να κλείσεις δραματικά τη σχέση σου με ένα σαιξπηρικό «Χωρίζουμε» μεταξύ φωνών και πανικού.


tavrosΤαύρος
Θα περάσεις καιρό σκεπτόμενος αν αυτή η σχέση τελικά λειτουργεί. Έχεις την εντύπωση ότι αυτή σου η δυσαρέσκεια είναι αντιληπτή από τον σύντροφό σου, ο οποίος δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό. Τελικά, μια μέρα αποφάσιζεις να του πεις εκ των υστέρων τα λάθη του και στο τέλος της συζήτησης, χωρίζεις.


didimoiΔίδυμοι
Το ταξίδι σου προς τον χωρισμό είναι μακρύ και έχει πολλές στάσεις. Πρώτα θα ζητήσεις διάλειμμα, στο διάλειμμα θα γνωρίσεις κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει αρκετά ώστε να αμφιβάλλεις για τα αισθήματα που τρέφεις για τον σύντροφό σου. Έπειτα όταν τελειώσει το διάλειμμα, χωρίζεις ώστε να βγεις με το πρόσωπο που γνώρισες.


karkinosΚαρκίνος
Τη μία φορά που θα πάρεις απόφαση στη ζωή σου να χωρίσεις, στην πραγματικότητα δεν θα θέλεις να χωρίσεις. Ίσως τα έχεις με έναν Δίδυμο, ο οποίος αργεί να πάρει την απόφαση και απομακρύνεται λίγο λίγο. Όπως και να έχει, εσύ θέλεις να σώσεις τη σχέση σου και η για να χωρίσεις η σχέση πρέπει να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμό. Στην ουσία, εσύ απλώς το επισημοποιείς.


leonΛέων
Το τέλος μίας σχέσης πρέπει να είναι δραματικό, πιστεύεις, και πρέπει να μείνει χαραγμένο στη μνήμη του νυν πρώην συντρόφου σου. Αν έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, θα κλάψεις γοερά. Αν φταίει ο άλλος για τον χωρισμό, θα φροντίσεις να το μεγαλοποιήσεις, να του το τρίψεις στα μούτρα, κατά προτίμηση κάπου με κόσμο για να τραβήξεις τα βλέμματα.


parthenosΠαρθένος
Αφού βάλεις τον σύντροφό σου να κάνει τις δουλειές που του αναλογούν, και ίσως κάτι παραπάνω, βγάζεις την λίστα με τα υπέρ και τα κατά. Ανακοινώνεις τον χωρισμό σε ψυχρούς τόνους και αποφεύγεις τις συγκινήσεις. Τέλος, επειδή νιώθεις ενοχές, αφήνεις ένα γράμμα κάτω από την πόρτα του, εξηγώντας λίγο πιο ανθρώπινα τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.


zygosΖυγός
Είσαι από αυτούς που ενώ έχουν αποφασίσει ότι δεν ταιριάζουν με τον σύντροφό τους, θέλουν να πέσει στον άλλο η «ευθύνη» του χωρισμού. Γίνεσαι όσο πιο αφόρητος μπορείς, κάνεις τα πάντα για να φέρεις τον σύντροφό σου στα άκρα. Τελικά, αν δεν πάρει το μήνυμα, χωρίζεις όσο πιο ευγενικά μπορείς. Τόσο ευγενικά, που ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι τον χωρίζεις.


skorpiosΣκορπιός
Δεν μπαίνεις εύκολα σε σχέση, γι’ αυτό σου είναι δύσκολο να βγεις από αυτήν. Θα το φτάσεις και εσύ στα άκρα, αλλά όταν γίνει κάτι ασυγχώρητο, εκεί θα πεις «Τελειώσαμε». Σκοπός της ζωής σου, μετά από αυτό, θα είναι η εκδίκηση.


toxotisΤοξότης
Εσύ δεν αποφασίζεις ακριβώς να χωρίσεις. Στο μυαλό σου έχεις ποσοστά, για παράδειγμα, αν είσαι 80% αφοσιώμενος/η και 20% δεν είσαι, τότε όλα καλά. Όταν η ζυγαριά αρχίσει να γέρνει προς το δεν, τότε είναι που ζητάς λίγο χρόνο. Δεν χωρίζεις-χωρίζεις σχεδόν ποτέ, πρώτα παίρνεις χρόνο, μετά έχεις ελεύθερη σχέση με τον πρώην(;) και μετά αρχίζει και η ελεύθερη σχέση να ξεθωριάζει.


aigokerosΑιγόκερως
Εσύ αντιμετωπίζεις το χωρισμό, βάσει του πόσο έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου. Αν ο εγωισμός σου δεν έχει πληγωθεί καθόλου ή λίγο, τότε ζητάς όμορφα και ωραία μία μέρα να χωρίσετε. Αν ο εγωισμός σου πληγώθηκε πολύ, φροντίζεις πρώτα να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αλλιώς, χωρίζεις και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μετανιώσει που σε χώρισε.


ydroxoosΥδροχόος
Ξυπνάς μια μέρα και συνειδητοποιείς ότι ένα τόσο δημιουργικό άτομο σαν εσένα δεν θα έπρεπε να είναι σε σχέση έτσι κι αλλιώς. Όλα αυτά μετά από μία πιθανή φιλοσοφική συζήτηση με την παρέα σου περί θεσμών, οικογένειας και στερεοτύπων. Τελικά, χωρίζεις, δεν ξαναμιλάς ποτέ στον πρώην σύντροφό σου, αλλά συνεχίζεις να κάνεις παρέα με τους φίλους του.


ixthysΙχθείς
Το μόνο σενάριο στο οποίο χωρίζεις, είναι να σου πατήσουν την ψυχολογία στο πάτωμα. Όταν το κάνουν αυτό, κλαις, οδύρεσαι και τελικά γυρνάνε πίσω. Τότε είναι και η κατάλληλη στιγμή για να εκδικηθείς και αυτό κάνεις. Εντούτοις, ακόμη και μετά την εκδίκηση, ποτέ δεν θα σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι για τον πρώην σύντροφό σου, σαν άνθρωπο.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα