Άρης στους Διδύμους (4/3-22/4)

Άρης στους Διδύμους

mars-120Ο Άρης είναι η δράση, η ένταση, ο τρόπος που διεκδικούμε και μαχόμαστε στην ζωή μας.

Στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την περίοδο «αντανακλαστικά» μπορεί να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το περιβάλλον μας, πρέπει να αποφεύγουμε τις λέξεις που δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω.

Αυτός ο Άρης δύσκολα σηκώνεται από την «καρέκλα» του για να διεκδικήσει, όχι γιατί είναι αράθυμος αλλά επειδή θεωρεί ότι όλα μπορεί να τα καταφέρει έχοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα.

Το κοφτερό μυαλό και η κοφτερή γλώσσα είναι το μεγάλο ατού αυτού του Άρη. Το ένστικτο είναι άλλο ένα γνώρισμα του Άρη και σε ερωτικό επίπεδο.

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων έχει ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο να αντιδρά, αυτός ο τρόπος είναι η επικοινωνία, τα μηνύματα.

Οι διαμάχες που θα παίζονται σε λεκτικό επίπεδο.

Συνελεύσεις, συμφωνίες, συμβούλια, εμπόριο, επικοινωνία, μετακινήσεις, νεαρά άτομα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συνθέτουν ένα πίνακα αντιπαραθέσεων.

Ο τρόπος που μιλάμε και εκφραζόμαστε θα έχει ένταση και επιθετικότητα. Τα γραπτά επίσης θα απεικονίζουν τη μαχητικότητα. Όλα θα είναι σαν μία αγόρευση σε ένα δικαστήριο που υπάρχουν αντιμαχόμενες πλευρές, η βία με την κλασσική έννοια δεν υπάρχει (π.χ. χειροδικία), όμως όλοι ξέρουμε ότι το ίδιο αδυσώπητη μπορεί να είναι και η λεκτική βία.

Αυτό το διάστημα ότι έχει σχέση με μετακινήσεις είναι επίφοβο. Ότι έχει σχέση με εκπαιδευτικά προγράμματα γίνεται με προβλήματα. Μπορούμε να αποφύγουμε τα βιαστικά συμπεράσματα, τα νεύρα και τις λέξεις που μπορεί να πληγώσουν τον συνάνθρωπο μας, γιατί όπως πολύ σοφά λέει και μια ελληνική παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει».


Πως θα σας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας

kriosΚΡΙΟΣ
Θα είστε υπερβολικά κινητικοί. Γρήγορες αποφάσεις και δυνατός λόγος. Έχετε αυθόρμητη συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον σας (φίλους, συγγενείς, νεαρά άτομα κτλ.). Θα είστε πολυάσχολοι και θέλετε να τελειώνετε γρήγορα με συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα. Προσοχή στις μετακινήσεις.


tavrosΤΑΥΡΟΣ
Η Διεκδίκηση των κεκτημένων σας είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Σίγουρα τα έξοδα θα είναι αυξημένα, αλλά κι η επιθυμία σας να αγοράσετε υλικά αγαθά που πάντα επιθυμούσατε. Ηθικά θέματα σας προκαλούν εκνευρισμό. Προσοχή σε άστοχες αγορές λόγω κεκτημένης ταχύτητας.


didimoiΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης είναι στο ζώδιο σας και σας δίνει τη δύναμη και το σθένος να διεκδικήσετε ότι έχετε ανάγκη. Πολυάσχολοι και δραστήριοι όλο αυτό το διάστημα. Προσοχή στις γρήγορες αποφάσεις. Ο λόγος σας θα είναι κοφτός και τα γραπτά σας στοχευμένα. Χαλάτε πολύ ενέργεια γι’ αυτό καλό θα είναι μην ανοίγετε πολλά μέτωπα. Είναι ευκαιρία να υποστηρίξετε τις απόψεις σας αλλά μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Προσοχή στα ατυχήματα.


karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η εσωτερική ένταση που μπορεί να έχετε. Αισθάνεστε τον ανταγωνισμό απέναντί σας, χωρίς να ξέρετε από που προέρχεται κι αυτό θα εντείνει την ανησυχία σας. Αποφύγετε το άγχος που δεν έχει πραγματικά αίτια και σας κάνει να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Η δράση σας θα γίνεται σε κλειστούς χώρους, εκεί πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας.


leonΛΕΩΝ
Ο Άρης σας κάνει παρορμητικούς στην έκφραση των ιδεών σας. Έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρέες σας. Διεκδικείτε θέση μέσα σε μια ομάδα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι διαμάχες με τους ομοϊδεάτες σας, αποφύγετε τις ανούσιες κόντρες. Βοηθάτε με σθένος τους πιο αδύναμους και με αυτόν τον τρόπο η δράση σας θα είναι αποτελεσματική αλλά και αξιόλογη.


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνική σας καταξίωση είναι το αντικείμενο της δράσης σας. Πολλές δραστηριότητες για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αν θέλετε να πετύχετε κάποιο στόχο, ο Άρης σας βοηθά σε κάθε διεκδίκηση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι ανταγωνιστές σε ότι αφορά την καριέρα αλλά και την άνοδο σας σε υψηλότερα κλιμάκια της ιεραρχίας. Αποφύγετε τις διαμάχες σε κάθε κοινωνική προβολή, γιατί θα έχετε συνέπειες.


zygosΖΥΓΟΣ
Θέλετε, αυτό το διάστημα, να φύγετε από τα καθιερωμένα. Αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας. Ανακαλύψτε καινούργια πράγματα που θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από τα κολλήματα του προηγούμενου διαστήματος. Οι σπουδές και τα ταξίδια σε διαφορετικές κουλτούρες είναι το καλύτερο, ώστε ο Άρης να λειτουργήσει θετικά και εποικοδομητικά. Προσοχή στην παρόρμηση, μην κάνετε παρακινδυνευμένες εξορμήσεις.


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης σας δημιουργεί ψυχολογική φόρτιση. Αν έχετε οικονομικές διαφορές ή εμπλοκές σε οικονομικά τρίτων, μπορεί να έχετε διαπληκτισμούς κι εντάσεις. Αποφύγετε να εμπλακείτε με τα οικονομικά του/της συντρόφου. Αν θέλετε να εμβαθύνετε σε πνευματικά ή μεταφυσικά θέματα είναι η κατάλληλη περίοδος, αρκεί να ξέρετε ότι θα κλονιστείτε με ότι «ανακαλύψετε». Προσοχή στις κτητικές σας τάσεις στα ερωτικά θέματα.


toxotisΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης προκαλεί εντάσεις σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Καλό θα είναι να κρατάτε χαμηλούς τόνους, γιατί δεν θα αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο. Νομικά θέματα ίσως να σας απασχολήσουν. Θα είναι εύκολο για εσάς να κατευνάσετε τα πνεύματα, αφού θα είστε πιο νηφάλιοι. Προσοχή στις κριτικές, που μπορεί να είναι καυστικές και θα γίνουν αιτία προστριβής με συνεργάτες και συντρόφους.


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονη καθημερινότητα με πολλές αντιπαραθέσεις. Ο χώρος εργασίας είναι πολύ ευαίσθητος αυτό το διάστημα, θα πρέπει να δείξτε υπομονή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει ένταση με συναδέλφους ή τους εργοδότες σας. Προσοχή στην υγεία σας. Τα πρακτικά θέματα που θα θέλετε να διεκπεραιώσετε θα γίνονται μετ’ εμποδίων, οπότε η υπομονή είναι το κυριότερο προτέρημα αυτό το διάστημα.


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης δεν είναι αρνητικός για εσάς, αντίθετα σας γεμίζει ενθουσιασμό. Διεκδικείτε το ερωτικό σας ταίρι και θέλετε να χαρείτε στο έπακρο τις χαρές της ζωής. Καταπιάνεστε με τη δημιουργία και θα θέλετε να ασχοληθείτε με χόμπι που απαιτούν ενέργεια π.χ. σπορ. Με τα παιδιά μπορεί να υπάρχει ένταση, που είναι στο χέρι σας να την κατευνάσετε. Χαρίσετε τους τη δυνατότητα να εκτονωθεί με το δημιουργικό παιχνίδι ή την άθληση.


ixthysΙΧΘΥΕΣ
Έχετε πολλά να κάνετε στο χώρο του σπιτιού, ίσως μια ανακαίνιση σας φέρει αναστάτωση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι βλάβες και τα ατυχήματα μέσα στον οικείο χώρο. Αποφύγετε τις εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα π.χ. με τους γονείς σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια, υπάρχει νευρικότητα πρέπει την διαχειριστείτε γι’ αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους.

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
2 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
22 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
16 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα