Γιατί νιώθουν πληγωμένα

Γιατί νιώθουν πληγωμένα

Ανά καιρούς νιώθουμε μία θλίψη, λόγω κακών επιλογών ή απλώς συνθηκών. Και κάθε ζώδιο τον δικό του λόγο να πληγώνεται.

Γιατί κάθε ζώδιο νιώθει πληγωμένο


kriosΚριός
Νιώθεις πληγωμένος συχνά επειδή ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς να κάνεις το σωστό, σχεδόν πάντα καταφέρνεις κάπως να τα περιπλέξεις με αποτέλεσμα να αποτύχεις. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις και αντί να προσπαθείς σκληρά να κάνεις καλύτερο φόκους.


tavrosΤαύρος
Ένα πρόβλημα σου αγαπητέ Ταύρε είναι ότι καταφέρνεις και βάζεις στη ζωή σου τα λάθος άτομα. Κάτι που συμβαίνει συχνά στη ζωή σου κα σε πληγώνει είναι ότι κάποιοι φαινομενικά φίλοι σε εγκαταλείπουν στα δύσκολα.


didimoiΔίδυμοι
Αυτά που θέλεις δεν πραγματοποιούνται τόσο εύκολα όσο περίμενες. Και όσο βλέπεις τους κοντινούς σου ανθρώπους να αποκτούν αβίαστα αυτά που επιθυμούν, πληγώνεσαι καθώς θα ήθελες και εσύ να σταθείς τυχερός.


karkinosΚαρκίνος
Ενδιαφέρεσαι τόσο για τους ανθρώπους που σε αγαπούν, που ξεχνάς τον εαυτό σου. Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχνάς τον εαυτό σου και το μονοπάτι που θέλεις να διαλέξεις στη ζωή. Αυτό είναι που σε θλίβει.


leonΛέων
Ο αέρας σου, η αυτοπεποίθηση και το μπρίο σου σε κάνουν να φαίνεσαι αρκετά δυνατός άνθρωπος. Όλοι όμως αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, ακόμη και εσύ Λέοντα. Και όποτε έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτές νιώθεις ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει.


parthenosΠαρθένος
Εσύ Παρθένε νιώθεις πληγωμένος όποτε τα πράγματα δυσκολεύουν . Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και χρειαστεί να εξηγήσεις σε κάποιον τα συναισθήματά σου, τα αντιμετωπίζεις με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι. Μια χαρά τα είχες καταχωνιάσει.


zygosΖυγός
Είσαι πολύ κοινωνικός. Αυτό έχει και τα καλά του αλλά και τα κακά του. Μπορεί να γνωρίζεις πολύ κόσμο και να είσαι θετικός μαζί του, αλλά δεν είσαι καθόλου καχύποπτος. Και τελικά καταλήγεις να κάνεις τις λάθος επιλογές. Και να πληγώνεσαι.


skorpiosΣκορπιός
Είσαι μυστικοπαθής και μυστήριος γενικά. Αν έχει γραφτεί για κάποιον το “Hello darkness my old friend”, αυτός είσαι εσύ. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, είσαι απλώς λιγάκι καταθλιπτικός από τη φύση σου.


toxotisΤοξότης
Σου αρέσει να εξερευνείς και αυτό είναι καλό γιατί μαθαίνεις πολλά. Το πρόβλημα σου είναι ότι εξερευνείς τόσο που δεν κρατάς και λίγη φαιά ουσία για να καταλάβεις προς τα πού κλίνεις περισσότερο. Και νιώθεις χαμένος και μόνος.


aigokerosΑιγόκερως
Αν κάτι σε δυσκολεύει αυτό είναι η δυσκολία σου στο να προσαρμοστείς σε καινούριες παρέες, γενικά σε μέρη που πρέπει να κοινωνικοποιηθείς. Κι αυτό σε πληγώνει, θα ήθελες να είσαι λιγάκι πιο συναισθηματικά ευφυής.


ydroxoosΥδροχόος
Δε θέλεις να σε κατευθύνει η μάζα, έτσι προσπαθείς να κρατήσεις την προσωπικότητά σου αυθεντική. Δυστυχώς, όσο μεγαλώνεις πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάποιες κοινωνικές νόρμες και αυτό σε πληγώνει.


ixthysΙχθείς
Είσαι ονειροπόλος, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι σκέφτεσαι μόνο θετικά πράγματα. Σκέφτεσαι και αρνητικά, και ένα από αυτά είναι το μέλλον για το οποίο είσαι συχνά αρκετά απαισιόδοξος.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ο Αστρολογικός Γιατρός σας Ο Αστρολογικός Γιατρός σας
Η ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα