Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9/21)

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

moon-120

Η ματαιοδοξία πάει περίπατο, επί του πρακτέου όμως μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Τακτοποιούμε τις εκκρεμότητες και βρίσκουμε τρόπους ή εφευρίσκουμε τρόπους (καλύτερα) για να προλάβουμε τις εξελίξεις.

Αυτή την αρχή επιβάλλει η νέα Σελήνη στην Παρθένο, οικονομικά, ηθικά, βιολογικά ακόμα και κοινωνικά θέματα έρχονται να μας θυμίσουν τις υποχρεώσεις στον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας.

Απλά καθημερινά θέματα θα γεμίσουν τα κενά, ότι έχουμε να κάνουμε δεν θα το θεωρούμε σαν υποχρέωση, αλλά καθήκον.

Σίγουρα τα απρόοπτα θα υπάρχουν και μάλιστα από άτομα εξουσίας ή από κυβερνήσεις που θα τρέχουν πίσω από γεγονότα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ένα διαφορετικό τρόπο ίσως από ότι πρότινος, θέματα που δεν είναι άλλα από τα εργασιακά, διατροφής, υγείας και περίθαλψης, ασφάλειας, οικονομικά, στέγασης κτλ.

Δηλαδή θα πρέπει να βρεθούν λύσεις πρωτοποριακές που θα λύνουν αυτά τα “τετριμμένα” καθημερινά θέματα, πολύ πιθανόν να προβούν (οι έχοντες και κατέχοντες) σε ριζοσπαστικές μεθόδους, που θα αποφέρουν αποτελέσματα, γιατί η περιπατημένη μάλλον δεν τους βγαίνει.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε θετικά νέα σε θέματα που αφορούν τα φάρμακα, την εργασία και τους φίλους μας τα μικρά ζώα. Η τεχνολογία, η στατιστική και ο ορθολογισμός θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον, γιατί κάνοντας εικασίες μόνο, δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε “ζωτικά” προβλήματα και υποχρεώσεις.

Λύσεις υπάρχουν αρκεί να μην μένουν στα λόγια, ας λειτουργήσουμε λίγο πιο ριζοσπαστικά χωρίς να φοβόμαστε την αλλαγή που θα συνδυάζεται (φυσικά) με τη δουλειά σε πρακτικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο.

Ζώδια και νέα Σελήνη στην Παρθένο

kriosΚΡΙΟΣ
Ασχοληθείτε με τον εργασιακό τομέα, αρχίστε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και τα κέρδη θα έρθουν από κει που δεν το περιμένατε.

tavrosΤΑΥΡΟΣ
Αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή σας, κάνετε μια νέα αρχή και μην φοβάστε την αλλαγή, έχετε σκεφτεί ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό σας;

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ
Η ψυχολογική αναστάτωση που αισθάνεστε για τα θέματα της οικογένειας θα γίνει το έναυσμα να ασχοληθείτε με αυτή.

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επικοινωνία και σχέσεις με τον περίγυρό σας θα ενταθούν, μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχετε από φίλους και ομάδες αυτό το διάστημα.

leonΛΕΩΝ
Ξεκινά μία νέα περίοδος για τα οικονομικά σας. Αλλαγές στην καριέρα θα συμβούν, να είστε εκεί για να αλιεύσετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντε μια καινούργια αρχή, επιλέξτε πράγματα πρωτοποριακά ξεφύγετε από τα τριμμένα.

zygosΖΥΓΟΣ
Κλεισμένοι στον εαυτό σας κάνετε τον απολογισμό, ίσως θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας ξυπνήσουν μνήμες ή σας δείξουν τις υποχρεώσεις.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικεντρωθείτε στη συλλογική δράση. Σχέσεις και συνεργασίες θα σας βγάλουν από το λήθαργο.

toxotisΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη σας προτείνει να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, οι αλλαγές και τα ξαφνικά γεγονότα στον εργασιακό χώρο θα σας βοηθήσουν.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρχίστε μια καινούργια φιλοσοφία ζωής. Ότι αλλαγές κάνετε σε καλλιτεχνικά και ερωτικά θέματα θα είναι προς όφελός σας.

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομικά και οικογενειακά θέματα θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Βάλτε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας και μην εγκλωβίζεστε στο παρελθόν.

ixthysΙΧΘΥΕΣ
Κάντε μια νέα αρχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ίσως ξαφνικές συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το περιβάλλον, θα έχουν καλές συνέπειες στις συνεργασίες σας.

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
26 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
28 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα