Πανσέληνος στον δυναμικό Κριό 20/10

Πανσέληνος στον δυναμικό Κριό (20/10)

Φως ιλαρών ή λυκόφως

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου διόλου ευκαταφρόνητη, γι’ αυτό λοιπόν ακούστε καλά (τρόπος του λέγειν).

Περνάμε μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου από συμπληγάδες, αν βγούμε αλώβητοι θα έχουμε βγει νικητές από μεγάλες καταστροφές, εντάσεις και βίαιες αντιδράσεις.

Όσον αφορά τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, το πιθανότερο να υπάρχουν αντιδράσεις από γνωστό “εχθρό” χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι ευαισθησίες του απλού λαού που θα διακατέχεται από αισθήματα ανδρείας.

Τώρα εσωτερικές διαβουλεύσεις θα φέρουν προστριβές σε κλειστές ομάδες πχ. μέσα σε ένα κόμμα, δικαστικές διαμάχες που οι αντιπαραθέσεις θα βγουν εκτός ορίων, πρόσωπα εξουσίας θα δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο.

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για φυσικά φαινόμενα ή και μη φυσικά, και αλλά γεγονότα ωθούμενα από ανθρώπινο χέρι.

Η εκδίκηση και η σκληρότητα μπορεί να έχει αποδέκτη κάποιον έξω από σας (έναν άλλον δεν τον ξέρεις),όμως μπορεί να στρέφεται κι απέναντι στον εαυτό μας.

Τουλάχιστον, ας έχει σκοπό να εξαλείψουμε καθετί που μας φέρνει σε κατάσταση οργής, μετατρέποντας τα “άγρια” συναισθήματα σε δημιουργία και η μάχη που θα δώσουμε να έχει σαν σκοπό να καταστρέψει την αρνητικότητα από πάνω μας.

“Πολεμικό” λοιπόν το επόμενο διάστημα παγκόσμια αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, ας οπλιστούμε με υπομονή, να αποφεύγουμε παρακινδυνευμένες ενέργειες και να μην λειτουργούμε εν βρασμώ ψυχής (μετρήστε μέχρι το δέκα).

Πάθη, ζήλιες, ίντριγκες και προπάντων βιαστικές κινήσεις μπορεί να φέρουν ατυχήματα (σιγά και σταθερά).

Ο παρορμητικός σταυρός (Κριός,Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) γεννημένοι στο τέλος των ζωδίων πρέπει να είναι περισσότερο προσεχτικοί και επίσης όσοι έχουν ωροσκόπο, Σελήνη στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών, δεν σας λέω να ακινητοποιηθείτε αλλά να αφήσετε τις δύσκολες αποφάσεις για αργότερα, άσχετα αν ο Ερμής είναι σε ορθή φορά, γιατί μπορεί να είχατε πολλά “μαζεμένα” και συναισθηματικά να είστε φορτισμένοι.

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
26 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
12 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα