Πιστά και... άπιστα ζώδια

Πιστά και... άπιστα ζώδια

Ποια ζώδια είναι οι πιο πιστοί σύντροφοι και ποια είναι αυτά που έχουν την έμφυτη τάση να παρασύρονται από πειρασμούς;

Διαβάσαμε τι «έγραψαν» τα αστέρια για την φύση του κάθε ζωδίου και σας παρουσιάζουμε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και ποιοι έχουν αλλεργία στη μονογαμία.

Τα πιστά ζώδια
Γνωστοί για την αφοσίωση και την αξιοπιστία τους, όλα τα λεγόμενα «σταθερά» ζώδια εκτός από τον Υδροχόο – δηλαδή οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί – αποτελούν τους πιο πιστούς εραστές. Στην σχετικά απίθανη περίπτωση που κάποιο εκ των τριών αυτών ζωδίων παρασυρθεί, σίγουρα θα λάβετε σημάδια αρκετά γρήγορα, ώστε να προλάβετε το παραστράτημά τους και να επιλύσετε τυχόν μεταξύ σας διαφορές: Ακριβώς εξαιτίας της σταθερής τους φύσης, δεν τους αρέσουν οι γρήγορες αλλαγές και τους αρέσει να αποκτούν σταθερές συνήθειες στην συναισθηματική τους ζωή.

Παρ’ όλα αυτά, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε για τους Σκορπιούς: Μπορεί να μην βρείτε πιο αφοσιωμένο σύντροφο από αυτόν, αλλά αυτό ισχύει μόνο εφόσον είστε κι εσείς εξίσου αφοσιωμένοι. «Ραγίστε» την εμπιστοσύνη που σας έχει, και θα τον δείτε να φεύγει μακριά σας για πάντα.

Ο Αιγόκερως είναι επίσης ένα από τα ζώδια που παίρνουν στα σοβαρά τις δεσμεύσεις. Αναζητά τον εραστή-σύντροφο που θα τον στηρίξει σε κάθε πλευρά της ζωής του, από την καριέρα και το κοινωνικό του status μέχρι το κρεβάτι του. Κι ακριβώς επειδή είναι τόσο απαιτητικός με το ταίρι του, εφόσον το βρει, δύσκολα θα ρισκάρει να το χάσει, λοξοκοιτώντας δεξιά κι αριστερά.

Γνήσιο ζώδιο της γης, ο Παρθένος είναι εξίσου πρακτικός στους υπολογισμούς του, ακόμη και στη συναισθηματική του ζωή. Τον ενδιαφέρει περισσότερο το συναίσθημα και η αγάπη παρά το σεξ, γι’ αυτό και δεν ψάχνει την εφήμερη απόλαυση σε ξένα κρεβάτια.

Τέλος, ο «οικογενειάρχης» Καρκίνος συγκαταλέγεται επίσης στις αξιόπιστες επιλογές για μια σταθερή σχέση, αφού αυτό που αναζητά είναι ένα ταίρι με το οποίο θα θέσουν μαζί «ρίζες» και θα περάσει στο πλάι του όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Πιστά και... άπιστα ζώδια

Ποια είναι τα πιο άπιστα ζώδια;

Τα πιο επιρρεπή στις «κουτσουκέλες» ζώδια είναι αυτά για τα οποία η προσωπική τους ελευθερία αποτελεί προτεραιότητα και αξία σαφώς σημαντικότερη από την συντροφική δέσμευση και τους συμβιβασμούς. Ο από κάθε άποψη ανεξάρτητος Κριός δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει την λίμπιντό του και, ακόμη κι αν βρεθεί σε μια σοβαρή σχέση, πάντα θα σκέφτεται τον εαυτό του σαν ένα single, έτοιμο για κάθε πρόκληση άτομο. Παρομοίως, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι παιδιά του ακατάπαυστου φλερτ, γι’ αυτό και δύσκολα κάποιος μπορεί να τους πείσει να «νοικοκυρευτούν» και να δεσμευτούν, ενώ ακόμη κι όταν αποφασίσουν να δοκιμάσουν μια μόνιμη σχέση, χρειάζονται αρκετό χώρο για να αναπνέουν.

Όσο για τους Ζυγούς, μπορεί μαζί τους να πιστέψετε πως είστε σε ασφαλές έδαφος, με τα εχέγγυα πίστης και συντροφικότητας που τους συνοδεύουν, αλλά δεν είναι απολύτως ασφαλές να ποντάρετε στην αφοσίωσή τους, παρά μόνο όταν συμφωνήσετε από κοινού ότι η σχέση σας είναι αποκλειστική. Ως γνωστόν, σπανίως οι Ζυγοί ξέρουν τι θέλουν και δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να πουν «όχι». Αν συνυπολογίσετε και την φυσική έλξη που ασκούν στους γύρω τους, έχετε μια σαφέστερη εικόνα για τον λόγο που οι «φήμες» τους τοποθετούν στους πιο απρόβλεπτους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Και τέλος, μας μένουν τα Ψαράκια. Οι Ιχθείς που… ξεγλιστρούν σαν χέλια και ερωτεύονται με την ίδια ευκολία και ταχύτητα που τους περνά. Συχνά επιρρεπείς στο ψέμα, οι Ιχθείς κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τους γνωρίζετε από την καλή και την ανάποδη. Ακόμη πιο δύσκολο με τους Ιχθείς είναι να μάθετε σίγουρα αν σας απάτησαν – κι ίσως έτσι, είναι καλύτερα.

πηγή: in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο