Άρης στον Λέοντα (11/6-29/7/21)

Άρης στον Λέοντα

mars-120

Ένας ξεχωριστός Άρης με μεγάλη δημιουργική δύναμη.

Είναι ξεχωριστός γιατί θέλει να υπερέχει, να βρίσκεται στην κορυφή κάθε εγχειρήματος, είτε είναι μια επίθεση, είτε είναι μια ερωτική διεκδίκηση, είτε είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία.

Είναι ο Άρης που μπορεί να κάνει ένα «σόου» μόνος του, αφού δε χρειάζεται συντελεστές γιατί έχει τη θεατρικότητα και τη δύναμη να επιβληθεί στο κοινό.

Η τάση να δοκιμάζουμε την τύχη μας χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες είναι συνηθισμένη τακτική με τον Άρη στο Λέοντα. Η τάση να υπερασπιζόμαστε τους αδύναμους και το σθένος να τα βάζουμε με τους δυνατούς αντιπάλους είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του Άρη.

Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ένας πλανήτης που δείχνει την επίθεση, τη σεξουαλικότητα, την ενεργητικότητα αλλά και την αρνητική πλευρά όλων αυτών στην ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου. Όποτε ας δούμε και την αρνητική πλευρά και την «συμπλεγματικότητα» που εμπεριέχει ο Άρης στο Λέοντα.

Αυτή η κραυγαλέα υπεροχή μπορεί να αποβεί αρνητική για τα παιδιά καθώς η τάση εγωισμού βγαίνει αφιλτράριστη. Ο ναρκισσισμός κι η έπαρση είναι γνωρίσματα των ηγετών που επιφέρουν κινδύνους στους πολίτες.


Όσον αφορά την συγκεκριμένη περίοδο, αυτός ο Λέοντας διεκδικεί την απόλυτη χαλάρωση σε ότι αφορά τις χαρές της ζωής.

Ο Λέοντας είναι ζώδιο της φωτιάς κι ο Άρης εκεί κάνει επικίνδυνα παιχνίδια, γιατί μπορεί να βγάλει έντονο ανταγωνισμό και τάσεις επικράτησης σε επίπεδο ηγετών. Επίσης τη συγκεκριμένη περίοδο μεγάλη είναι η επικινδυνότητα σε ότι έχει σχέση με φωτιά.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η ενεργοποίηση των δύο άλλων μεγάλων πλανητών του Κρόνου και του Ουρανού, σαν μετάφραση με απλά λόγια, στις αρχές Ιουλίου θα υπάρχει μπλοκαρισμένη ενέργεια που μπορεί να εκτροχιαστεί με έναν ξαφνικό και απότομο τρόπο μέσα από συγκρούσεις.

Οι «μάχες» μπορεί να αφορούν μια μεγαλύτερη γκάμα ανθρώπων με δυσμενή αποτελέσματα. Προσέχουμε στους χώρους διασκέδασης και προστατεύουμε τα παιδιά. Πολλές συνέπειες από λάθος χειρισμούς στα οικονομικά και το τζόγο.

Ας μείνουμε όμως στη θετική δημιουργία κι ας βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, ο αγώνας ας μείνει στο επίπεδο της καλλιτεχνίας, στα δικαιώματα των παιδιών και των αδυνάτων κι ας στρέψουμε την δυναμική μας στον έρωτα, τη διασκέδαση, ο υγιής ανταγωνισμός να διοχετευτεί στα σπορ και στις συναυλίες.


Πως θα επηρεάσει τα Ζώδια

kriosΚΡΙΟΣ
Μεγάλη ερωτική διάθεση, έμπνευση και δημιουργία. Διεκδίκηση και ανατροπές. Δυναμικές σχέσεις με τα παιδιά.

tavrosΤΑΥΡΟΣ
Οικογενειακά και θέματα ακινήτων θα γίνουν το «μήλο της έριδος». Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι.

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ
Τρέχετε και δε φτάνετε. Μιλάτε ακατάπαυστα και βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Έντονες οι σχέσεις με συγγενείς και φίλους.

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έξοδα και οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και πρωτοβουλίες για απόκτηση χρημάτων. Προσοχή στις «αψυχολόγητες» αγορές.

leonΛΕΩΝ
Μία πολύ δυναμική περίοδος για εσάς, διεκδικείτε, τολμάτε και επιτίθεστε. Προσοχή μη διαταραχθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσωτερική αναστάτωση και κρυφός ανταγωνισμός. Συγκρούσεις που δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια.

zygosΖΥΓΟΣ
Μεγάλη κοινωνικότητα. Αγωνίζεστε μαζί με άλλους για μια ιδέα, θέλετε να υπερισχύσετε. Αποφύγετε τις εντάσεις με τις παρέες σας.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανταγωνισμός σε κέντρα εξουσίας είναι το κυριότερο γνώρισμα. Αγώνας για κοινωνική καταξίωση.

toxotisΤΟΞΟΤΗΣ
Εξωστρέφεια κι αγώνας για φυγή από τα καθιερωμένα. Έντονη διεκδίκηση ελευθερίας. Προσοχή σε μακρινά ταξίδια.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολα αντιμετωπίζετε το παρελθόν. Εντάσεις και ανταγωνισμοί. Αίσθηση ανασφάλειας σε οικονομικές υποχρεώσεις.

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε να αντιμετωπίσετε φανερούς «εχθρούς». Εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σε συνεργασίες.

ixthysΙΧΘΥΕΣ
Η καθημερινότητα σας κουράζει. Οι εργασιακές σχέσεις θυμίζουν «ρινγκ». Αποφύγετε την κούραση και προσέξτε την υγεία σας.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
7 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
0 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα