Άρης στον Σκορπιό (30/10-13/12/21)

Άρης στον Σκορπιό

Ήρθε η ώρα της δράσης και του πολέμου, μέσα από ενδοσκόπηση, μέσα από εκρήξεις που προέρχονται από το παρελθόν. Ομολογουμένως είναι ένας Άρης σε έξαρση, μία δύσκολη περίοδο που η δράση θα προέρχεται από καταπιεσμένα ένστικτα και πάθος χωρίς να υπολογίζετε ο κίνδυνος.

mars-120

Ο Άρης δείχνει τον τρόπο που ενεργούμε, που κάνουμε τις επιθέσεις μας. Ίσως οι επιθέσεις να προέρχονται από “υπόγειες” διεργασίες, θα σας πρότεινα να κάνετε εικόνα στο μυαλό σας την λάβα που πετάγεται από ένα ηφαίστειο και χύνεται στο χώμα εξαφανίζοντας τα σπαρτά, τα σπίτια, τους δρόμους μέχρι να φτάσει στην θάλασσα.

Θα υπάρχει η τάση να διεισδύουμε σε άλλα επίπεδα ψάχνοντας για την αλήθεια χωρίς να έχουμε την αίσθηση του κινδύνου πχ ψυχανάλυση.

Όμως ο Άρης στον Σκορπιό είναι η γήινη πλευρά του έρωτα, όχι η εξευγενισμένη και ρομαντική είναι το ένστικτο, το πάθος, η ζήλια και η εξάρτηση.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία.

Στις 11/11 πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας γιατί μπορεί να πληγώσουν, τα μυστικά από το παρελθόν και επίσης τις μετακινήσεις.

Στις 17/11 είναι μία από τις δύσκολες όψεις με τον Ουρανό να εξοργίζει τον Άρη στον Σκορπιό. Προσέχουμε τις συγκρούσεις, ατυχήματα γιατί τα αποτελέσματα και οι συνέπιες θα είναι ανεξέλεγκτες. Σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο μπορεί να δούμε εξτρεμιστικά στοιχεία να ξεπετάγονται και συγκρούσεις ομάδων να οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Στις 29/11 δυνατά συναισθήματα, μεγάλη πνευματική, μεταφυσική και θρησκευτική ανύψωση. Καλλιτεχνική δημιουργία και έμπνευση. Αλτρουισμός και αλληλεγγύη. Η προσευχή δίνει ενέργεια και καθοδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση.

Στις 6/12 η φιλοδοξία θα είναι πολύ έντονη. Ο Πλούτωνας με τον Άρη στο Σκορπιό κάνουν μια βοηθητική όψη, είναι σαν να έχουν συμμαχία για αυτό φροντίστε να αξιολογήσετε την μεγάλη επιτυχία ή την αποτυχία γιατί όλα θα γίνουν σε υπέρτατο βαθμό. Τουλάχιστον τολμήστε την υπέρβαση (όμως να είστε έτοιμοι για όλα). Μην ξεχνάμε ότι ο άξονας Άρης-Πλούτωνας είναι άξονας “πολέμου” φροντίστε να αναγεννηθείτε αποφεύγοντας τις ακρότητες δηλαδή να μην είστε ούτε ο θύτης αλλά ούτε και το θύμα.

Τα ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη εύνοια από αυτόν τον Άρη στον Σκορπιό είναι τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Ιχθύες και τα ζώδια της γης Παρθένος, Αιγόκερως.

Ο Άρης θα φέρει αναστάτωση στο ζώδιο του Ταύρου γιατί θα κινείται απέναντί του φέρνοντας αντιπαλότητες στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Οι Δίδυμοι θα έχουν έντονη καθημερινότητα, δύσκολες εργασιακές σχέσης και καλό είναι να προσέχουν την υγεία τους.

Στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει προστριβές στην οικογένεια και ίσως ζημιές σε ακίνητα.

Οι Ζυγοί θα αγωνιστούν για την απόκτηση υλικών αγαθών και ηθικά θέματα θα είναι αιτία προστριβών.

Οι Τοξότες θα έχουν να αντιμετωπίσουν κρυφούς εχθρούς ή θα έχουν την τάση να παλεύουν με τον ίδιο τους τον εαυτό (εσωτερική αναστάτωση).

Οι Υδροχόοι θα πρέπει να ξέρουν ότι ο ανταγωνισμός σε θέματα καριέρας δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητος, αγώνας για κατάκτηση στόχων μέσα από πολλά εμπόδια.

Για τους Σκορπιούς ισχύουν όλα τα γενικά που γράφουμε για τον Άρη στον Σκορπιό σίγουρα όμως θα είστε πολύ δυναμικοί και θα διεκδικείτε ότι σας ανήκει.

Όλα τα ζώδια γενικά πρέπει να έχουν υπόψιν τους τις ημερομηνίες των όψεων του Άρη αυτό το διάστημα.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
13 μοίρες
στον Ταύρο
Σελήνη στον Ταύρο
11 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα