Αφροδίτη στον Σκορπιό (10/9-6/10)

Αφροδίτη στον Σκορπιό

venus-120

Όταν πορεύεται η Αφροδίτη στο Σκορπιό ο έρωτας και το χρήμα είναι συνυφασμένα με κάτι σκοτεινό και αδιόρατο που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε.

Ο έρωτας στο Σκορπιό μου θυμίζει το έντομο που έλκεται από την λάμπα και στο τέλος καίγεται, τώρα το ζήτημα είναι τι γίνεται με αυτούς που έχουν γεννηθεί με Αφροδίτη στο Σκορπιό θα σας το πω ευθέως συνήθως είναι η λάμπα.

Το πάθος και το ένστικτο έχουν την τιμητική τους. Είναι μία περίοδος που από την μεγάλη αγάπη πάμε στην κτητικότατα και από το κέρδος στην απληστία.

Μην σας τρομάζουν όλα αυτά είναι κομμάτια της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η επιχειρηματική δράση και το “μαύρο” χρήμα θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά, επίσης κέρδη από αποταμιεύσεις, κρυφή εργασία, συντάξεις κτλ θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Συναισθηματικές εξαρτήσεις, σεξουαλικότητα και αγάπη όλα μαζί θα χαρακτηρίζουν την ερωτική ζωή, το θέμα είναι ποιος θα αντέξει τον μετέπειτα απολογισμό.

Στα μέσα του μήνα ο Κρόνος θα προσπαθήσει να εκλογικεύσει τα συναισθήματα και να εγκλωβίσει με τα “πρέπει” τα “αχαλίνωτα” και εκεί πρέπει να προσέξουμε γιατί στις 23/9 όποιος δεν αντέχει φεύγει. Υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα διάσπασης, όποτε μην πιέζετε καταστάσεις γιατί αυτός ο Ουρανός (τρελαμένος) μέσα στον Ταύρο μπορεί να κάνει επανάσταση.

Στα τέλη του μήνα αυτή η Αφροδίτη θα έχει τον Ποσειδώνα να την προστάζει να αφεθεί στο όνειρο, πόσο να αντισταθεί μαζί με τον ανάδρομο Ερμή; ζει το όνειρο και αφήνει την φαντασία να καλπάσει, τώρα θα είναι οι αναμνήσεις που θα γυρνούν σαν Ερινύες; θα είναι παλιές αγάπες που ακόμα δεν έχουν “αναπαυθεί”; πάντως είναι ευκαιρία να ψάξουμε τα βάθη της ψυχής μας να θυμηθούμε τις καλές στιγμές και να αφήσουμε το ρομαντισμό να ποτίσει την ερωτική μας ζωή.

Είναι μία καλή περίοδο για κάθε είδους πνευματική ενασχόληση, αξιόλογα έργα τέχνης, λογοτεχνία μυστηρίου, κινηματογράφος κτλ θα έχουν την τιμητική τους, όμως όλα αυτά στην υπέρτατη υπερβολή, γιατί έχουμε και το Δία που λέει: ότι είναι να κάνεις μην το λυπηθείς, όμως εσείς πρέπει να κρατήσετε το “μέτρο” μην ξεφύγετε.

Αν τα περάσετε όλα αυτά χωρίς να σας αγγίξει ο έρωτας με τα βέλη του, τότε θα έχετε μείνει αλώβητοι αλλά το ανικανοποίητο θα σας στοιχειώνει.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
6 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
25 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
18 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα