Jyoti Yoga στην Αθήνα

Jyoti Yoga στο κέντρο της Αθήνας

Μια ολοκαίνουρια σχολή γιόγκα άνοιξε τις πόρτες της στο Κολωνάκι, για να προτείνει πολλά νέα και ενδιαφέροντα ζεν προγράμματα.

Μία νέα πρόταση για την σωματική και πνευματική άσκηση έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για την σχολή Jyoti Yoga που συνδέοντας την Hatha Υoga και το coaching, υποστηρίζει και ενθαρρύνει τους ανθρώπους, να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να προκαλέσουν τα σωματικά, νοητικά και ψυχικά τους όρια και να διαχειριστούν με επιτυχία τις καθημερινές προκλήσεις απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Η Jyoti Yoga, εξειδικευμένη στο yoga therapy, υποστηρίζει συνολικά, ανθρώπους που έχουν κληθεί να διαχειριστούν δύσκολες σωματικές προκλήσεις μετά από τραυματισμούς ή διάγνωση δύσκολων και χρόνιων ασθενειών.

Είναι εγκεκριμένο μέλος της Yoga Αlliance, διενεργεί εκπαιδευτικά προγράμματα Yoga για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με συνολικά και ουσιαστικά με τον εαυτό τους ή να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο της Yoga και του coaching.

Σε νέο, ζεστό χώρο στο Κολωνάκι, (Σκουφά 24Α) τo πρόγραμμά διαμορφώνεται πάντοτε σύμφωνα με τις ανάγκες των ασκούμενων. Περιλαμβάνει σωματική άσκηση, αναπνευστικές ασκήσεις, χαλάρωση. Η διάρκειά του είναι 1 ώρα και 30 λεπτά (εκτός του Jyoti Yoga COACHING YOU, το οποίο είναι μια 2ωρη πρόκληση).

H έμπειρη ομάδα της Jyoti Yoga θα σας προτείνει να ενταχθείτε στα κατάλληλα για εσάς ομαδικά προγράμματα ή θα δημιουργήσει το προσωπικό σας (personal) πρόγραμμα.

Jyoti Yoga στο κέντρο της Αθήνας


Τα ομαδικά προγράμματα που έχει ετοιμάσει η ομάδα της Jyoti Yoga είναι τα ακόλουθα:

-Our Jyoti Morning Sequence: Περνώ σταδιακά από την ηρεμία της νύχτας σε κατάσταση εγρήγορσης. Αυξάνω την κινητικότητα στις αρθρώσεις μου, δυναμώνω και διατείνω το μυϊκό μου σύστημα, τονώνω την ροή του αίματος και της λέμφου. Αφιερώνω στον εαυτό μου τις πρώτες ώρες μιας μοναδικής και υπέροχης ημέρας.

-Jyoti Challenge: Προκαλώ τα όριά μου, κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο. Αποφασίζω μόνος μου, μέχρι που θέλω να πάω σήμερα.

-Jyoti Detox Flow: Έντονη κίνηση και ροή – flow. Ανεβάζω θερμοκρασία και απομακρύνω την ένταση.

-Find your Jyoti alignment: Με τεχνικές ευθυγράμμισης βρίσκω την δική μου δυναμική θέση στο χώρο. Καλλιεργώ επίγνωση του σώματός μου. Γνωρίζω, σέβομαι, απολαμβάνω και αγαπώ το σώμα μου.

-Explore your Jyoti strength: Δυναμώνω συνολικά. Το σώμα μου κατακτά μυϊκή δύναμη και νιώθω ασφαλής. Τονώνω την αυτοπεποίθηση μου. Είμαι δυνατός.

-Jyoti Flexibility: Καλλιεργώ σωματική ευλυγισία. Καλλιεργώ τη δεξιότητα να κινούμαι με ευελιξία και άνεση στην καθημερινότητα μου.

-Jyoti Balance: Ισορροπώ. Το σωματικό μου επίπεδο ανακτά ισορροπία μεταξύ δεξιάς και αριστερής πλευράς, μεταξύ πάνω και κάτω μέρους του σώματος. Βρίσκω την ισορροπημένη θέση για εμένα μέσα στο χώρο, μέσα στη ζωή.

-Be Jyoti and free: Λαμπερά και ελεύθερα χαμογελώ. Απολαμβάνω την στιγμή. Απολαμβάνω την ημέρα. Είναι Παρασκευή.

-Jyoti Weekend Spirit: Το σώμα μου αναζητά την κίνηση. Την αναζωογόνηση. Απολαμβάνω το Σαββατοκύριακό μου.

-Jyoti Yoga coaching you, 2 hours session: Αποτελεί ένα εβδομαδιαίο Special Event της σχολής μας. Είναι ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο και εξολοκλήρου δομημένο πάνω στην φιλοσοφία της Jyoti Yoga.

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Σαν Σήμερα