Ο Άρης στον Αιγόκερο 24/1-6/3/22

Ο Άρης στον Αιγόκερο

mars-120

Ένας Άρης επίμονος σκληρός σε έξαρση, η δύναμη προέρχεται από την επίμονη και την φιλοδοξία.

Ο αγώνας για την κατάκτηση της εξουσίας και του πάθους σε ότι αφορά ερωτικά θέματα, γίνεται με διπλωματία ή κρυφά, όμως δίνει και επιτυχία μετά από σκληρό αγώνα.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα δούμε την δύναμη ισχυρών πολιτικών προσώπων ή ανθρώπων που έχουν υπεύθυνη θέση να δρουν υπόγεια ή με μέθοδο και λογική αποκλείοντας το συναίσθημα, έτσι ώστε βγει το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Ένα από τα στοιχεία του Άρη στον Αιγόκερου είναι ο «πάγος», η αντοχή αλλά και ο ανταγωνισμός.

Αυτό το διάστημα θα υπάρχουν και θετικές εκβάσεις σε πολλά θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Προσοχή σε ότι αφορά την χειραγώγηση από άτομα κύρους. Μεγάλη αντοχή και υπευθυνότητα.

Στις 4/2 ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία προωθεί την επίτευξη στόχων μετά από σκληρή δουλειά και καλοπροαίρετη διάθεση. Σημαντικό είναι να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην πνευματική μας καλλιέργεια. Θέματα που έχουν σχέση με τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αναδυθούν. Ανάδειξη προσώπων με κύρος και μόρφωση.

Στις 8/2 ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνική αναστάτωση σε οικονομικά θέματα αλλά και δράση που αφορά θέματα εξουσίας. Ερωτικά ξαφνικά γεγονότα μας εξιτάρουν.

Στις 16/2 ο Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Ο έρωτας  εκφράζετε παρορμητικά αλλά όμως η αδύναμη Αφροδίτη δεν βοηθά για την μέγιστη ευχαρίστηση. Φιλόδοξα σχέδια επιτυγχάνονται.

Στις 23/2 ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ενέργειες και δραστικά μέτρα σε θέματα που έχουν σχέση με την θάλασσα, τα φάρμακα και την θρησκεία. Καλλιτεχνικές δημιουργίες με έντονα ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Έμπνευση που γίνετε πράξη έπειτα από προσπάθεια, ένταση και εκλογίκευση.

Στις αρχές Μαρτίου ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι μια εκρηκτική συμμαχία. Σίγουρα εκείνη την περίοδο θα μας απασχολήσουν πολιτικά και κοινωνικά θέματα που θα έχουν σχέση με βία, διπλωματικές και πολεμικές συρράξεις ενώ δεν θα λείπουν και οι δολοπλοκίες. Επίσης χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό. Πάθος και έρωτας. Βίες ερωτικές διεκδικήσεις.

 

Πως θα μας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο


kriosΚριός
Αγωνίζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Όμως έχετε και σκληρό ανταγωνισμό. Αποφύγετε τις διενέξεις με άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.


tavrosΤαύρος
Μην το βάζετε κάτω έχετε την δύναμη να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Βαδίστε σε καινούργια μονοπάτια δυναμικά, βγείτε από τα καθιερωμένα.

didimoiΔίδυμοι
Υποβόσκει το ερωτικό πάθος. Αγώνας για να πετύχετε μία επένδυση ή κληρονομικά θέματα. Ανασύρονται γεγονότα από το παρελθόν και αυτό σας προκαλεί ένταση.


karkinosΚαρκίνος
Πολλές φορές ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχει εριστική διάθεση. Έντονη ανταγωνιστική διάθεση από τους συνεργάτες - συνεταίρους - αντίδικους.


leonΛέων
Η καθημερινότητα είναι έντονη. Αποφύγετε τις διενέξεις στο χώρο εργασίας. Αγώνας δρόμου για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας.


parthenosΠαρθένος
Διεκδικείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Τα πράγματα που σας ευχαριστούν αυτό το διάστημα είναι λίγο ριψοκίνδυνα αλλά η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί.


zygosΖυγός
Στον τομέα της οικογένειας θα έχετε σκληρό ανταγωνισμό. Ίσως προκύψουν κάποιες ζημιές στο χώρο του σπιτιού ή μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση που θα σας κρατά σε εγρήγορση.


skorpiosΣκορπιός
Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος, μην βιάζεστε και μην παίρνεται βιαστικές αποφάσεις. Έχετε όμως την δυνατότητα να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την επιμόρφωση.


toxotisΤοξότης
Τα κεκτημένα σας αλλά και ο οικονομικός τομέας είναι αυτό που θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Αγώνας αλλά και ρίσκο για την απόκτηση υλικών αγαθών.


aigokerosΑιγόκερως
Έχετε πολλά να κάνετε και για πολλά να αγωνιστείτε, μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί να δείξετε το απαιτούμενο ζήλο, αυτό ισχύει για όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας.


ydroxoosΥδροχόος
Εσωτερική ένταση και αγωνία δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε, βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε. Προσοχή σε άτομα που ίσως να είναι επιθετικά προς εσάς χωρίς να φαίνονται.


ixthysΙχθύες
Η αναμίξει σε μία κοινή δράση θα σας προκαλέσει ένταση. Έχετε την δυνατότητα να αγωνιστείτε για μια καλύτερη θέση μέσα σε μια ομάδα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με φίλους.
 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
6 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
25 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
18 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα